Hop til indhold
Jesper77

Parlanga Lithaunia

Recommended Posts

Hej jeg skal til der imorgen men er lidt blanket hvilket mulighed er derovre ? Samt pris  nivaue samt hvilket sted kan man kommer hen hos gudinde da kan ikke rigtig tage imod escort på hotel pga større arrangement :) er der evt nogle steder Incalls eller anbefales ?

Del dette indlæg


Link til indlæg

Der er ikke rigtig lysthuse som her i DK da det ikke er lovligt i Litauen, men selvfølgelig findes der private piger som er friske ;) 

Sproget kan ofte være en udfordring derovre og mange piger kan ikke ret meget engelsk så de lægger ofte på når de kan høre det er en engelsk talende.

Men det er bestemt et spændende land :rolleyes: og med lidt arbejde og google skulle du nok kunne finde en pige.

Der er måske ikke det store udvalg i Palanga men ca 30 km derfra i Klaipeda er det et noget stører udvalg.

Lille advarsel: pas på stripklubberne, pigerne er super søde og meget lokkende men har kun en mission....$$$$ :lol:

God tur

Del dette indlæg


Link til indlæg

Nej, der har være nogle adresser i forskellige lejlighedskomplekser hvor forskellige piger har lejet sig ind, men det skifter meget i løbet af året så der er ikke nogen fast adresse man kan gå efter, der må man holde øje med annoncerne,

Der er som alle andre steder annoncer hvor man kan se billederne er lidt for professionelle, det er tit russiske piger med alfons så det er ren maskinsex. 

Men gå efter annoncer fra private "amatør" piger, det er der man får den bedste service, de gør det ofte fordi de er vilde med sex og synes det er fedt med betaling for det.

Pris niveauet er ca 60 EUR for en halv time og 100 for en time, men får du fingre i en frisk lokal pige så byd hende mere, så er du sikker på en rigtig hyggelig aften :rolleyes:

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...