Hop til indhold

Recommended Posts

Så fik jeg besøgt denne dame en sen aftentime. Jeg har ellers forsøgt at få en aftale i hus i længere tid -da jeg tit kører forbi hendes dør... Men når jeg sms.er går det lige så længe, at jeg er langt fra Gislev igen, inden hun svare med et "Hi" Jeg har også ringet -forgæves... Men så i en morgen tænkte jeg "nu skriver jeg bare en sms" -2½ time efter "Hi" -der var jeg jo i gang med alt muligt beskidt arbejde... Om aften skrev jeg atter -hun svarede efter 5 minutter -der var jeg jo gået i bad -for tænkte "det har lange udsigter inden hun svare" -så kom det den ene sms efter den anden -og hun ringede så -da jeg ikke svarede prompte -"do you wana come now" -"jaja jeg kommer om en ½ time" -jeg parkerede lige foran huset, helt tæt på -men jeg skulle parkere på den anden side af vejen på en p-plads -så det gjorde jeg.

Hun var venlig nok -og jeg bestilte FP 1 time -selv om jeg kun havde lyst til en ½ -men 300kr. mere for 1 time -så det kunne jeg ligeså godt. Hun spurgte hvordan jeg kunne lide massagen -og jeg sagde "hård" -hun gjorde da en pæn indsats -uden nogen former for pirring -fra rygsiden -dog gav hun body to body -det var da meget godt -da jeg blev vendt om forsatte hun, og masserede en i mellem og kørte sin krop mod min... -hun havde lidt hår på fitten -der stak lidt -det var ret frækt -og hun tog et par tag i min pik -og kørte videre med fitten på lår og op og ned at benene -det var frækt -og hun begyndte at gnave gren -samtidigt med jeg legede med hendes klit -og trak hende nærmer -så jeg kunne slikke også -det var kanon -hun stoppede mig et par gange -da det var for meget for hende -hun gled ned over min pik og frem og tilbage virkelig pirrende -hun løftede enden lidt -og jeg fulgte med... -men hov,hov kondom -og hun suttede lidt igen -inden hun satte sig og red -men her var det ligesom hun blev fraværende og forsøgt på rutinen... hun lagde sig på ryggen og jeg trak hende ned så jeg kunne stå på gulvet -og jeg kunne hugge igennem -imens jeg legede med hendes fisse -gjorde den våd med spyt -og hendes klidt blev mega stor -og hun stønnede vild "pornostønagtigt" -fik hende vendt og tog hende bagfra -og forsatte med at lege og hugge -hun stoppede min hånd -og jeg lagde mig op på ryggen... Min pik var kun halvfed pga. kondomen -så jeg bad hende tag det af -men hun ville lige ride en gang igen -efter hun suttede mere liv i pikken... -tjaah jeg viste godt jeg aldrig kom med det kondom på -og bad hende om at spille den færdig... -men det gjorde hun ikke lige som jeg kan lide det -så guidede hende til at fokusere på mine nosser -også tog jeg en spiller med den ene hånd og legede igen med hendes fisse -hun kunne slet finde ud af at gøre noget vedvarende og famlede rundt -hun blev rigtig våd igen og hendes klidt og skamlæber var store og bløde -det var frækt -og jeg kom da i et brøl -hun var forfjamsket -og begyndte at tørre på mig -men jeg bad om et bad -det det var meget olie og sved -jeg ikke gad og går derfra med. Igen da jeg kom ud fra badet -er hun venlig og jeg fik en cola med. Hun fortalte, at hun har været her ca. 2år og snart skulle videre til en ny adresse -Odense eller Ålborg... Men det viste hun ikke -jeg spurgte om der var chefen der bestemt hvor hun skulle hen... -det blev hun lidt forlegen over -og jeg gik igen.

Det var tydeligt at hun havde "lav power på batterrierne" og jeg nok var hendes sidste kunde den dag. (og det ved jeg ellers godt, at morgentider er bedre -så er de mere friske) Jeg måtte kæmpe lidt med at nå til den rette stemning (hun ville gerne have det overstået ca.½delen af tiden) Jeg har ikke noget i mod at yde også, og gøre noget for hun skal få noget ud af det -det er en del af min tilfredsstillelse -hun var ret uoplagt -men jeg fik tændt hende og selv om hun ikke sagde meget (ud over støn) lyver hendes fisse, og kropsprog ikke. "Hun kom ikke helt op og ringe" men et godt stykke deropad;-) Ved ikke om der er andre der har fået hende "helt op og ringe"??? det er ret umuligt, når hun har småkneppet hele dagen først...

Hendes krop er ok. lækker (dog hjulpet bryster) fissen er lige min smag -og sådan en vil jeg gerne slikke og kæle for -den duftede ren og det blev den ved med (modsat mange andre, og så gider jeg sgu ik)  

Det kan godt være det hele er styrret af bagmænd/kvinder -også herinde -dog vil jeg gerne appeller til -man husker sig selv på, hvorfor man gør det, man gør når man gør det...;-) Jeg vil kæmpe for den gode oplevelse -de findes forsat derude;-)

  

https://annoncelight.dk/showad/287240

Del dette indlæg


Link til indlæg

jeg har været ved hende mange gange, næsten altid en god oplevelse, jeg har fået hende til at komme flere gange, helt ægte.Hårene er på min opfordring, hun sendte mig en besked i sidste uge om jeg snart kom, fordi de nu var groet godt ud...det er da service!

Men som sagt, har jeg haft et par gange hvor energien ikke er der fra hendes side, men hun er vel også et menneske ;-)

PS forøvrigt er hun meget sød

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...