Hop til indhold
elwis

Amelia i Bording ( Aarhus fra Mandag)

Recommended Posts

Så blev det igen tur til at slappe lidt af med en sød pige. Og jeg er super tilfreds med mit valg denne gang.  Efter at havde læst et par anmeldelser af Amelia.  Tænkte jeg at jeg ville give det en chance.  Men selvom at folk skriver at det er hende på de billeder, var jeg dog ikke 100% sikker på om det kunne passe.   Men vi kan lige så godt få det ud af verden.  Det er 100% den kvinde man ser på de billeder som jeg mødte i dag.  For mig, havde hun den perfekte krop, og klart en som passer godt på sin krop.  Hendes hud var silkeblød, og det er meget tydeligt at hun passer godt på sig selv og hendes krop.   Men ikke nok med dette. Så var hendes personlighed og samvær også helt i top.  Super service fra start til slut.   Jeg var der 1 time og der var ikke noget med hele tiden at se på uret eller noget.  Jeg giver Amelia de bedste anbefalinger herfra, og tænker klart at jeg lige vil besøge hende igen.  Og derfor hørte jeg hende til hvor langt tid hun ville blive i Bording.  Og det var til og med Søndag.  Det efter står den på Aarhus C sagte hun.

pigen skal have 10 ud af 10 fra mig. 

og hvis man ser videoen. Så syntes jeg faktisk ikke den er ret god, og jeg tror den er inkl. nogle korona kg.  Hun stod mere skrap i dag. 

https://annoncelight.dk/showad/336863

Redigeret af elwis

Del dette indlæg


Link til indlæg
skivemd skrev, for 2 timer siden:

Fedt hun er ægte. Kan du sige noget om hendes orale skills? Og måske hvad hun er til? 

Nu er jeg mest til helt normal samvær og har ikke de helt store ønsker.  Normal sex er 100% godkendt og Orale er bestemt også klart til UG.  (hun har nogle store flotte læber.  Og nej de ser ikke total porno ud)  Du kan nok godt se dem på de billeder.

Da jeg kunne se hun dykker fitness og jeg tit har tænkt på at prøve en pige i fitness tøj.  Så aftalte jeg over sms, at hun skulle have fitness tøj på når jeg kom.  Og det må jeg sige var helt ok oplevelse..  ( ikke sidste gang jeg vil prøve det)

Igen hun yder en top prof service.  nok en af de mest prof. piger jeg har mødt.  Og hun får dig bestemt til at virke velkommen, og ikke bare noget robot arbejde. 

 

Redigeret af elwis

Del dette indlæg


Link til indlæg
skivemd skrev, for 2 timer siden:

Fedt hun er ægte. Kan du sige noget om hendes orale skills? Og måske hvad hun er til? 

ps.  skriv eller ring til hende.  Hun vil 100% fortælle dig hvad du kan få osv.  Og hun lyder super sød i telefonen.   (hun taler meget fint engelsk) 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...