Hop til indhold
Guest 69manden

Fræk Italiensk Milf

Recommended Posts

Guest 69manden

Godmorgen de herrer. Jeg fik fornøjelsen, samt ikke mindst den største nydelse at besøge denne Italienske milf i Hvidovre. Med lidt skriverier henover WhatsApp,fik jeg hurtigt en aftale i hus, ankom til stedet, blev mødt af hende iført fræk udklædning, hun lagde sig på sengen, mens jeg smid tøjet, lagde mig og slikkede hendes dejlige bryster,som hun nyd, hun fik næsten orgasme,mens jeg kærtegne hendes fisse, kærligst og blidt, bagefter glid jeg ned mellem hendes ben, kyssede og slikkede hendes dejlige fisse, som hun nød meget, hun stønnede højlydt, kan sige hun holder sig ikke tilbage med sin liderlighed, samt hun kom i en vild dejlig orgasme, hendes safter modtog jeg med glæde i munden, bagefter lagde hun sig under mig og suttet min pik, wow det kunne hun sagtens finde ud af, gjorde det til stor tilfredshed, herefter kom kondomet på og hun blev kneppet i stille og roligt tempo, hvorpå hun igen stønnede, vildt liderligt, som jeg tænder på og da jeg kom, sagde hun, jeg kunne mærke dig, det lyd som om, at det var lige det hun ønskede sig og gjorde hende mere liderlig. Jeg kunne skrive meget mere,men jeg synes bare at i skulle få lavet en fræk aftale med hende.

Må lige tilføje, at hun kysser ikke, fair nok, men jeg tog 30min med at også at give hende sorte kys,som hun tænder også vildt meget på, jeg roste hende for hendes dejlige fisse,som jeg på et andet tidspunkt,bare må komme forbi og slikke til hun kommer igen og igen og igen.

Karekter skala fra og mellem 0-100, kan jeg kun give hende 100 top score 

https://www.escort-side.dk/Milf-nsker?ad-id=23152

PS. TJEK hendes frække video på hendes profil, den faldt jeg over MUMS 

 

Del dette indlæg


Link til indlæg
69manden skrev, for 1 time siden:

PS. TJEK hendes frække video på hendes profil, den faldt jeg over MUMS 

Tak for din inspirerende anmeldelse @69manden

Enig, fræk video og bedre end de fleste. :wub:

Fra Italien. Hmmmm. Not sure. Men kun en fornemmelse. 

Redigeret af sanook
Text

Del dette indlæg


Link til indlæg
sanook skrev, for 3 timer siden:

Fra Italien. Hmmmm. Not sure

En Italiensk MILF med speciale i græsk, spansk, svensk og dansk :razz: Er det ikke ligegyldigt, hvor hun kommer fra så længe, at hun leverer en god og lækker oplevelse.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...