Hop til indhold
Jayk

Info München Samt Stuttgart

Recommended Posts

Hej 

Dette er ikke en anmeldelse men mere en slags info. Sagen er den at jeg blev tilbudt af et venne par jeg kender om at deltage i bilferie til italien med kørsel hjemme fra. Da vennen og jeg begge er bil intereserede insisterede jeg på at vi både skulle tage til Munchen på udturen og Stuttgart på hjem turen.
Munchen har BMW og Stuttgart Mercedes.

En anden grundtil at jeg faldt over disse to byer er at de for mig er ukendte i Fkk sammmenhæng og derfor godt kunne tænke mig at også prøve det af. Da jeg boede på et hotel for mig selv og gik tidligt begge de aftner vi var i henholdsvis Munchen og Stuttgart var det muligt på egen hånd at tjekke "natlivet".
Mit lille forarbejde var og er dels dette site samt en bog jeg har købt på amazon kindell som ebog som hedder: The singel Man's Bucket list Germany's FKK Sauna Clubs, forfatter Sean Hammerklit: Sikkert et psedonym.

Det er en amerikaner som er glad for og har afprøvet en del FKK klubber i tyskland. Han beskriver dem mere eller mindre indgående, dels med hvor mange piger man kan træffe, hvordan man kommer til, adresse info mv. Den er uhyre praktisk og nem at læse hvis man er engelsk kyndig. Den er dog skrevet tilbage i 18 dvs før Corona og er derfor ikke tidsvarende hvad jeg vil komme ind på nu.

Munchen: 
Nu rådede jeg ikke over bilen og det skulle derfor være et sted som var tæt på bykernen og som man nemt kunne komme til med offentlig transport, valget faldt på SudfaB Oase i Passing som er en bydel eller slags forstad til Munchen, Sean Hammerklit kalder det for et af Sydtyskland bedste bordeller så jeg tog afsted med små sommerfugle i maven da jeg beredte mig på at få en dejlig aften i selskab med nogen skønne kvinder. Stedet var nemt at finde og der gik bus næsten til døren og jeg var rigtig glad
da jeg kom frem. Kommer indenfor og hilser på receptionisten. Hun er rigtig flink og fortæller mig at jeg skal huske at aftale klart og tydeligt med pigerne hvad det er der ønskes inden man går ind i et rum da hun tit har oplevet at gæst og glædes pige har hver sin oplevelse af hvad der er aftalt, hvilket jeg selv synes er sund fornuft og et godt råd. Hun fortæller mig så også at der kun er to piger på arbejde og der vil ikke komme flere...
Jeg spørger rimelig chokeret at det har ikke noget med FKK at gøre at kun have så få piger på vagt. Hun fortæller at Bystyret i München har forbudt megabordeller i München dvs. indenfor bygrænsen man skal ud i forstæderne hvis man ønsker at der er mere end et par stykker at socialisere med...

Jeg valgte at gå med uforrettet sag da 2 piger er en tand for lidt, man tænker næsten på ordsproget to ludere og en lommetyv.

Vi var på en vingård i italien 1 uges tid og glædede mig derfor til at vi skulle forbi Stuttgart på hjemturen. Turen gennem Schwiez og Italien var fantastisk men det er ikke relevant i denne her kontekst så jeg springer fremtil Stuttgart.

Stuttgart:

Oven på skuffelsen i München havde jeg mod på en herretur da Sean havde anbefalet et Mega bordel i Stuttgart Paradis. Forventningerne var store da det går for at være Europa's største bordel og jeg fandt endnu en lejlighed til at passe mig selv. Bordellet var nemt at finde da det lå tæt på den Metrolinje som går til lufthavnen U6, man står af på en af de sidste stationer og tager derfra en bus som næsten går til døren små 250 meter væk fra stop. Ankommer lidt sent da vi har travet byen tynd samt Mercedes Museet så ankommer 
først ved 22 tiden til stedet.  Har svært ved umiddelbart at finde det da gade og husnr fører hen i en lidt øde mørk gyde og jeg bliver lidt betænkelig da jeg har en mindre formue på mig ca. 600 Eu. Da jeg endelig finder det er det totalt lukket og slukket. Det overrasker mig meget da både google og deres hjemmeside siger at der er åbent.
Underligt. Google kan godt snyde for hvem har lyst til offentligt at fortælle at man har været forbi bordellet og fundet udaf at det er lukket, men stadigvæk ØV.

Har desværre fået brugt min ferie idenne omgang men har midlerne til en Herretur sent august hvis det skulle have interesse for nogen. 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...