Hop til indhold

Recommended Posts

Jeg efterlyste en specifik oplevelse her: 

Endte med at beslutte Yam Yam, bl.a. fordi hendes åbningstid lige den dag passede mig bedre. Men det betød, at det var den sidste time på hendes vagt den dag, og jeg skulle måske have tænkt over det, jf. de nuancer der står om serviceniveauets svingninger i min efterlysningstråd.

https://escortguide.dk/P/yam-yam-thai-massage-super-gode-tilbud--59580.html

Ankom og blev vist ind i rum af Yam Yam (YY). Hun spurgte med det samme om det var okay, at hendes "storesøster" kom ind og masserede mine ben noget af tiden - uden ekstrabetaling. Det kunne jeg ikke se nogen grund til at afvise, så sådan blev det.

YY masserede medium (hun spurgte om det skulle være medium eller hårdt) min ryg/skuldre mens "søster" tog benene efter lige at have kørt en vaskeklud mellem ballerne på mig og under fødderne. Storesøster pirrede lidt indimellem og efter noget tid tog YY alt tøj på nær trusser af. Jeg ved ikke hvor lang tid der gik med det setup - måske 25-30 min i alt, før YY så begyndte at lægge an til B2B med brug af sine bryster. Så smuttede "søster" og YY smed trusserne og lavede lidt mere b2b. Om på ryg, olie-hj og så spørgsmål om jeg ville have blow m/u gummi. Lidt vask af olien og så dejligt langsom slik af boller og sut af stang. Det gør hun ganske fint med fingre pirrende boller og mellem baller. Jeg rørte hende her og der, hvilket hun tog pænt imod, men ikke "lystent" eller inviterende. Blow blev til hj og jeg kunne mærke, at hun nok ikke var interesseret i sidste punkt på programmet. Jeg har ikke noget mod behandlingen hidtil, men spørger om hun vil give lidt pussy slide? Det vil hun gerne, hvad hun gør med ryggen til. Det er sådan set en fræk teknik og udsigten er set fra min vinkel ganske fin - hendes røv er overraskende lille, med en fin stjerne. Så bliver det hj og det slutter på den måde. Lige finalen kunne have været bedre, fordi hun går i warp-speed, da min udløsning begynder. Jeg bremser ved at tage fat om hendes hånd og siger "langsomt", men idet jeg slipper er det stadig i overlydshastighed.

Summa summarum: Det jeg fik var sådan set fint også til prisen! Det var bare ikke det jeg havde sat næsen op efter. Jeg vil ikke afvise at besøge YY igen en anden dag - tidligere på dagen i givet fald! Men før jeg gør det, vil jeg nok hellere forsøge en af de andre fra min efterlysningstråd.

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest Sportstossen

Tak for god anmeldelse, har selv overvejret et besøg hos hende.

Startede du med at sige at du ville have alm olie massage og så udviklede det sig til B2b eller skal man spørge om det inden man starter ? 

Er lidt i tvivl mht priser og hendes ydelser nemlig .

Del dette indlæg


Link til indlæg
Sportstossen skrev, for 14 minutter siden:

Startede du med at sige at du ville have alm olie massage

Jeg bestilte fuld pakke fra starten. Dvs. det skulle altså have inkluderet lidt mere end det gjorde, til gengæld fik jeg 4-hånds noget af tiden og prisen er stadig lav for den pakke jeg fik.

Glemte at nævne, at YY stoppede før den fulde time var gået, selvom hun gav mig lidt massage efter udløsning.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Giver dig helt ret i din oplevelse @Advarsel hun er dejlig og gør det godt. Nåede heller ikke fuld service, men det var helt ok, havde en hyggelig snak og god B2B massage. Dejligt blow uden, så var tilfreds. Der var ikke andre i rummet da jeg var der da der var kunder i butikken 

Del dette indlæg


Link til indlæg
Gæst

@Advarsel @Brønshøj @Lars40 Billederne i hendes annonce viser ikke ret meget. Kan i fortælle lidt om hvordan hun og "søsteren" så ud? Bare i generelle vendinger som f.eks. alder, store/små bryster, slank/buttet/kraftig o.s.v.

Del dette indlæg


Link til indlæg
nørden skrev, for 13 timer siden:

@Advarsel @Brønshøj @Lars40 Billederne i hendes annonce viser ikke ret meget. Kan i fortælle lidt om hvordan hun og "søsteren" så ud? Bare i generelle vendinger som f.eks. alder, store/små bryster, slank/buttet/kraftig o.s.v.

Yam Yam er ikke så høj (bliver kaldt "lillepige" af kollegaerne på stedet), pæne bryster god fylde og pæn håndfuld, ikke slank, men heller ikke buttet, "søster" knap så køn, noget højere, men stadig lav, mindre bryster (der mangler 'fylde' i dem), lidt buttet, giver kun bj og sex med kondom, lidt "kedelig" sex; mangler Yam Yam's "vildskab" og lyst til sex.

Men begge rimelig god massage, dog ikke på højde med Nuud (ejeren) der giver god massage, men kun HJ der til gengæld er rigtigt godt 

Mine personlige oplevelser af de 3 modne damer på stedet pt....;-)

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...