Hop til indhold
Jersey86

Pigerne i Vestafkrika

Recommended Posts

Jeg er PT på sexferie i Ghana, med planer om at besøge nogle af nabolandene. Når jeg kommer hjem, skriver jeg en komplet anmeldelse, lige som jeg gjorde med min tur til Mombasa/Kenya. Men inden da tænkte jeg kunne være interessant at skrive løbende lidt om de piger jeg har været sammen med.

Indledning
Jeg havde købt tinder gold (så man kan ændre lokation og har ubegrænset likes) tilbage i april/maj og havde i den forbindelse fået forbindelse til ca. 10 piger fra Ghana. Det er ikke nødvendigvis noget jeg vil anbefale, når det man er ude efter, bare er engangsknald/korttids romance, så kan det være svært at holde forventningerne nede. Hun kan komme til at tro at der er potentiale for ægteskab eller "hook up" pigerne kan føle at de kan kræve et større beløb. Men omvendt så er det jo også svært ikke at lade sig friste til at gå på tinder og få en fornemmelse af hvad det er der venter på én nede i Afrika. De 4 første piger var alle sammen nogen jeg havde fået etableret kontakt til for et par måneder siden.

Bell, 23:
Vi havde skrevet sammen i noget tid. Hun virkede troværdig, så jeg besluttede mig for at spørge hende om hun ville hente mig i lufthavnen og sørge for en taxi. Jeg blev meget positivt overrasket da jeg så hende, hun mødte op i en stram blå kjole, lidt buttet men alligevel en smal talje, store kasser og standard, det vil sige fantastisk, afro bagdel. Hun var virkelig overvældet over at vi endelig var sammen, sådan lidt starstruck. Hun kunne slet ikke fatte at hun var så heldig at være sammen med en hvid mand. Hun havde desværre fået menstruation, så hun var lidt tilbageholdende i sengen og ville kun have sex i badet. Dagen efter hjalp hun mig med at få et simkort og MoMo(deres Mobilepay), det kræver åbenbart et Ghanesisk ID kort. Jeg gav hende 200 kr som tak for hjælpen. Planen er at jeg skal mødes med hende igen, når hendes menstruation er ovre.

Nelson, 23:
Fra Nigeria, virkelig en veltrænet krop. En meget fast og muskuløs bagdel, dog ikke det kønneste ansigt. Hun gjorde det klart at hun var en "Hook up girl", og tog imod penge for sex. Jeg tilbød i første omgang 400 kr, det var for lavt for hende. Jeg spurgte hvor meget hun ville have, og så svarede hun så rammende og ærligt "I can’t tell you what I want because I don’t know you capacity" altså sagt med andre ord, min pris er til forhandling, men desto rigere du er, desto mere skal du betale. Så jeg lod være med at fortælle hvad en helt almindelig dansk lønmodtager som mig tjener. Vi endte på 500 + 100 til transport. Det var tydeligt at hun ikke var oprigtigt vild med mig, og blev ikke ordentligt våd. Men leverede en fin professionel performance og vi snakkede fint sammen, eksempelvis hvordan jeg nemmest kommer til Nigeria. Efterfølgende har hun skrevet til mig flere gange om hun ikke kan komme på besøg igen, men det har jeg ikke rigtigt lyst til.

Ella, 20:
Dejlige former og kønt ansigt, også fra Nigeria. Det var faktisk først næste morgen vi havde sex. Jeg synes jeg fik lidt blandede signaler fra hende. Da vi skulle i seng spurgte hun efter noget af mit tøj hun kunne sove i, jeg havde en undertrøje, så hun havde intet andet på i sengen. Så jeg tænkte det var da nem adgang. Men da vi lagde i sengen, blev mine tilnærmelser afvist igen og igen, jeg er ikke typen der var lyst til at skubbe nogens grænser, så jeg holdte mig på min side af sengen resten af natten. Jeg snakkede med hende om morgenen efter, og spurgte om hun egentligt overhovedet kunne lide mig, og det kunne hun, meget endda. Det viste sig at hun kun havde været sammen med én mand før og aldrig en hvid, så hun var meget genert. Jeg spurgte om jeg måtte kysse hende, det måtte jeg gerne. Jeg spurgte om vi skulle gå tilbage til sengen, det var hun med på. Jeg slikkede hende og gjorde hende godt våd og så var den generthed ligesom væk :)
Jeg skulle nok bare have været mere direkte aftenen forinden, men altså der jo en grund til at jeg tager til Afrika for at få sex...
Efterfølgende skulle vi video chatte med flere af hendes veninder og familiemedlemmer. Jeg besluttede mig for maks at være sammen med hende 2 nætter, ellers tror jeg hun kunne være svær at slippe af med igen.
Det mest negative ved hende, var at hun var besat af TikTok. Fuldstændig, så det alle døgnets vågne timer, skulle hele tiden lave nye videoer, få nye følgere osv.
Hun blev lidt små syg og træt, så jeg sagde hun skulle tage hjem til sig selv. Det var hun ikke helt tilfreds med, hun forsøgte at få lov til at blive ved virkelig at give mig et godt knald. Hun havde tidligere ikke ville give blowjobs, men nu fik den hele armen, og hun red mig med massere af entusiasme. Men jeg holdt fast, hun skulle hjem. Jeg gav hende 400 kr, som hun blev positivt overrasket over at få, jeg tror ikke hun havde nogen forventning om at have fået penge...

Lulu, 27:
Virkelig smuk, veluddannet og begavet pige/kvinde fra Cameroun. Hun havde gjort det klart på WhatsApp at hun kun var ude efter at have det sjovt og intet andet. Jeg tilbød hende 100 kr til transport, men det sagde hun ikke var nødvendigt. Jeg tænkte, om hun overhovedet ikke var ude efter penge? Vi klikkede rigtigt godt, vi spiste og morede os. Jeg satte en Netflix film på, som vi så ca 10 minutter af, så lå vi i sengen. Total Netflix and chill agtig følelse jeg sad med i kroppen. Næste morgen da hun skulle bestille hendes Bolt, spurgte jeg hende igen om hun ikke ville have 100 kr til transport. Hun svarede at hun faktisk havde forventet lidt mere, jeg spurgte hvor meget, hun sagde 1000, det svarede jeg var for meget, så jeg gav hende 600 kr. Jeg har tydeligvis ikke noget imod at betale for sex, men jeg blev sgu alligevel lidt skuffet, når jeg nu havde bygget en fortælling op i mit hoved om at lige præcis denne pige måske var non-pro.
Lulu skulle på arbejde og kom tilbage senere samme dagn. Hun lavede rigtigt lækker lokal mad til mig, hvor vi var ude og handle ind sammen.
Hun fik 500 kr for den sidste dag.

2. Besøg af Bell
Efter en lille uges tid inviterede jeg Bell på besøg igen. Jeg var spændt på at se hendes reaktion når hun kunne se at der havde været andre kvinder på besøg. Der var en del rester i køleskabet og massere af ingredienser der stod fremme. Hun spurgte: "Did a lady cook for you?", jeg svarede ja. Hun spillede jaloux, samtidigt med at hun tog tøjet af og ville have mig til at jagte hende. Så jeg tænkte super, hun er helt cool med at jeg knalder andre. Hold nu op hvor var hun sex glad og møg liderlig. I løbet af den første time havde jeg 2 orgasmer og hun havde nok 10. Det kan altså noget at have en flot sort kvinde til at ride dig, imens hun konstant ryster af orgasme, griner og stor smiler. Efterfulgt af gentagende "wow!, white men are so sweet" Hun ville også have en runde 3, men jeg insisterede på at få en pause og noget mad først. Lidt senere på aftenen konfronterer hun mig med at der var væsentligt færre kondomer tilbage end da hun var her sidst. Hun spurgte om jeg har haft sex med en anden, jeg blev lidt forvirret og svare ja. Hun blev tydeligvis ked af det. Hun troede at damen der havde lavet mad til mig, var den ældre dame der har denne Airbnb og som Bell havde mødt da vi ankom fra lufthavnen. Hun sagde at hun gerne vil hjem, det var jeg selvfølgelig helt indforstået med og gav hende 100 kr til transport. Fra taxien sender hun flere beskeder om hvor såret hun er og at jeg ikke skal kontakte hende igen. Jeg svarede at jeg er ked af at jeg har såret hende, det var ikke min intention. Samtidig går jeg tilbage og læser de første beskeder vi sendte til hinanden tilbage i april. Jeg skrev at jeg var på tinder efter hook ups og korte dates, hun sendte mig et par eksplicitte porno gifs, så jeg har hele tiden tænkt den var i vinkel, åbenbart ikke... Jeg lod være med at gå ind i nogen diskussion, jeg undskyldte bare og lod hende læsse af med det hun havde brug for.

 

Måske jeg bare skal holde mig til 100% ”hook up” girls… fortsættelse følger

Del dette indlæg


Link til indlæg

Fremragende beretning. Kunne være interessant at høre lidt hvordan det rent praktisk er i Ghana. Føler man sig tryg i byen og på gaderne om aftenen, er taxachaufførerne til at stole på, bliver man "overfaldet" af gadesælgere og hvad koster det at leve med hensyn til mad, drikke, lejlighed og den slags.

Del dette indlæg


Link til indlæg
gregsom skrev, den 11.7.2022 at 00:07:

Tak for den forste melding - hvordan er Ghana sammenlignet med din tidligere tur til Kenya - hvilken foretraekker du?

 

I forhold til sex delen, så foretrækker jeg indtil videre helt klart Kenya

Liderbukken skrev, for 15 timer siden:

Fremragende beretning. Kunne være interessant at høre lidt hvordan det rent praktisk er i Ghana. Føler man sig tryg i byen og på gaderne om aftenen, er taxachaufførerne til at stole på, bliver man "overfaldet" af gadesælgere og hvad koster det at leve med hensyn til mad, drikke, lejlighed og den slags.

Jeg skriver mere om det i min endelige anmeldelse. Jeg er lige blevet scammet af en pige, der fik 2000 kr ud af mig, jeg skal nok uddybe det. Men ellers synes jeg ikke det har været slemt og jeg føler mig rimelig tryg og bliver ikke overfaldet på gaderne.

Redigeret af Jersey86

Del dette indlæg


Link til indlæg
gregsom skrev, den 11.7.2022 at 00:07:

Tak for den forste melding - hvordan er Ghana sammenlignet med din tidligere tur til Kenya - hvilken foretraekker du?

 

Hvis jeg må deltage.... Har rejst over det meste af Afrika. Har her i forsommeren rundet 40 lande i Afrika. 

Hvis man specifikt sammenligner Kenya og Ghana, er min klare erfaring at Kenya er langt at foretrække. Kan vi tage lidt mere med, vil jeg mene at kvinderne er smukkere i Senegal, tildels Guinea og Elfenbenskysten. Mere promiskuøse i Nigeria og Cameroun, selvglade/selvfede i Angola....

Hvor man bør rejse hen på "sexferie" i Afrika, afhænger meget af sprogkundskaberne. Taler man ikke fransk, bør man holde sig til Ghana, Kenya, Uganda og Tanzania. 

Taler man fransk, bør Guinea, Senegal, Elfenbenskysten og Cameroun helt klart med på listen. Nigeria er fedt, men der er altid bøvl, så er det ikke værd, med mindre man skal andet end ferie.

Så er der alle de andre lande.... de er ikke værd at rejse efter (på den slags ferie), efter min mening.

 

Del dette indlæg


Link til indlæg
tvr skrev, for 59 minutter siden:

Så er der alle de andre lande.... de er ikke værd at rejse efter (på den slags ferie), efter min mening.

 

Hvad med Madagascar? Ret aktiv tråd på ISG.

Del dette indlæg


Link til indlæg
nøddehaven skrev, 1 time siden:

Hvad med Madagascar? Ret aktiv tråd på ISG.

Madagascar er fransktalende. Så dét skal man ihvertfald lige behærske. Jeg ved godt det er stort for sexturisme, men når man er der, virker det ærlig talt mest som pædofili-sexturisme. Jeg ville afholde mig.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Mange tak for din anmeldelse. Glæder mig til at læse den fulde beretning.

 

Det er jo en sexferie hvor pigerne angiveligt faldbyder sig. Personligt ville jeg gå efter piger på 18-22 år, som er er tæt på "perfekte". Dine varierer noget. Er det svært at finde guld? 

Jeg synes også priserne er i den høje ende. 1.000 er jo crazy (som du selv skriver). 600 så har pigen også fået det hun skulle have.

 

Dette er ingen kritik. Blot mit forsøg på at blive klogere. Hvad tænker du?

Del dette indlæg


Link til indlæg

Det er noget sværere at finde de gode oplevelser i Ghana i forhold til Kenya. I Kenya var det som om at det var lidt mere flydende, og at flere af pigerne var friske på uforpligtende sex, eventuelt med lidt kompensation. På tinder i Ghana skriver rigtigt mange af piger "I'm not a hook up girl". Flere af dem jeg har været sammen med på denne ferie har også været mindre våde, og jeg brugt langt mere glidecreme. Dem jeg har haft bedst sex med, er dem som egentlig har håbet på et længerevarende forhold 

 

Ja priserne er noget højere end i Kenya. Der skulle forhandles for at komme ned på de 600 kr. Jeg skrev med en gudesmuk model den anden dag. Hun krævede i første omgang 3000 kr, jeg forsøgte at forhandle hende ind i pris, men ikke længere end 2000, og det er stadigvæk for meget synes jeg. Hvorimod i Kenya var det måske et spørgsmål om at jeg gav 200 kr, og så krævede hun 50 kr mere, ikke lige frem noget der vælter mit budget.

Del dette indlæg


Link til indlæg
tvr skrev, den 12.7.2022 at 10:22:

Hvis jeg må deltage.... Har rejst over det meste af Afrika. Har her i forsommeren rundet 40 lande i Afrika. 

Hvis man specifikt sammenligner Kenya og Ghana, er min klare erfaring at Kenya er langt at foretrække. Kan vi tage lidt mere med, vil jeg mene at kvinderne er smukkere i Senegal, tildels Guinea og Elfenbenskysten. Mere promiskuøse i Nigeria og Cameroun, selvglade/selvfede i Angola....

Hvor man bør rejse hen på "sexferie" i Afrika, afhænger meget af sprogkundskaberne. Taler man ikke fransk, bør man holde sig til Ghana, Kenya, Uganda og Tanzania. 

Taler man fransk, bør Guinea, Senegal, Elfenbenskysten og Cameroun helt klart med på listen. Nigeria er fedt, men der er altid bøvl, så er det ikke værd, med mindre man skal andet end ferie.

Så er der alle de andre lande.... de er ikke værd at rejse efter (på den slags ferie), efter min mening.

 

Tak for deltagelse.

Af de 4 lande du naevner for Engelsk talende (Ghana, Kenya, Uganda og Tanzania), hvilken ville du vaelge? (Har laest nogle gode beretninger fra Uganda)

 

Del dette indlæg


Link til indlæg

@Jersey86, jeg læste i sin tid med begejstring din fortælling om dit besøg i Mombasa, så det er fedt at se, at du nu er ude på nye eventyr igen. Jeg klukkede især over din kløgtige måde at skaffe en chauffør i lufthavnen på - du er jo gået fra sexturisme nybegynder til en sand verdensmand, erfaren i the do's and dont's i den afrikanske sex-jungle! Fantastisk! :D 

Jeg ser også frem til yderligere beretninger fra det varme syd.

Redigeret af Emptyman

Del dette indlæg


Link til indlæg
gregsom skrev, for 12 timer siden:

Tak for deltagelse.

Af de 4 lande du naevner for Engelsk talende (Ghana, Kenya, Uganda og Tanzania), hvilken ville du vaelge? (Har laest nogle gode beretninger fra Uganda)

For ren sexferie? 

Ghana er ikke helt dårligt, men dårligere end de andre, i den forbindelse. I Uganda og Tanzania er prostitution ulovligt, så der er altid en (lille) risiko dér. Men ikke noget man ikke kan ordne med lidt smørelse. Pigerne er smukkere i Tanzania end i Uganda. Kenya er mere udviklet og moderne. Bedre uddannelsesniveau. Nemmere at få en samtale i gang om interessante emner. Og meget mere selvsikre piger. De ved hvad de vil, og går efter det..... Jeg ville vælge Kenya. Ved kysten (Mombasa, Kiliffi, Milindi) er størstedelen muslimer (lige som i Tanzania), det skal man måske lige have med. 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Del 2:

Ajuwoa, 22
Værste oplevelse ever...
Vi matchede på tinder, vi havde en hurtig udveksling som endte med at hun skulle komme på besøg Kl 19. Jeg spurgte "how much?" Hun svarede "anything is good" Jeg skrev at jeg tilbød 500 kr for et Hook up, det var fint svarede hun. Alt virkede super, hun var god til at kommunikere, og snakkede om at hun også søgte venskaber. Hun ankom rettidigt, men da hun stiger ud af taxaen har hun mundbind på, da hun kommer indenfor skal lyset være slukket, da hun fik ondt i øjnene. Jeg sætter mig ved siden af hende på sofaen, hendes accent er svær at forstå. Vi begynder at røre ved hinanden og jeg spørger om vi skal gå ind i soveværelset. Hun spørger efter noget lotion og begynder at massere mig, jeg vender mig om og hun begynder at give mig et blowjob. Hun giver mig gummi på og rider mig. Afslutningen bliver i missionærstilling. Hun har jævnligt hånden nede ved mit lem og da jeg trækker mig ud kan jeg se at gummiet er faldet af. Det virker ikke rigtigt til at have påvirket hende i situationen, og hun spørger om jeg ikke vil tage et bad, jeg spørger om hun ikke vil med, det vil hun ikke. Efter jeg havde tørret mig, spørger hun efter pengene. Jeg havde egentlig regnet med at hun skulle blive natten over, men det er heller ikke lige frem fordi jeg har lyst til at hun skulle blive. Jeg giver hende de 500 kr, hun siger vi aftalte 1000, ellers ville hun have spurgt efter mere. Jeg holder fast på de 500 og vil hive vores tinder samtale frem, men den er væk. Hun må have fjernet vores match, og så forsvinder samtalen også. Jeg holder fast på de 500 kr. Men hun bliver mere og mere højlydt. Jeg tænker jeg skal bare have hende ud af min lejlighed. Jeg henter de 500 kr som ligger i et andet rum. Det gør det bare værre, hun råber op om at nu har jeg givet hende sygdomme og hun er blevet gravid, og nu vil hun have 2000. Hun begynder at ringe til alle mulige med sin telefon, men der er ingen der svarer. Hun truer med at ringe til politiet, det skal siges at prostitution er ulovligt i Ghana, men det bliver ikke håndhævet i praksis. Men politiet kunne jo være fristet af at afpresse en hvid turist som mig. Der er heller ikke nogen vagt det sted hvor jeg bor, så jeg er helt alene hvis der skulle ske noget. Hun siger at hvis hun ikke får sine penge, så vil hun begynde at smadre alt inventar i lejligheden. Jeg har ikke 2000 kr i den lokale møntfod, så jeg finder 100 euro frem sammen med de sidste 200 kr jeg har, så det i alt blev ca 2000 kr. Hvis jeg giver hende de 2000 kr, så ved jeg jo ikke om hun begynder at vil have 3000, 4000 osv. Så hun skal udenfor min lejlighed før at hun kan få pengene. Endelig er hun ude af min lejlighed, jeg skynder mig at låse døren og kigger ud af vinduet for at sikre mig at hun forlader stedet.

Det var så min første virkelig dårlige oplevelse i Afrika. Heldigvis slap jeg billigt, 2000 kr det overlever jeg nok. Jeg må indrømme at jeg et lidt rystet. Det er svært at vide om hun ville kunne have gjort alvor af hendes trusler og hvordan jeg ligesom ville stå stillet hvis eksempelvis myndighederne blev indvolveret. Og så er der risikoen for AIDS/HIV... Der er mulighed for at tage noget der hedder Truvada som nedsætter risikoen for smitte hvis det tages indenfor 72 timer, men desværre var dette en søndag og dagen efter en helligdag, så jeg havde ikke mulighed for at skaffe mig det. Sandsynligheden for at blive smittet er ekstremt lille, men man ved jo aldrig, især ikke med en type som hende. Jeg ved ikke helt om hun selv sørgerede for at kondomet skulle falde af, hun havde hånden der nede flere gange under sammenleget, så måske det hele tiden var planen, så hun kunne bruge det til afpresning.

Hvad har jeg så lært? Jeg vil nok gøre lidt mere ud af at screene dem jeg får på besøg ved at skrive med dem i lidt længere tid og gerne have et videoopkald med dem først. Hvis det lyder til at være for godt til at være sandt, så er det det nok...

Purity, 27
Oven på den oplevelse havde jeg brug for noget lidt mere trygt. Jeg besluttede mig for at bruge lidt tid på at verificere dem jeg fik på besøg. Så jeg fandt en pige fra Tinder og vi blev enige om at mødes til en frokost ude i byen, det kostede 200 kr for 2 personer, så lidt dyrt. Hun var ikke den kønneste, men sød og interessant at snakke med. Vi blev enige om at hun skulle komme på besøg om aftenen hvor hun skulle lave mad til mig. Det var rigtigt lækkert, vi så cirka halvdelen af filmen og så var gik vi i seng. Sex delen var lidt sløv, hun blev ikke rigtigt våd og det blev hun til en enkelt runde. Næste morgen skulle hun tidligt afsted. Hun spurgte efter om jeg ville give hende penge som tak, jeg gav hende 500 kr + 100 kr for maden. Måske lidt i overkanten i forhold til det seksuelle, men hun var en sød pige så pengene går til et godt forhold.

Efya, 23
Meget slank og meget snakkende. Hun fortalte stort og småt og hendes familie og liv. Det var rigtigt hyggeligt. Efter lidt tid gik vi ind i soveværelset og hun startede med en massage. Efter gav hun et blowjob som heldigvis også bød på et rimjob, mit første i Ghana. Desværre kunne hun ikke blive så længe. Hun fik 500 kr.

Vina, 23
Fantastisk ungpige krop, smukt ansigt, dog med lidt uren hud, det ser dog ikke så slemt ud med brun hud. Jeg har lidt en fetish med at presse bumser ud, og fik heldigvis lov til at presse en håndfuld. Hun var slank, lysebryn hud, veltrænet, perfekt bagdel og b skål strittende bryster. Jeg havde egentlig besluttet mig for ikke at have flere besøg den dag, men jeg blev fristet af hendes billeder på tinder. Hun var super sød, begavet og meget snakkende om alt lige fra storpolitik til hendes skolegang. Hun startede med en massage, jeg kunne godt mærke hun var lidt uerfaren og mekanisk. Hun påstod at dette var hendes første hook up, da hun manglede penge til et skoleprojekt. Man kan selvfølgelig aldrig vide sig sikker i de historier de fortæller, men det virkede troværdigt, hun viste mig endda også at hun havde slettet tinder efter vi havde rykket kommunikationen over på Whatsapp. Vi lå længe og snakkede i sengen, hun skulle tidligt op næste morgen. Så omkring kl 22 havde vi den sidste omgang, jeg havde lidt problemer med at beholde rejsning, så vi endte med et håndjob. Hun bevægede fingeren længere og længere ned. Jeg bød den velkommen ved at løfte bagdelen og benene. Da hun ellers havde været tilbageholdende med de seksuelle ydelser, blev jeg positivt overrasket over at hendes finger bare smuttede indenbords. Hold kæft jeg har aldrig oplevet noget lignende. Jeg tror det må have været en prostata+penis orgasme kombi? Totalt overvældende og næsten for meget, jeg følte jeg skulle til skide og ikke havde mulighed for at holde den inde. Hun blev sendt hjem med 600 kr. Hun var frisk på at mødes igen hvis det kunne lade sig gøre.

Sophia, 22
Godt buttet, men kønt ansigt og naturlig af udseende. Stille og virkede ikke specielt begavet.
Jeg besluttede mig for at tage nogle dage til Cape Coast. Her var der nogle gode steder at tage nogle turistbilleder som jeg kan vise derhjemme.
Jeg bestilte et værelse hos Oasis beach resort til ca 300 kr pr. nat. Stedet var ret dødt og tinder var der ikke meget gang i. Så jeg besluttede mig for at sætte mig i baren og vente på om der skulle dukke nogle piger op i løbet af aftenen. Der dukkede nogle få op, men jeg tænkte jeg kunne tage en gå tur rundt i byen. På vejen ud kom en pige hen til mig og spurgte om vi skulle være venner. Jeg tænkte havde ikke noget bedre at give mig til. Vi satte os ned og snakkede, hun fortalte hun hed Sophia. Hun havde også hendes veninde med, som var virkelig smuk, desværre var hendes kæreste der også. Jeg spurgte Sophia om hun ville med tilbage på mit værelse, men det ville hun ikke. Men jeg måtte gerne købe noget mad til hende. Vi gik ud og købte noget mad, kom tilbage, jeg spillede lidt bordtennis med veninden. Jeg spurgte en sidste gang om hun ville med tilbage på mit værelse, og det ville hun stadigvæk ikke. Men vi blev enige om at vi kunne tage sammen på udflugt dagen efter. Vi havde en rigtig god tur og nu ville hun gerne med tilbage på mit værelse. Jeg spurgte om vi skulle tage et bad sammen, det ville hun ikke. Så jeg gik i bad alene. Da jeg vendte mig om, så kunne jeg se Sophia stod og kiggede på mig. Jeg sagde til hende, "come join me in the shower", hun tog tøjet af og kom. Vi begyndte at kæle og kysse under bruseren. Vi tørrede os og lagde os på sengen. Hun var meget stille og meget tilbageholdende, jeg spurgte om hun havde været sammen med en mand før, det havde hun. Vi lå og rørte ved hinanden, og da jeg mærkede hende imellem benene var hun driv våd. Vi havde en enkelt omgang, og så tog hun hjem. Jeg gav hende 200 kr. Postnut clarity, hende havde jeg ikke lige frem lyst til at være mere sammen med...

Fedel, 26

Virkelig smuk pige fra Ghana, dog vejede hun 5-10 kg for meget, boede normalt i Accra, men var på besøg i området hos hendes mor.

Efter et par døgn i Cape Coast fik jeg alligevel et matches på tinder, en af dem var en pige ved navn Fedel. Vi skrev sammen og hun virkede interessant, men bestemt ikke en hook up pige. Vi blev enige om at hun skulle være min guide rundt i nabobyen dagen efter. Vi havde en virkelig god dag sammen, snakkede godt og var interesserede i de samme ting. Vi gik og holdt i hånd, vi stod tæt og små nussede i løbet af dagen, sådan en rigtig god første date følelse. Sidst på eftermiddagen var jeg blevet lidt solskoldet og var lidt træt, så jeg ville gerne hjem og slappe lidt af. Jeg spurgte om hun ville med, måske i morgen, men hun ville gerne med taxien. Da vi kom til mit hotel, så sagde hun til chaufføren at han skulle vente og så steg hun med ud. Vi gik hen til mit værelse, stod og krammede lidt. Vi lagde os på sengen, hun ville rimeligt hurtigt se hvordan jeg var udstyret, "wow you got a big dick!". Men hun sagde "No penetration today", så måske 5-10 minutter med dry humping, jeg kunne mærke hun var godt våd, lidt handjob, men uden at jeg kom. Hun ville tilbage til den ventende taxi. Jeg gav hende 100 kr så hun havde råd til at komme på besøg dagen efter.

 

Selv om vi ikke havde sex, så har egentligt bare mest lyst til at bruge mere tid sammen med Fedel, måske jeg bare skal være sammen med hende i nogle dage? Måske jeg er færdig med hook ups for nu?

 

Fortsættelse følger

Del dette indlæg


Link til indlæg
Jersey86 skrev, den 19.7.2022 at 19:11:

Del 2:

Ajuwoa, 22
Værste oplevelse ever...
Vi matchede på tinder, vi havde en hurtig udveksling som endte med at hun skulle komme på besøg Kl 19. Jeg spurgte "how much?" Hun svarede "anything is good" Jeg skrev at jeg tilbød 500 kr for et Hook up, det var fint svarede hun. Alt virkede super, hun var god til at kommunikere, og snakkede om at hun også søgte venskaber. Hun ankom rettidigt, men da hun stiger ud af taxaen har hun mundbind på, da hun kommer indenfor skal lyset være slukket, da hun fik ondt i øjnene. Jeg sætter mig ved siden af hende på sofaen, hendes accent er svær at forstå. Vi begynder at røre ved hinanden og jeg spørger om vi skal gå ind i soveværelset. Hun spørger efter noget lotion og begynder at massere mig, jeg vender mig om og hun begynder at give mig et blowjob. Hun giver mig gummi på og rider mig. Afslutningen bliver i missionærstilling. Hun har jævnligt hånden nede ved mit lem og da jeg trækker mig ud kan jeg se at gummiet er faldet af. Det virker ikke rigtigt til at have påvirket hende i situationen, og hun spørger om jeg ikke vil tage et bad, jeg spørger om hun ikke vil med, det vil hun ikke. Efter jeg havde tørret mig, spørger hun efter pengene. Jeg havde egentlig regnet med at hun skulle blive natten over, men det er heller ikke lige frem fordi jeg har lyst til at hun skulle blive. Jeg giver hende de 500 kr, hun siger vi aftalte 1000, ellers ville hun have spurgt efter mere. Jeg holder fast på de 500 og vil hive vores tinder samtale frem, men den er væk. Hun må have fjernet vores match, og så forsvinder samtalen også. Jeg holder fast på de 500 kr. Men hun bliver mere og mere højlydt. Jeg tænker jeg skal bare have hende ud af min lejlighed. Jeg henter de 500 kr som ligger i et andet rum. Det gør det bare værre, hun råber op om at nu har jeg givet hende sygdomme og hun er blevet gravid, og nu vil hun have 2000. Hun begynder at ringe til alle mulige med sin telefon, men der er ingen der svarer. Hun truer med at ringe til politiet, det skal siges at prostitution er ulovligt i Ghana, men det bliver ikke håndhævet i praksis. Men politiet kunne jo være fristet af at afpresse en hvid turist som mig. Der er heller ikke nogen vagt det sted hvor jeg bor, så jeg er helt alene hvis der skulle ske noget. Hun siger at hvis hun ikke får sine penge, så vil hun begynde at smadre alt inventar i lejligheden. Jeg har ikke 2000 kr i den lokale møntfod, så jeg finder 100 euro frem sammen med de sidste 200 kr jeg har, så det i alt blev ca 2000 kr. Hvis jeg giver hende de 2000 kr, så ved jeg jo ikke om hun begynder at vil have 3000, 4000 osv. Så hun skal udenfor min lejlighed før at hun kan få pengene. Endelig er hun ude af min lejlighed, jeg skynder mig at låse døren og kigger ud af vinduet for at sikre mig at hun forlader stedet.

Det var så min første virkelig dårlige oplevelse i Afrika. Heldigvis slap jeg billigt, 2000 kr det overlever jeg nok. Jeg må indrømme at jeg et lidt rystet. Det er svært at vide om hun ville kunne have gjort alvor af hendes trusler og hvordan jeg ligesom ville stå stillet hvis eksempelvis myndighederne blev indvolveret. Og så er der risikoen for AIDS/HIV... Der er mulighed for at tage noget der hedder Truvada som nedsætter risikoen for smitte hvis det tages indenfor 72 timer, men desværre var dette en søndag og dagen efter en helligdag, så jeg havde ikke mulighed for at skaffe mig det. Sandsynligheden for at blive smittet er ekstremt lille, men man ved jo aldrig, især ikke med en type som hende. Jeg ved ikke helt om hun selv sørgerede for at kondomet skulle falde af, hun havde hånden der nede flere gange under sammenleget, så måske det hele tiden var planen, så hun kunne bruge det til afpresning.

Hvad har jeg så lært? Jeg vil nok gøre lidt mere ud af at screene dem jeg får på besøg ved at skrive med dem i lidt længere tid og gerne have et videoopkald med dem først. Hvis det lyder til at være for godt til at være sandt, så er det det nok...

Purity, 27
Oven på den oplevelse havde jeg brug for noget lidt mere trygt. Jeg besluttede mig for at bruge lidt tid på at verificere dem jeg fik på besøg. Så jeg fandt en pige fra Tinder og vi blev enige om at mødes til en frokost ude i byen, det kostede 200 kr for 2 personer, så lidt dyrt. Hun var ikke den kønneste, men sød og interessant at snakke med. Vi blev enige om at hun skulle komme på besøg om aftenen hvor hun skulle lave mad til mig. Det var rigtigt lækkert, vi så cirka halvdelen af filmen og så var gik vi i seng. Sex delen var lidt sløv, hun blev ikke rigtigt våd og det blev hun til en enkelt runde. Næste morgen skulle hun tidligt afsted. Hun spurgte efter om jeg ville give hende penge som tak, jeg gav hende 500 kr + 100 kr for maden. Måske lidt i overkanten i forhold til det seksuelle, men hun var en sød pige så pengene går til et godt forhold.

Efya, 23
Meget slank og meget snakkende. Hun fortalte stort og småt og hendes familie og liv. Det var rigtigt hyggeligt. Efter lidt tid gik vi ind i soveværelset og hun startede med en massage. Efter gav hun et blowjob som heldigvis også bød på et rimjob, mit første i Ghana. Desværre kunne hun ikke blive så længe. Hun fik 500 kr.

Vina, 23
Fantastisk ungpige krop, smukt ansigt, dog med lidt uren hud, det ser dog ikke så slemt ud med brun hud. Jeg har lidt en fetish med at presse bumser ud, og fik heldigvis lov til at presse en håndfuld. Hun var slank, lysebryn hud, veltrænet, perfekt bagdel og b skål strittende bryster. Jeg havde egentlig besluttet mig for ikke at have flere besøg den dag, men jeg blev fristet af hendes billeder på tinder. Hun var super sød, begavet og meget snakkende om alt lige fra storpolitik til hendes skolegang. Hun startede med en massage, jeg kunne godt mærke hun var lidt uerfaren og mekanisk. Hun påstod at dette var hendes første hook up, da hun manglede penge til et skoleprojekt. Man kan selvfølgelig aldrig vide sig sikker i de historier de fortæller, men det virkede troværdigt, hun viste mig endda også at hun havde slettet tinder efter vi havde rykket kommunikationen over på Whatsapp. Vi lå længe og snakkede i sengen, hun skulle tidligt op næste morgen. Så omkring kl 22 havde vi den sidste omgang, jeg havde lidt problemer med at beholde rejsning, så vi endte med et håndjob. Hun bevægede fingeren længere og længere ned. Jeg bød den velkommen ved at løfte bagdelen og benene. Da hun ellers havde været tilbageholdende med de seksuelle ydelser, blev jeg positivt overrasket over at hendes finger bare smuttede indenbords. Hold kæft jeg har aldrig oplevet noget lignende. Jeg tror det må have været en prostata+penis orgasme kombi? Totalt overvældende og næsten for meget, jeg følte jeg skulle til skide og ikke havde mulighed for at holde den inde. Hun blev sendt hjem med 600 kr. Hun var frisk på at mødes igen hvis det kunne lade sig gøre.

Sophia, 22
Godt buttet, men kønt ansigt og naturlig af udseende. Stille og virkede ikke specielt begavet.
Jeg besluttede mig for at tage nogle dage til Cape Coast. Her var der nogle gode steder at tage nogle turistbilleder som jeg kan vise derhjemme.
Jeg bestilte et værelse hos Oasis beach resort til ca 300 kr pr. nat. Stedet var ret dødt og tinder var der ikke meget gang i. Så jeg besluttede mig for at sætte mig i baren og vente på om der skulle dukke nogle piger op i løbet af aftenen. Der dukkede nogle få op, men jeg tænkte jeg kunne tage en gå tur rundt i byen. På vejen ud kom en pige hen til mig og spurgte om vi skulle være venner. Jeg tænkte havde ikke noget bedre at give mig til. Vi satte os ned og snakkede, hun fortalte hun hed Sophia. Hun havde også hendes veninde med, som var virkelig smuk, desværre var hendes kæreste der også. Jeg spurgte Sophia om hun ville med tilbage på mit værelse, men det ville hun ikke. Men jeg måtte gerne købe noget mad til hende. Vi gik ud og købte noget mad, kom tilbage, jeg spillede lidt bordtennis med veninden. Jeg spurgte en sidste gang om hun ville med tilbage på mit værelse, og det ville hun stadigvæk ikke. Men vi blev enige om at vi kunne tage sammen på udflugt dagen efter. Vi havde en rigtig god tur og nu ville hun gerne med tilbage på mit værelse. Jeg spurgte om vi skulle tage et bad sammen, det ville hun ikke. Så jeg gik i bad alene. Da jeg vendte mig om, så kunne jeg se Sophia stod og kiggede på mig. Jeg sagde til hende, "come join me in the shower", hun tog tøjet af og kom. Vi begyndte at kæle og kysse under bruseren. Vi tørrede os og lagde os på sengen. Hun var meget stille og meget tilbageholdende, jeg spurgte om hun havde været sammen med en mand før, det havde hun. Vi lå og rørte ved hinanden, og da jeg mærkede hende imellem benene var hun driv våd. Vi havde en enkelt omgang, og så tog hun hjem. Jeg gav hende 200 kr. Postnut clarity, hende havde jeg ikke lige frem lyst til at være mere sammen med...

Fedel, 26

Virkelig smuk pige fra Ghana, dog vejede hun 5-10 kg for meget, boede normalt i Accra, men var på besøg i området hos hendes mor.

Efter et par døgn i Cape Coast fik jeg alligevel et matches på tinder, en af dem var en pige ved navn Fedel. Vi skrev sammen og hun virkede interessant, men bestemt ikke en hook up pige. Vi blev enige om at hun skulle være min guide rundt i nabobyen dagen efter. Vi havde en virkelig god dag sammen, snakkede godt og var interesserede i de samme ting. Vi gik og holdt i hånd, vi stod tæt og små nussede i løbet af dagen, sådan en rigtig god første date følelse. Sidst på eftermiddagen var jeg blevet lidt solskoldet og var lidt træt, så jeg ville gerne hjem og slappe lidt af. Jeg spurgte om hun ville med, måske i morgen, men hun ville gerne med taxien. Da vi kom til mit hotel, så sagde hun til chaufføren at han skulle vente og så steg hun med ud. Vi gik hen til mit værelse, stod og krammede lidt. Vi lagde os på sengen, hun ville rimeligt hurtigt se hvordan jeg var udstyret, "wow you got a big dick!". Men hun sagde "No penetration today", så måske 5-10 minutter med dry humping, jeg kunne mærke hun var godt våd, lidt handjob, men uden at jeg kom. Hun ville tilbage til den ventende taxi. Jeg gav hende 100 kr så hun havde råd til at komme på besøg dagen efter.

 

Selv om vi ikke havde sex, så har egentligt bare mest lyst til at bruge mere tid sammen med Fedel, måske jeg bare skal være sammen med hende i nogle dage? Måske jeg er færdig med hook ups for nu?

 

Fortsættelse følger

Mht. Oplevelsen med Ajuwoa, 22 så tag altid screenshot af jeres samtale, så kan de slette alt det de vil , men du har stadig beviserne.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Fedel del 2.

Jeg havde nogle virkelig hyggelige dage med Fedel, vi var rundt og se området, men der var desværre lukket for det varme vand når vi var på mit værelse, men vi havde alligevel nogle ret hede stunder sammen, dog uden penetration. Hun sagde vi kunne have sex når vi kom tilbage til Accra. Hun ville heller ikke overnatte, da hun ikke ville lade sin mor undre sig over hvor hun sov.

Da vi kom tilbage til Accra havde vi en rigtigt hyggelig aften sammen, vi så en film osv. Vi tog et bad sammen, og alt virkede til at gå den rigtige vej. Da vi så ligger i sengen, så bliver mine tilnærmelser ikke rigtigt gengældt, jeg spurgte om hun var okay. Hun spurgte om jeg ville betale hendes husleje. Jeg spurgte hvor meget det var, hun svarede 5.000 kr. Jeg blev noget overrasket, men i Ghana er det åbenbart normalt at betale 2 års husleje adgangen. At hun allerede nu spørger efter 5000, så kunne man hurtigt forestille sig at hun forventede andre dyre udgifter dækket af mig hvis vi var sammen i længere tid. Jeg svarede hende at 5000 var for meget. Vi havde en længere snak omkring dating i Ghana og hvordan det forventes at manden betaler for alt. Da det var ved at blive sent spurgte hun om jeg var liderlig, jeg svarede selvfølgelig. Hun spurgte om vi skulle se porno, jo det kunne da være fint. Jeg ragede på hende i håb om at få hende tændt, men det virkede ikke rigtigt. Dog måtte jeg gerne slikke hende. Hun stoppede mig før at hun fik orgasme.

 

Efia, 22

Matchede med hende på tinder. Det var muligvis hendes egne billeder, men enten meget makeup, Photoshop eller flere år gamle. Muligvis den pige jeg har været mindst tiltrukket af, jeg tvivler på at hun var 22. Men hun var meget serviceminded, gav et udemærket blowjob, rimjob, massage, men jeg havde ikke lyst til have sex med hende. Vi spiste frokost sammen og snakkede en del. Hun tog hjem igen efter et par timer, jeg havde heller ikke lyst til at hun skulle blive meget længere. Vi havde i første omgang aftalt 400, men hun fik 100 kr ekstra pga rimjobbet.

 

Juliet, 25

Flot pige fra Ghana. Store kasser, kønt ansigt, flot krop.

Vi matchede på tinder og jeg var især tiltrukket af hendes store kasser. Vi havde et kort videoopkald for at bekræfte hinandens rigtighed.

Mødte lettere påvirket op, af måde alkohol og hash. Snakkede som et vandfald, men det var hyggeligt og vi havde et par gode omgange. Jeg kunne godt mistænke hende for at have et misbrugsproblem

Hun havde i første omgang krævet 700, jeg sagde jeg kun betaler 400 kr, det accepterede hun. Men hun fik alligevel 100 oven plus jeg gav knap 100 kr til transport.

 

Dora, 24

Jeg tog en smuttur til Lome, Togo i nogle dage. Det ligger ca. 4 timer/200 km fra Accra, 90 kr for en plads i en privat bil sammen med 2 andre på bagsædet, lidt klemt og varmt, men okay når man sidder ved vinduet.

Togo er fransktalende, men det lykkedes mig at matche med en på tinder der kunne engelsk. Hendes profil billede på Whatsapp handlede om massage, så jeg spurgte om det var noget hun tilbød og hvad det kostede. 225 kr for en "full body massage". Jeg spurgte om der var nogle "extra charges" hun svarede, "do you want happy ending?". Yes, how much?. "What ever is in your mind" svarede hun. Vi endte på 340 kr for det hele inklusiv transport.

Meget slank og ikke den kønneste, havde desværre orange kontaktlinser, hvilket er totalt et turn off for mig. Men hun var sød, snakkende og pjattende. Hun virkede til at være oprigtigt glad for mig. Hun hjalp mig med at få installeret den app man bruger til taxi i Togo, da de hverken har Uber eller Bolt, app'en krævede et Togo telefon nr.

Hun gav en meget grundig massage og kom ud i alle afkroge, både fingre, tæer og de store muskelgrupper. Hun var lidt tilbageholdende i forhold til happy ending. Vi havde skrevet sammen om det skulle være sex eller blowjob, og jeg skrev at jeg gerne ville have det hun var mest komfortable med. Det endte med blowjob, selvom jeg lige havde været i bad skulle kalorius vaskes igen. Hun havde en halskæde med et kors. Korset skulle lige have et kys og så om på nakken inden hun gik i gang. Rigtigt fint blowjob da hun først kom i gang og jeg kom i munden på hende.

 

Vi havde aftalt at hun skulle være her i 2 timer, men blev i 3. Hvis jeg havde været mere vild med hende, så tror jeg sagtens jeg kunne have fået hende til at blive natten over måske for 50-100 kr ekstra. Men jeg var træt og hun snakkede meget.

 

Emeline, 19

Køn, lidt buttet.

Jeg tænkte det kunne være sjovt at mødes med en fransktalende pige når nu jeg er i et fransktalende land for at opleve hvordan det er. Jeg matchede med Emeline på Badoo. Ved hjælp af Google translate kom vi frem til at hun skulle komme over til mit hotel og hun ville få 225 kr. Fint tænkte jeg, så er det Hook up i hus.

Da Emeline kommer ind på mit værelse finder jeg rimelig hurtigt ud af at hun ikke er en klassisk Hook up pige. Hun forstår godt en smule engelsk, men vi bruger tale funktionen i Google translate til at få samtalen til at køre. Hun spørger hvad det er jeg vil med hende. Jeg svarer hvad end hun er komfortabel med. Jeg gør det klart at jeg snart rejser tilbage til Ghana og sandsynligvis aldrig kommer tilbage til Togo. Det var hun oprigtigt ked af at hører, da hun var meget vild med mig. Efter lidt snak via Google translate, blev vi enige om at gå ud og få noget at spise. Hun frøs, så vi tog maden med tilbage på hotellet. Efter vi havde spist satte jeg mig på sengen, hun kom hurtigt hen og kyssede mig. Meget vådt kys med massere af tunge. Hun snakker om at hun snart skal hjem da hendes søster ellers vil blive bekymret. Vi piller ved hinanden og hun slikker og kysser mig overalt på ansigtet og især øret. Hun hiver min t-shirt op og sutter på mine brystvorter og slikker min navle. Hun kan se jeg har stådreng. Jeg spørger om hun vil se den, det vil hun gerne. Hun spørger om hun kommer i problemer hvis du sutter på det, overhovedet ikke svarede jeg. Hun giver et kort, men intenst blowjob. Hun siger grinende "times up" på en drillende måde. Vi siger farvel og bliver enige om at hun skal komme på besøg igen i morgen. Hun fik de 225 kr med sig.

Rigtigt dejligt at være sammen med en pige der var oprigtigt vild med mig og hvor følelsen var gengældt

Hun kom på besøg igen dagen efter. Her gik vi hurtigt over i at have sex. Desværre var det længe siden hun havde haft sex, så hun var for stram og det gjorde for ondt. Jeg fik hende til at komme med hånden og hun gav mig et super godt blowjob. Jeg fandt ud af at det hun var ude efter var at jeg skulle betale for en ny smartphone til hende. Så hun endte med at få ca. 800 kr alt i alt, vi har sammen 3 gange i alt.

 

Anita, 18

Gude smuk pige, med perfekt krop og gode faste bryster.

Imens jeg gik rundt på markedet i Lome kom en mand hen til mig. Han forklarede han var guide og ville tilbyde mig en tur rundt i byen. Normalvis er jeg hurtigt afvisende hvorfor alle dem der kommer og vil sælge et eller andet, men ham her(Ibrahim) virkede troværdig. Jeg spurgte hvad det kostede, han svarede 1.100 kr, for alt inklusiv chauffør og adgangsbilletter. Jeg svarede det var alt for meget, så sagde han 550 kr. Det kunne jeg godt gå med til. Jeg havde 5-6 super gode og spændende timer og så hvad der var værd at se i Lome.

 

Dagen efter møder jeg ham tilfældigvis igen. Jeg spurgte hvor jeg kunne få noget lokalt mad. På vejen der hen kommer vi forbi en pige han åbenbart kender. Hun var virkelig smuk og havde glimt i øjet og rigtigt kæk. Vi går videre og jeg vi snakker lidt om pigen og jeg fortæller jeg syntes hun var virkelig smuk. Han spørger om han skal bringe hende til mit hotel. Øøøh, det skal jeg lige overveje, jeg havde allerede en aftale med Emeline. Efter lidt betænkningstid kan jeg ikke modstå fristelsen, jeg skriver til Ibrahim at han gerne må snakke med Anita om hun har lyst til at komme på besøg og hvad prisen er. Han snakker med hende og hun vil rigtigt gerne komme på besøg og et par tusinde kroner vil være fint. Jeg svarede at det er alt alt for meget. Jeg siger mit maks er 450 kr. Det går hun med til men kun i et par timer. Fint nok, Emeline skulle alligevel komme næste morgen.

 

Jeg gav Ibrahim 112 kr til transport af Anita og som tak for hjælpen. De ankom rettidigt til mit hotelværelse og Ibrahim stod med et stort smil og sagde "I'm sure she will make you happy". Første gang jeg prøver sådan en lidt en alfons agtigt oplevelse, men det virkede meget afslappet... Ibrahim var super flink, men han var ikke bleg for at presse prisen op, så jeg tror han havde fortalt Anita at hvide menneske har massere af penge og at hun bare skulle spørge efter en masse penge. Jeg tror umiddelbart ikke at han tog nogle af pengene fra Anita, det var i hvert fald det jeg kom frem til igennem mine samtaler med hende.

 

Vi havde et par super gode timer sammen. Hold kæft hun var lækker og hun var vild med mig. Helt naturlig, ingen make up, ingen falske negle og ingen paryk. Hun blev super våd, fik nemt orgasme og gav massere af tunge kys. Hun var lidt genert, men åbnede mere op efterhånden. Hun kunne kun et par ord på engelsk, så Google translate blev igen brugt meget. Hun håbede på at jeg snart kom tilbage til Togo og at hun meget gerne vil være sammen med mig igen. Ibrahim havde også forslået at hun kunne tage bussen til Accra.

Dagen efter tog jeg tilbage til Accra.

Del dette indlæg


Link til indlæg
Devildriver skrev, den 1.8.2022 at 07:51:

Mht. Oplevelsen med Ajuwoa, 22 så tag altid screenshot af jeres samtale, så kan de slette alt det de vil , men du har stadig beviserne.

Det er også blevet standard procedure efter den oplevelse.

Velities skrev, den 25.7.2022 at 09:50:

Hvad er dit næste rejse mål?

Ærligt talt så overvejer jeg en tur til Kenya igen, muligvis Tanzania. Jeg skriver mere om det i min endelige anmeldelse.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Sidste del. Jeg skriver snart en samlet anmeldelse af Ghana/Togo

 

Lisa, 24

Endnu et match fra tinder. Virkelig et smukt ansigt, buttet, men gode afro former, fra Ghana.

Vi aftalte hun skulle komme ved 16-tiden og blive natten over og få 600 kr inklusiv transport. Da klokken nærmede sig 16 skriver hun at hun skal handle ind for sin tante og måske først er der Kl 19-20. Jeg skriver at aftalen var at hun skulle være her kl 16, og hvis hun først kommer så sent, så får hun kun 300 kr. Hvis du vil have de 600 kr så vær fremme inden kl 17 skrev jeg. Hun var fremme 5 minutter over ;)

Vi gik rimeligt hurtigt ind i soveværelset. Hun var tilbageholdende med de seksuelle ydelser, ingen tungekys eller blowjob. Men jeg var egentlig også fint tilfreds med at knalde med udsigten til sådan et smukt ansigt og hun var dejlig våd. Efter tager hun kjolen på og vil hjem. Jeg siger at det ikke var aftalen og hvis hun smutter nu, så får hun kun 300 kr. Jeg kan mærke hun ikke er helt tilfreds. Hun snakker om at hun har en masse ting hun skal ordne inden i morgen. Jeg bliver lidt i tvivl om jeg har lyst til at have en pigesur tøs hængende i min lejlighed i et halvt døgn. Jeg giver hende lidt ro og plads og hun skriver en masse beskeder. Hun er åbenbart vant til at mændene bliver trætte af hende efter kort tid, så hun havde planlagt efter at hun kunne smutte efter en time. Vi kommer frem til at vi ser en film, bestiller noget mad og når filmen er slut så tager vi en sidste runde, og så kan hun tage hjem. Efter den aftale vender hendes humør fuldstændigt, og hun bliver venlig og behagelig at være sammen med. Vi hygger os rigtigt og har en dejlig sidste runde. Jeg tror hun var oprigtigt stresset over at alle de ting hun ikke kunne nå forbi hun skulle være sammen med mig. Det er selvfølgelig træls når den aftale man har lavet ikke bliver overholdt, men jeg tænker jeg fik det meste ud af situationen og hun forlod min lejlighed smilende.

 

Josefine, 32

Jeg havde forsømt lidt at tage på natklubber, så min sidste fredag i Accra tog jeg afsted. Jeg tog på en klub der hed Hotgossip Night Club, på vejen der hen kørte jeg forbi rigtigt mange streetwalkers, flere af dem så faktisk rigtigt godt ud. Da jeg ankom til natklubben, så ville dørmanden umiddelbart ikke lukke mig ind fordi jeg havde shorts på, men jeg fik lov hvis jeg lovede at komme i lange bukser næste gang, hvilket virker tåbeligt for mig når det måske er +25 grader selv om natten. Entré var 30 kr

Jeg havde nok forstillet mig en lidt mere klassisk natklub, men det viste sig at være primært strip og GP'er. Der var også 4 pool borde som alle var i gang. Jeg stillede mig et sted og helt forudsigeligt kom der en pige hen til mig og viste interesse. Hun var meget smilende, sød, køn, men ikke helt ung. Vi blev enige om at tage et spil pool, men så langt nåede vi ikke. Hun gned sig op af mig, og var rigtigt sexet. Jeg fik ikke rigtigt set mig nok omkring til at vurdere om hun var den lækreste, men hun virkede meget behageligt. Vi snakkede om prisen, i første omgang ville hun have 100 USD for at blive natten over, men vi endte på 500 kr.

Vi havde en rigtig god aften sammen, hun var meget serviceminded, men desværre tilbageholdende med kyssene. Det var tydeligt at hun aldrig havde fået børn, og hun havde stadig en god krop. Vi snakkede godt sammen og om morgenen fik vi en tur mere, inden hun tog hjem.

 

Carley, 24

Det her bliver en længere historie...

I Ghana er der en del escort sider som jeg havde haft kig på hjemmefra. Det var snart tid til at jeg skulle hjem og jeg tænkte jeg måtte prøve en af dem inden da. En af siderne hedder only runs og jeg havde fundet denne annonce:

https://onlyruns.com/escort/ohemma-esther/

Prisen virkede overkommelig og hun tilbød alle ydelser man kunne tænke sig.

Jeg skrev til hende og vi blev enige om ydelserne og tidspunkt. Prisen var 800 for natten over og det var ikke til forhandling. Hun skriver så "you pay part of it now". Jeg havde godt læst på siden at det er forventeligt at man sender penge til transport, så jeg sendte 200 kr. Hun skriver så jeg skal overføre halvdelen, altså 200 kr mere. Hvilket jeg så gør. Hun skal ankomme den næste dag kl 18. Jeg venter og venter og der sker ikke en skid, jeg forsøger at ringe til nummeret, men jeg får besked om at nummeret ikke er i drift. Super, jeg er blevet scammet... Jeg går ind på siden og skriver en 1 stjerne anmeldelse og fortæller at det er en scam profil. Næste dag skriver hun så til mig igen. Hun beklager og siger at hun havde mødt op, men hun havde ikke sin smartphone med, så hun kunne ikke komme i kontakt med mig, da jeg ikke have givet hende mit Ghana telefon nummer. Derudover beklager hun sig over at hendes konto på only runs er blevet spærret og det er en betalt bruger som kostede 400 kr for et livstidsabonnement, alt sammen pga min anmeldelse.

Okay fair nok, jeg havde faktisk set en pige ankomme omkring det aftalte tidspunkt, som forlod stedet igen. Hun påstår det var hende. Okay, lad os prøve igen. Jeg skriver til only runs, de sletter min anmeldelse og hendes profil bliver genoprettet. Vi aftaler et nyt tidspunkt. Der sker igen ingenting, jeg ringer til nummeret, det lyder mest som en mand der forsøger at tale som en pige. "Hun" siger hun lige skal have lidt tid til at gøre sig klar.

Hun skriver igen at jeg skal overføre noget af beløbet, det nægter jeg selvfølgelig og siger hun får de resterende 400 kr næste morgen (plus 100 kr til transport). Hun forsøger igen at få mig til at sende penge til transport, men det nægter jeg. Hun skriver om vi kan aftale at jeg overfører de sidste 500 kr inden hun kommer indenfor, det nægter jeg også. Hun sender em video af en helt anden pige end hende på only runs, hvilket jeg gør opmærksom på. Pigen på video var dog rigtig flot. Jeg tænker at de penge er tabt og at hun ikke kommer. Men lige pludselig får jeg en besked "I'm here".

Jeg ved ikke helt hvad jeg skal forvente. Heldigvis bliver jeg mødt af pigen fra videoen, køn og slank krop. Jeg tager hende med ind i min lejlighed. Jeg spørger om det er hende jeg har skrevet med, det er det ikke. Jeg finder ud af at personen jeg har skrevet med, kalder sig for Joseph... Pigen der er ankommet hedder Carley, kommer fra Nigeria, er super sød og behagelig. Smuk og en flot krop, så det er ikke lige frem fordi jeg kan klage over det. Jeg viser hende profilen for only runs og fortæller hende at jeg allerede har sendt 400 kr. Det har hun overhovedet ikke hørt om, jeg spørger om hvor meget hun forventer jeg skal betale, 500 kr svare hun. Hun viser mig en besked hvor Joseph spørger efter "his share" som er 150 kr af de 500. Dumme svin tænker jeg, han har allerede tjent 400 kr på mig og nu er han så uforskammet at spørge efter endnu mere. Jeg spørger ind til hendes relation til Joseph. Hun siger at hun har haft et enkelt Hook up med ham og han siden hen har skrevet flere gange til hende. Jeg er den første hook up han har sendt til hende, det virker ikke til at hun er bange for ham eller noget. Jeg siger til hende at jeg ikke synes hun skal betale ham noget, da han tydeligvis har fået "his share". Men hun havde det bedst med at give ham de 150 kr, så han kan skaffe flere hook ups i fremtiden. Jeg viser hende only runs og mulighederne for at oprette hendes egen profil, derudover bruger hun selvfølgelig også tinder. Jeg fortæller hende at de penge hun skal betale til Joseph skal jeg nok dække, så jeg betalte hende 700 kr næste morgen. Jeg har lyst til at skrive en ny anmeldelse, men Carley vil helst ikke have at jeg gør det, så jeg lader være.

Bortset fra det rod med Joseph, så var Carley virkelig en fornøjelse at være sammen med. Lidt uerfaren og tilbageholdende til at starte med. Men blev hurtigt våd i sengen og hun fortalte hendes brystvorter var hendes svaghed, så de patter var i min mund næsten hele tiden. Desværre ville hun kun give tante kys, men ellers så var hun meget passioneret i sengen og sagde jeg ikke måtte komme for tidligt da hun også ville have orgasme. Hun havde en lille smule løs hud på maven og jeg spurgte om hun havde børn, det havde hun. Men det var nu ikke for hendes krop havde taget synderligt skade, den var stadig lækker. Carley ville rigtigt gerne blive hos mig, men desværre havde jeg en aftale kl 10.

Jeg ved ikke helt hvordan jeg har det med den oplevelse, i det her miljø er vi jo ikke lige frem begejstrede for rufferi og pimps, der tager en stor bid af kagen. Jeg tror fra Carleys perspektiv, har hun det fint med at Joseph skaffer hende kunder, da hun ikke bryder sig om at forhandle og alt det der. Forhåbentlig finder hun selv hun at af finde sine egne kunder i fremtiden.

 

Derudover havde jeg den sidste uges tid besøg af nogle gengangere, Lulu, Vina og Juliet. Alle tre var super hyggelige.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Jersey 86

tak for nogle gode beretninger, det har givet mig blod på tanden til og besøge, eller genbesøg Afrika igen, jeg kigger en del på Kenya, Narobia, jeg har kigger på Afrointroduction, jeg købte en medlemskab på en uge og fik kontakt med en pæn flok piger, -
knus

Redigeret af Servciesboy

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...