Hop til indhold
Bababush

Dejlig oplevelse i Cannes

Recommended Posts

Var for et par uger siden en tur i Cannes med arbejdet. Fredag morgen vågnede jeg i varmen og var dejlig liderlig. Jeg fik skrevet til et par piger, der alle svarede relativt hurtigt, men løb ind i nogle gamle kollegaer og endte med en skalddyrsfrokost og vin resten af dagen.

Lørdag formiddag var jeg på den igen og fik skrevet til hende her

https://www.6annonce.com/escort/taya%20top-90871?from=regular_list

Hun svarede prompte og vi fik en aftale i hus 1 time senere.

Stedet var noget længere væk end jeg havde kalkuleret, så var godt svedig inden jeg nåede frem. Kunne se hun havde lagt flere talebeskeder på min Whats App, hvilket jeg altid har syntes var underligt. Det var meget lange og meget unødvendigt forklarende. Jeg skriver jeg er ved adressen og hun beder mig vente 2 minutter, hvilket var meget rart, så jeg lige kunne svede af. Hun kom helt ned på gaden og lukkede mig. Døren bag mig lukker og jeg går mod trapperne, men bliver stoppet og får et ordenligt smækkys. Jamen dog :D

Hun er virkelig lækker. Det er helt sikkert hende på billederne. En rigtig ungpige frækket, præcis hvad jeg havde lyst til denne lørdag formiddag.

Vi får bevæget os op på femte og ind i en lille loftlejlighed. Hun tilbyder mig champagne. Jeg får betalt og sætter mig ned og får lidt champagne. Jeg kan se på flasken at hun har været godt i gang og kan også godt måske det lidt på hende. Jeg snupper et bad og kommer ind i rummet, kun iført håndklæde. Vi kysser lidt mens vi står op og hun tager mig på pikken. Håndklædet falder ned og hun sætter sig ned på knæ og spytter på min stive pik, inden hun tager den i munden. Hun sutter virkelig godt og jeg tager en tår champagne og nyder det hele. Hun tager mig helt til roden og deep throater mig. Der bliver spyttet lidt mere, hun holder en pauser og snakker lidt og fortsætter igen. Hun mundknepper mig, og får til sidst sat kondom på.

Vi bevæger os op ad en trappe til et lille bitte soveværelse med en meget lav seng. Hun ligger sig klar til doggy, hiver hendes gule bikini til side og trækker mig ind til sig. Jeg fører selv min pik op i hende og knalder godt igennem. Varmen gør mig hurtigt forpustet, så jeg vender hende rundt i missionæren og fortsætter lidt langsomt. Jeg er lige ved at komme, så trækker mig ud, da jeg ikke vil komme endnu, men alligevel kommer jeg i kondomet. Vi tager lige en pause og jeg tager kondomet af. Vi går neden under og drikker lidt champagne mens vi snakker. Efter 10 minutters tid begynder vi at snave lidt og hun ender på knæ igen med min pik munden.

Hun bevæger sig over på sofaen og gør klar med røven i vejret og jeg tager hende stående. Jeg spreder hendes baller så jeg kan se hendes lille røvhul. Hun beder mig om at slå hende i røven, så det gør jeg, tager hende om halsen, hvilket gør hende mere opstemt. Jeg knepper hende hårdere og hårdere og hun støder hårdere og hårdere imod. På et tidspunkt gør det ondt når min boller rammer imod, hvad end de nu rammer imod. Så jeg sænker farten lidt. Det er vildt frækt og jeg har lyst til mere og mere, jeg bukker mig ned og snaver hende mens jeg knepper hende. Min halve time er for længst gået og det virker til at jeg nu er her fordi hun har lyst, hun er drøn liderlig og jeg kan næsten ikke følge med.

Vi fortsætter til vi begge er helt våde af sved. Til sidst trækker jeg mig ud, flår kondomet af og spermer ud over hendes røvhul. Hun tager en finger og smøger min sæd ud over røvhullet og klemmer sine baller.

Vi sætter os ned og drikker mere champagne. Vi går i bad sammen og drikker lige et glas mere. Det virker ikke til at hun har travlt med at få mig ud af døren. Men jeg vil også gerne videre, så lukker den selv. Hun snakkede om at hun gerne ville til Danmark, så det kan vi jo håbe på en kommer, for hun var alle pengene værd.

Prisen var €200 for en halv time. I den dyre ende for Danmark, men helt i den billige for Cannes, hvor de ofte ligger på 600-800 for en time.

Hun var kun på gennemrejse, så hvis du ikke er i Cannes inden for de næste to uger, så finder du hende nok ikke. Men siden jeg fandt hende på virker til at være helt reel.


 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Tak for en super fin anmeldelse! Troede det var helt umuligt at få så god en oplevelse til den pris i Frankrig - og især i Cannes, men fedt at det kan lade sig gøre! 

Bababush skrev, for 8 timer siden:

Kunne se hun havde lagt flere talebeskeder på min Whats App, hvilket jeg altid har syntes var underligt.

Har I udlandet haft flere sugarbabes der gjorde det samme og har også undret mig over det, men det må være fordi de føler at de er for dårlige til at stave på engelsk (eller at de føler at det går for langsomt at skrive på deres mobiltastatur)... Når man vænner sig til det synes jeg faktisk det er meget charmerende at høre pigens stemme... :D

 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Damn, hvis den hjemmeside er retvisende, så har de sgu et noget bedre udvalg af GP'er i Sydfrankrig end hvad vi har her i DK :shock::P

Redigeret af Emptyman

Del dette indlæg


Link til indlæg
Emptyman skrev, den 7.7.2022 at 18:40:

Damn, hvis den hjemmeside er retvisende, så har de sgu et noget bedre udvalg af GP'er i Sydfrankrig end hvad vi har her i DK :shock::P

Jeg har selvfølgelig kun den ene oplevelse at dømme ud fra, men det var helt sikkert hende

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...