Hop til indhold

Recommended Posts

https://escortguide.dk/P/tiffany-in-herlev-hot-pussy-quick-15min-300kr-30min-500kr-1hour-900kr-cash--63659.html
https://annoncelight.dk/showad/319887

Min oprindelige aftale med en dejlig pige blev aflyst. Så jeg måtte hurtigt afsøge nærområdet og endte derfor hos denne Tiffany.

200% absolut og total skandale, og vi taler hele pladen fuld. Jeg er egentlig ikke så fintfølende, men jeg kan kun råde alle og enhver til at styre udenom.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Ok @ElskerThaier så får du hele fortællingen, selv om jeg egentlig havde lovet migselv at glemme oplevelsen så hurtigt som muligt:

Slidt sted i et skummelt industrikvarter. Virkelig dårlig attitude fra pigens side. Klamt og nusset tæppe på sengen som erstatning for lagen + vamle puder. Sløjt blow efter at have forsøgt at montere gummi på min slappe pik, bevares den blev da semistiv til sidst, så jeg foreslog at skifte stilling, hvilket ikke var populært; Man kan åbenbart kun vælge imellem to stillinger, så det blev missionær, og her blev det virkelig tydeligt at hun havde den ondeste drageånde. Jeg ignorerede lugten og pumpede igennem så godt jeg kunne for at få det overstået, og da jeg trækker kalorius ud, så bredes stanken af sur fisse i lokalet, og det var ikke bare en lille smule.. det var virkelig hardcore.

Nu var jeg som sådan godt skuffet, og jeg tog tøj på og skyndte mig at skride. Jeg har sikkert ikke engang brugt 15 minutter på trods af at jeg havde betalt for en time, men jeg skulle bare væk i en fart. Fuld af vrede og skam :D På vej hjem tænkte jeg over om de voldsomme kropslugte var et bevidst valg, med det formål at forkorte arbejdstiden. Jeg havde ikke engang mod på at få massage for at bruge det sidste af tiden. Pigen snakker MEGET om hvor dyrt det er at få ordnet negle i Danmark, og så skulle hun da også lige skændes med en stodder over mobiltelefonen, hvilket selvfølgelig foregik på ungarnsk. Hun ser ellers nogenlunde sød ud på sine fotos, men tro mig når jeg siger at billederne er langt fra sandheden. Hvis du kan forestille dig en nøgen Thyra Frank, bare lavere og med mørkt hår, så ved du hvad der venter dig.....

Jeg giver karakteren 0 på samtlige parametre. Bevares, det er jo i den billige ende, men jeg gik med den fornemmelse af, at det egentlig var mig som fortjente at få betaling for den omgang. Som nævnt ovenfor, så var det muligvis den sløjeste oplevelse jeg nogensinde har haft! Egentlig ville jeg helst have undværet dette menageri og så bare givet den tussebasse til en hjemløs i stedet.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Desværre oplevede jeg også skuffelsen for et par måneder siden - og har bare prøvet at glemme det. Men deler advarslen. Bliv væk - det er rigtigt dårligt. Tænker billederne er 10-12 år gamle, og servicen så ringe og dårlig! 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...