Hop til indhold
DJX

SWEET SANDRA HAMPEN TEL 50347391

Recommended Posts

Pigen: https://annoncelight.dk/showad/293150

Tog en for holdet og besøgte Sandra fra de baltiske lande.
Stedet i Hampen er flot og gode badefaciliteter.

Det er hende på billederne, en smuk og slank kvinde i starten af 30'erne.
Sød, imødekommende og nem at tale med.
Pikken ville ikke helt samarbejde i dag, men det blev en fin omgang trods alt.

Priserne i Hampen er lidt højere end andre steder i omegnen, fik 30 med SF og CoB til 1500.
 

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest PoulAfDannebrog

Kan du komme nærmere ind på, hvor i Hampen hun befinder sig? Altså, hvis det ikke er privat, men et kendt sted, naturligvis :)

Del dette indlæg


Link til indlæg
PoulAfDannebrog skrev, for 5 timer siden:

Kan du komme nærmere ind på, hvor i Hampen hun befinder sig? Altså, hvis det ikke er privat, men et kendt sted, naturligvis :)

Nu er Hampen jo en stor stad ;) og adressen står i hendes profil. 

 

Redigeret af Pite

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest PoulAfDannebrog
Pite skrev, for 50 minutter siden:

Nu er Hampen jo en stor stad ;) og adressen står i hendes profil. 

 

Jeg går lige ud bagved og skyder mig selv! :)

Del dette indlæg


Link til indlæg

Jeg har også haft fornøjelsen af at besøge Sandra i Hampen

 

En utroligt sød, smuk og empatisk kvinde.

Jeg gav 1500,- for 45 minutter med kys, kram og dejlig sex

Del dette indlæg


Link til indlæg

Efter at have læst nye anmeldelser og ventet på at Sweet Sandra kom tilbage, efter hendes sidste besøg i Hampen i 2020, lykkedes det at få en aftale i dag ved middagstid.

 ( Havde ikke besøgt hende før, men blev tændt af hendes flotte billeder dengang i 2020 ):wub:

Sweet Sandra Hampen

Aftale gik let over sms og da jeg var lidt tidlig på den, skrev jeg til Sandra, som svarede med det samme " Ready now ".

Blev mødt i døren af en rigtig flot kvinde, der nok er 1,75 cm høj med modellook..... måske 32-35 år gammel..svært at sige, men hun er dælme sprød.

Hendes billeder er 100% af hende.

Så langt så godt...bestilte 45 min. med 2 x sex  til 1500 kr.  .... prøver altid at få 2 gange med udløsning og nogle gange lykkedes det, på trods af min 65 + alder.  :mrgreen:

Afhænger meget af samarbejdet mellem pigen og lillehjernen.

Så et hurtigt brusebad og ind i det flotte legeværelse, hvor Sandra ventede på mig i en lille fræk badekåbe.

Fik selv lov til at afklæde hende. ..  Wouv for en sexet krop med nogle flotte tatoos og frække selvsiddende strømper.....  lige til at få lillehjernen i omdrejninger. :wub::mrgreen:<3

Så hoppede kæden desværre af her...hun reklamerer med kys og langt forspil...

Lidt tante kys... Ikke som Emma der også huserer på adressen plejer at gøre....Hun snaver een i gulvet fra man står i døren med tøj på til man forlader rummet.

Herefter på med dutten på en halvstiv lille Oscar og derefter et OK blowjob...

Nu var den gamle kampklar, og så gik vi over til hovedmenuen, som var at knalde en modelkvinde, som jeg ikke havde en jordisk chance for at score ude i real life.

Cowgirl....ikke røre brystvorter som var for ømme...om i doggy hvor Sandra kom med lidt pornostøn og jeg så lidt senere kom med en udløsning....;):P

1. halvleg overstået..

...jeg smalltalkede og serverede mine sædvanlige dårlige jokes.....uden resultat på Sweet Sandra....enten forstod hun ikke mit dansk/engelske ordforråd.... eller også havde hun ikke lyst til at  snakke....kun at få mig hurtigt klar til 2. halvleg ved lidt bløde berøringer på overkroppen.:huh::o

Endelig efter at jeg fik smånusset lidt og klemt hendes lækre baller, lykkedes det at få lidt liv i kalorius og så i gang igen..start med cowgirl...

Da jeg mærkede, at jeg ville få svært ved at komme 2. gang, bad jeg om at få en reverse cowgirl, som plejer at gøre udslaget...men desværre nej tak, da det ikke var en behagelig stilling for hende....

OK op ad bakke..

Tilsidt pumpede jeg bare løs mens hun bad om at blive fucked....fuck me baby..fuck me baby...

Ja... det var også det jeg prøvede på, men mistede lige gejsten der ... så jeg stoppede og sagde, at mit krudt desværre var opbrugt for denne gang.B):eek:  og så kom der et lille smil fra Sandra af.   ( Hun tænkte nok endelig færdig med ham den gamle idiot   :eek::D:mrgreen: )

Bad om et hurtigt brusebad, da den gamle godt kunne mærke varmen og at kondien var elendig....igen.

Fik et kindkys til afsked og var ude af døren efter ca. 35 min. inclusive to hurtige brusebade.

Bagefter tænkte jeg lidt over hvad der egentlig var sket her ??

Havde bestilt en gourmet menu...og fik serveret et cafeteria måltid... desserten manglede fuldstændig.:wacko::-o

Hun leverede... jeg fik skudt kanonen af.. men ingen stor nydelse og  følelse af... hold kæft hvor god oplevelse og fuld tilfredsstillelse jeg lige fik her.....er stadigvæk tændt efter mere sex.

Skulle været gået til Cattleya på Valhalla i stedet...:mrgreen::D:wub:<3 hun leverer altid varen.

Sandra er gudesmuk, men enten var hun træt i dag....tror jeg var den allerførste kunde..eller også virker hun ikke til at have lyst til arbejdet...

Maskinsex uden smil og indlevelse...ved godt at jeg er en gammel stodder.. men har prøvet mange andre glædespiger både unge og ældre, som har været fantastiske både i og udenfor sengen, hvor vi har grint og knaldet og talt om alt mellem himmel og jord og knaldet igen....stor mangel på kemi måske, da andre har haft en god oplevelse med Sandra.:shock:

Men har nu fået krydset Sandra af : been here ..fucked here ..videre

 

 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Tak for anmeldelsen. Jeg havde overvejet hende, men fik lidt kolde fødder på grund af hendes ultrakorte svar på sms. Nu er hun definitivt strøget af listen. Jeg venter til Emma kommer tilbage.

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest PoulAfDannebrog

Jeg fik også besøgt Sandra i Hampen forleden og må indrømme, at jeg er vild med lokationen - gad vide, hvilke andre tøser der lokaliserer på adressen? (det er et reelt spørgsmål).

Havde bestilt 30 minutter hos Sandra og nemt afklaret/forventningsafstemt hvad der skulle hænde, altså i grove træk.

Ankommer og går ind af døren og der står hun.. for ind i satan helvede.. hun er altså en godte og jeg var meget overrasket over at billederne slet ikke yder retfærdighed! Havde kort forinden skrevet, at det var fint hvis hun bare tog imod i en g-streng og tshirt, men hun skrev bare tilbage, at hun nok skulle være klædt på til lejligheden. Hun havde hele sættet på fra billede 4 og 5 og så er man ligesom bekræftet. Fucking hottie altså!

Hun skriver, at hun er tålmodig i forspil og det er korrekt - nærmest lidt afventende.. Ligesom den fornemmelse når man er i et rum med én person og der forekommer pinlig tavhsed og man tænker "bør jeg sige noget nu?!" - hun er meget intens i sin øjenkontakt og også på nogle lidt mærkelige tidspunkter. Jeg muntrede mig bare lidt over det.

Jeg genkener @Pappa-Oscars bemærkning om brystvorterne. Måtte lige ned og sige hej med tungen, men hun bad mig passer på pga. følsomheden og det var lidt snakken hele vejen igennem. Hun er tilsyneladende til det HELT blide, hvilket jo også er ok - jeg er dog mest en pumpe type, når først vi kommer igang. Vi fandt ud af det, men pga. det lave tempo måtte jeg have hjælp til gearstangen da tiden var almost up.

Hun har altså den fineste fisse (er det et grimt ord? tissekone er sku lidt barnligt og vagina er for læger) jeg til dato har set og nr. 2 så også vældig indbydende ud, men der måtte jeg ikke  gå til med tungen. Brugte nok 70 % af tiden mellem benene på hende og hun lod da til at nyde det. Tror ikke hun kom.

Hendes blow er ikke super spændende (spidsen ind, ingen spyt), men alene dét at se røven i spejlet mens hun gør sit arbejde vakte dog umådelig glæde. Brysterne står knivskarpt og økologiske. Hun kom op og facesitte lidt og det var fedt at hun lænte sig tilbage så hun også selv kunne se "the action", derefter gik vi over i en doggie, men formen var er ikke.

Pige: 10/10 dog for blid og følsom for mig.

Stedet: Meget diskret (folk i området ved sikkert hvad der sker, men der kører altså ikke mange biler forbi)

Gentagelse: Det forestiller jeg mig - måske hun bliver lidt mere "på", hvis vi gentager seancen.

Redigeret af PoulAfDannebrog

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...