Hop til indhold
opsvingeren

PRIVATE OG DISKRETE MILF PÅ JAGT EFTER HEMMELIG ELSKER, - ADVARSEL-

Recommended Posts

ADVARSEL   "HOOKUP" dating-site

Reagerede på denne annonce:

https://annoncelight.dk/showad/345626

Sendte en mail sent i går, og fik så svar i dag, eftermiddag, via mail.

Blev bedt om at gå på et dating site for at lave aftalen færdig.

Skulle registrerer sig for at logge ind, og de indbyggede startmønter blev hurtigt brugt. Hun ( Vedkommende ) prøvede hele tiden at trække samtalen ud, så det blev nødvendigt at købe flere mønter og da jeg gav udtryk for at have luret fidusen, blev der tavst fra den anden.

 

Pas på derude, der er mange lave og skrubbelløse mennesker i denne verden..

Del dette indlæg


Link til indlæg

Ja, utrolig så klog man kan blive efterfølgende,  - og især på andres vegne.

Nu var der jo lagt en del billeder ind på profilen, som var lige til at kigge på, og det var samme kvinde, med samme profilnavn, så,  jo, fine klokker der ringede. :lol:

Redigeret af opsvingeren

Del dette indlæg


Link til indlæg

https://www.dr.dk/nyheder/penge/kontant/datingsider-med-falske-profiler-franarrer-kunder-store-beloeb

 

Chatoperatør står frem

De reelle ejere bag netværket har tilsyneladende held til at skjule sig et sted i udlandet, men datingsiderne har imidlertid en svaghed, og det er sproget.

- Hjemmesiderne skal helst være på flydende dansk, ellers bliver folk mistænkelige, så det kræver en lokal tilstedeværelse i de enkelte lande, forklarer Peter Kruse.

Kontant har fundet flere jobopslag, hvor firmaet Guba ApS søger dansktalende medarbejdere, der skal fungere som såkaldte chatoperatører på en datingside.

”Din opgave består i, via en online chat, at have en eller flere samtaler kørende. Du skaber en fantasifuld, god oplevelse for vores kunder. Din succes består af at skabe en langvarig relation med kunderne,” står der blandt andet i opslaget.

Kontant er også kommet i kontakt med Claus Kofod, der har arbejdet som chatoperatør for netop Guba ApS.

- Jeg så en annonce på Facebook, hvor jeg skulle agere forskellige kvinder og skrive med mænd på en datingplatform. Det er skuespil det hele, siger han og beskriver datingsiderne som rene pengemaskiner.

- Manden betaler syv til tolv kroner pr. besked, og forretningsmodellen er så at tjene penge på at holde manden hen og skrive med ham så lang tid som muligt, fortæller Claus Kofod. Han har valgt at stå frem, fordi han mener, der er behov for at gøre opmærksom på de falske datingsider.

Af CVR-registret fremgår det, at direktøren i Guba ApS hedder Lars Saaby Nielsen, og ifølge Claus Kofod spiller han en særdeles aktiv rolle i rekrutteringen og oplæringen af chatoperatørerne til datingplatformen iCatched.

- Det er ham, der ansætter folk og træner dem i, hvordan man skriver beskeder. Det er en oplæring, hvor du bliver guidet trin for trin i, hvordan du gør de forskellige ting, fortæller Claus Kofod.

Af de træningsmanualer Kontant har fået adgang til, fremgår det blandt andet, hvordan en chatoperatør kan agere usikker kvinde, for på den måde at få manden til at skrive flere beskeder i den tro, at han kan hjælpe den fiktive kvinde med at håndtere sin usikkerhed.

Lars Saabye Nielsen står også bag flere træningsvideoer, og Kontant kan her fremvise både manualer og videoer.

Afhængige af håbet

Når en mand som Bjarne Juul Klitgaard uforvarende opretter en profil på iDates, Mydates eller Icatched, går han altså i en fælde sat op af et internationalt netværk, hvor bagmændene via digital teknologi og psykologiske virkemidler lokker ofrene til med det formål at trække så mange penge ud af dem som muligt.

Og det virker. Det forklarer psykoterapeut Mette Line Ringsted Nimb, der har mødt flere mænd, for hvem datingchatten har udviklet sig til egentlig afhængighed.

- Normalt vil man hele tiden opleve afvisninger i sin søgen efter kærlighed, men det er der ikke her overhovedet. Kvinderne – altså de falske profiler – finder lynhurtigt ud af, hvem de mænd er, og så møder de dem der, hvor de har brug for at blive mødt, forklarer hun.

Mette Line Ringsted Nimb har i sit arbejde mødt mænd, der har brugt flere hundredetusinde kroner i den tro, at de snart ville mødes med den kvinde, de troede, de skrev med.

- Der opstår en procesafhængighed, hvor mændene kan sidde oppe hele natten, fordi det er så utrolig dejligt. Og vi ved fra forskningen, at hvis det, man ønsker, er rigtig svært at opnå, så er der større sandsynlighed for at udvikle afhængighed, forklarer hun.

 

Redigeret af Jonas1

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...