Hop til indhold

Recommended Posts

Lad være med at besøge hende/ham!

først vil jeg sige at man bliver klog af skade. Jeg skulle have spurgt mere ind da jeg skrev med hende. På https://escortguide.dk/P/lilly-roedovre-sweetest-ladyboy-64012.html står der fuld cocktail 30 min for 1.000kr.  Så jeg troede at jeg ville blive knaldet også. 
 

nå jeg bestilte tid til kl 14 i dag og var punktlig. Jeg bliver lukket ind i huset på Rødovrevej af en anden thai. Det ligger skråt over for McDonald’s. Hun viser mig ind i et soveværelse. Der ser rent nok ud. Lilly kommer ind og er ca 173 høj, mellem udseende og slank. Jeg siger at jeg gerne vil have 30 min og jun får 1.000kr. Jeg får et håndklæde og snupper et bad. Da jeg kommer tilbage er jeg nøgen og hun smider kjolen og har kun trusser på. Hun har gode faste silikonebryster. Jeg lægger mig på sengen på ryggen og hun smørrer mig ind i lidt olie. Jeg spurgte om massage, men det kunne hun ikke finde ud af. Hun tager trussen af og jeg sutter hende. Hun bliver hurtigt stiv i min mund. Jeg vil tro den er 15 cm. En fin størrelse til mig! Så begynder hun at spille min af og sutte på den på en måde så hun gerne vil have mig til at komme. Jeg siger at hun gerne må knalde mig, men det koster ekstra 500 siger hun. Jeg må gerne knalde hende. Ødelægger lidt stemningen. Hun giver mig kondom på og ridder uangageret og tilbagelænet uden øjenkontakt. Jeg strammer mig an og kommer. Tager tøj på og smutter. Er ude igen 20 minutter senere. 
 

jeg kommer til at spørge mere ind næste gang. 
 

1/5 stjerner fordi hendes bryster trods alt var gode. 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...