Hop til indhold

Recommended Posts

Jeg overvejer at besøge Frankrig i løbet af sommerferien og med i overvejelserne er mulighederne for lidt sjov undervejs. Jeg kan ikke rigtig finde noget om Frankrig bortset fra en efterlysning i Le Mans. 
 

Har googlet mig frem til at det nu er lovligt at sælge sex men at det er ulovligt at købe det. Skulle straffes med bøde på 1500 eur første gang og tvungen deltagelse i uddannelse om prostitueredes arbejdsvilkår :o Straffen stiger ved gentagelse… 

Her ville en klog mand jo nok stoppe sine undersøgelser, men det er jeg så ikke. :-?

Er der nogen som kan sige noget om sites hvor man kan finde åbentsindet selskab? Eller andre gode råd til en behagelig ferie i det franske?

Del dette indlæg


Link til indlæg

Hvis du køre i bil er der gode muligheder for at få lettet trykket i Tyskland,  når du køre der ned og på hjemvejen ;)

Del dette indlæg


Link til indlæg

Hvis du orienterer dig i fransksprogede sider, og det bliver du nok nødt til, er der masser at tage fat i. Følgende sider (og der er flere end dem) har alle udmærkede søgefunktioner:

 

http://www.ladyxena.com/

 

http://www.sexemodel.com/

 

https://www.6annonce.com/

 

https://www.wannonce.com/ (man skal så ind på: Relation éphémère)

 

Mht. forbuddet mod køb af seksuelle ydelser kan jeg kun sige, at det har jeg aldrig mærket noget til, og jeg tror ikke, det er et problem i forbindelse med personlige kontakter per mail eller sms. Og næppe heller i forbindelse med gadeprostitution – sidstnævnte har jeg ingen erfaring med, men jeg har da set en del gadeprostituerede i Paris, der er ganske åbenlyst aktive. Tilsyneladende uden nogen form for indgriben fra ordensmagtens side.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...