Hop til indhold
Tempur90

TS Victoria Sølvgade KBH

Recommended Posts

Link: https://escortguide.dk/P/victoria-ts-party-21cm-ready-noerreport-63703.html

Jeg besøgte Victoria i går, nem og hurtig aftale på Whats App til et par timer senere. Jeg fik at vide at det var på Sølvgade i KBH og at jeg skulle ringe et par minutter før, for at få den præcise adresse. Tiden oprandt og jeg ringede, men uden svar. Jeg skrev og ringede et par gange og var egentlig på vej hjem, da hun endelig tog telefonen. MEN, det viser sig at hun overhovedet ikke kan kommunikere på engelsk. Vi havde to opkald sammen, der ikke gav nogen mening, før hun sendte adressen på SMS - og var derefter forundret over, at jeg bankede på 2 min senere, så jeg måtte stå og glo i 1 mins tid inden hun åbnede døren... Lidt frusterende, men blodet var strømmet godt sydpå allerede her :rolleyes:

Ind i det lille bollerum, billederne passer godt kropsmæssigt men ansigtet noget mere maskulint end hendes "1000% real pictures". Hendes pik er heller ikke 21 cm, men fine 15-16 cm der dog var stive hele vejen igennem :P Hun startede som aktiv, men vi sluttede med at jeg var aktiv og hun tager fint imod og lader til at nyde det. Men igen, ingen form for kommunikation er mulig, selv simpel kommunikation som "I want you to suck me" eller "I want to fuck you from behind" forstod hun ikke, hvilket sænkede helhedsoplevelsen.

Jeg var ude igen efter 20-25 mins tid, da jeg hurtigt tog tøj på da jeg var færdig - gav 1000 kr for 30 mins booking.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...