Hop til indhold
Sugarbabe elsker

Aarhus-babes- Nogen der kender/har kendt en af dem??

Recommended Posts

Skrevet (edited)

Jeg fandt for ca. to år siden faktisk to babes i området Vestre/Nordre Ringgade i Aarhus eller kvarteret tæt på! Under corona fik jeg ny mobil og mistede alle info, og kan ikke  finde dem igen! Det vil sige nu har jeg fundet lidt om dem begge, men kan ikke huske noget om deres "aktivitet" eller måske mangel på samme! Så vil ikke kontakte dem, før jeg ved lidt mere. Den ene var ikke så høj men med dejlige former, og den anden slank med små former. Jeg kan ikke huske hvad de kaldte sig, men de havde begge stedet til mødet lejlighedsvist. Dene ene boede i lejlighed, den anden vist i rækkehus. Men vi var i begge tilfælde hos mig, da det passede bedst. Men nogen der kan hjælpe med lidt info om de to, hvis de måske stadig er aktive. På forhånd tak.

Redigeret af Sugarbabe elsker
uklar sprogbrug

Del dette indlæg


Link til indlæg

Meget sparsom hukommelse :)

Hvis du finder lidt mere præcis information, så bliver det nemmere. Eksempelvis et link til deres profil på Sugardaters. 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...