Hop til indhold
Brandsprøjten

Julia dreamgirl – ja hun er en dreamgirl.

Recommended Posts

Julia Dreamgirl tlfnr. 50186897 | EscortGuide.dk

Tændte straks på billederne da jeg så den annonce. Problemet er at de foto’s set alt for godt ud til at være sande. MEN – de er i den grad sande. Især de billeder hvor hun sidder i en hotelseng med en hvid trøje på er lige præcis som man møder hende. En blændende smuk latino med et blændende smukt smil. Hun er så halvt Brasilianer – halvt Japaner. Hvilket kun gør det bedre. Måske den smukkeste gudinde jeg nogensinde har besøgt. Taler rimeligt godt engelsk. Alderen passer særdeles fint. Sød, venlig og imødekommende. Dkk 1200 for en halv time er i den dyre ende. Og det franske er med kondom. Men at hun så ubesværet giver total dyb fransk til roden trækker næppe ned i regnestykket. Og hendes hede tungekys er også at anbefale. I det hele taget er hun en super huntiger i sengen hvis man kan få hende tændt. Beliggenheden er i området omkring Folehaven i Valby. Stedet er før anmeldt. Ligger ovenpå et bilværksted i et område præget at småindustri. Den dårlige nyhed er lokalerne. Man bliver lukket ind i noget der minder om nogle klubværelser. Badeværelset var for så vidt ok og der er mulighed for brusebad. Men hendes eget værelse var meget, meget lille og føltes indeklemt. Rent nok – men småt og ”indelukket”. En skønhed i hendes klasse burde have en lækker og indbydende lejlighed som mange af de andre toppiger tilbyder. Konklusion: Pigen er en absolut toppige – men lokalerne kunne være bedre. Men kommer gerne igen.   

Del dette indlæg


Link til indlæg
Brandsprøjten skrev, for 14 timer siden:

Og det franske er med kondom. Men at hun så ubesværet giver total dyb fransk til roden trækker næppe ned

Vil det sige at super fransk koster ekstra. For jeg kan se hun tilbyder det. :P

Del dette indlæg


Link til indlæg
Bølle-1 skrev, for 3 timer siden:

Vil det sige at super fransk koster ekstra. For jeg kan se hun tilbyder det. :P

Jeg tror at det koster ekstra. Men eftersom jeg ikke er så lun på super fransk spurgte jeg ikke til prisen. Ring - hun er rimeligt god til at svare på telefonen. 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...