Hop til indhold

Recommended Posts

Skrevet (edited)

https://escortguide.dk/P/milena-100-real-photos-i-proof-with-videocall-and-100-sweet-regular-service-domination-party-62880.html

Milena ligner billederne når du møder hende i virkeligheden, hendes billeder stemmer ret overens. I forhold til oplevelsen var det ikke ligefrem noget at råbe hurra for. Vi fik gjort det vi aftalte, men det var ellers meget mekanisk, og noget hun bare skulle have overstået. Under seancen sad hun også på hendes telefon. Hun så heller ikke særlig imødekommende ud, eller som om hun kunne lide sit hverv. 

Stedet er ude i rødovre, dog ikke det berygtede nyholms alle. 

Alt i alt fint nok, hvis man ikke sætter så meget vægt på imødekommenhed, og serviceminded. Nok også grunden til at jeg kun valgte hendes billigste ordning for at føle an hvordan det var, så man ikke gik der fra med alt for mange spildte penge. Og det viste sig at være en god ide. Jeg kommer nok ikke igen. 

Spørgsmål er velkomne 

Noah

Redigeret af Noah1

Del dette indlæg


Link til indlæg
Skrevet (edited)

Tak for din anmeldelse. Jeg har luret på hende, men sætter desværre pris på imødekommende og servicemindede piger. Så tak for advarslen :)

Redigeret af Ubeskriveligt

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...