Hop til indhold
lovingboobs

Odense - Paula - real tantra

Recommended Posts

Har denne uge været forbi Paula 

https://www.escort-side.dk/realTANTRAODENSE?ad-id=21766

https://annoncelight.dk/showad/322036

Det "værste" først: billederne er helt sikkert ikke hende. Så er det i hvert fald en noget yngre og en del mere slank udgave. Desuden forskellige billeder(?) på de to annoncer. Hun er ikke så høj, og så har hun en del former. Men de (formerne) sidder til gengæld lige i skabet, synes jeg. 31 siger alderen i den ene annonce. Der kommer så moms oveni. Måske tysk moms - den er jo lidt lavere :)

Jeg havde booket en time og fik fuld value for indsatsen. Hun var frisk, kæk og veloplagt. Den helt almindelige b2b med rigelig, lun olie. Ikke hot og heller ikke cold. Og så var hendes hænder samt velformede, naturlige tits ellers på opdagelse overalt. Ligesom jeg kan lide det. Ikke noget hastværk. Vil ikke gå i yderligere detaljer, book hende hellere selv. Hendes massage og engagement kan sagtens måle sig med Jane, som jeg har besøgt af og til. Og som ofte er nævnt her. Som ikke længere kommer til Odense, men mest Fredericia nu. 

Paulas sted var en semi diskret kælder i en semi diskret villa i den nordlige del af Odense, ikke pokkers langt fra centrum. Nemt at parkere. Tror de er flere piger på adressen. Derfor stedet i mine øjne kun er semi diskret. Der var sniksnak på gangen og lidt trafik ind og ud af døren, mens jeg var der. Mødte dog ikke andre. Hun er nem at kommunikere med, taler næsten perfekt engelsk. Også via tlf gik det nemt. Det er vidst hende selv, der styrer det. 

Alt i alt en god oplevelse, som var pengene værd. Fordi det er en pige, der nyder, hvad hun laver. Men stirrer du kun billederne, bliver du skuffet! Læs hellere hendes tekst og se om det hun tilbyder, kan friste dig. Priser mm fremgår tydeligt af annoncen. 

Hun er her vist kun kort tid. Men kommer typisk igen nogle uger efter 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...