Hop til indhold
PoulAfDannebrog

Emma, Valhalla nær Engesvang

Recommended Posts

Fik besøgt Emma (https://annoncelight.dk/showad/338593) forleden aften ved Valhalla og betalte for de 30 minutter som kataloget viser .

Er ikke den store tilhænger af forløbet med at man betaler, hvorefter pigen forlader rummet og forventer man er som gud har skabt en, når hun kommer tilbage; at stå med en slap tjavs og glo i et par minutter på et bord med kondomer, en dildo og glidecréme? Man føler sig måske lidt beskidt.. Omvendt stiger pulsen (og andet.) når man kan høre pigen er på vej retur!

Det var nok den mest mekaniske oplevelse for mig indtil videre. Emma smed hurtigt sin påklædning, fandt sin vej til sengen og klappede et par gange på sengemadrassen. Jeg kan nok bedst lide, at man lige står og får en fornemmelse af hinanden inden man bevæger sig videre.. Det kunne jeg nok også have have sagt. Nå - men Emma er en frisk pige med et par store velhjulpe strittende fortrin og en god booty, som passer til resten af kroppen.

Det blev til både 'ned på hende', 'ned på mig', lidt tunge bagfra til hende i nr 2, 69'er (med en lille smule facesitting og kuglemassage) og bagfra både i seng og stående, inden jeg måtte give fortabt.

Vi talte lidt bagefter. Samtalen foregik ret nemt, selvom jeg ikke er så god til small talk efter sex :)

Tror man først for alvor får fuld valuta, hvis man besøger hende nogle gange.

Stedet er diskret.

Lige nu går jeg og tænker lidt på den Lille Blondine (https://annoncelight.dk/showad/298515) som også er at finde på adressen.

Del dette indlæg


Link til indlæg
PoulAfDannebrog skrev, for 13 minutter siden:

PS: Når jeg søger på "Valhalla" her på siden, så får jeg også hits frem på Aisha (https://annoncelight.dk/showad/245948) og Melissa (https://annoncelight.dk/showad/289763), men i deres annoncer står der henholdsvis "Bording" og "Kolding". Hvordan kan det være?

Fordi de linker til anmeldelser hvor Valhalla indgår i link-teksten.

Del dette indlæg


Link til indlæg
Elprebsi skrev, for 1 minut siden:

Fordi de linker til anmeldelser hvor Valhalla indgår i link-teksten.

Jeg er åbenlyst ny :P Tak for svar. Emma nævnt at de var fire piger på Valhalla i øjeblikket, så derfor undrede jeg mig.

Del dette indlæg


Link til indlæg
Skrevet (edited)
PoulAfDannebrog skrev, for 12 minutter siden:

Jeg er åbenlyst ny :P Tak for svar. Emma nævnt at de var fire piger på Valhalla i øjeblikket, så derfor undrede jeg mig.

Det var så lidt - hvis man ikke spørger, får man ikke svar. Derudover kan man nemt blive snydt, da mange piger skriver et havn af mere eller mindre tæt beliggende byer for at få flere til at se deres annoncer.

Og tak for din anmeldelse. Jeg ville ønske jeg boede tæt på Valhalla, der byder på mange flere søde piger end Sønderjylland.

Redigeret af Elprebsi

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...