Hop til indhold
Gummihovedet

Rachel i Rødovre - en dejlig oplevelse

Recommended Posts

https://escortguide.dk/P/hot-rachel--62645.html
Jeg har igennem de seneste par år haft mange gode oplevelser i det gule hus på hjørnet, så jeg blev fristet til at besøge den relativt nye pige Rachel. Rachel åbnede forsigtigt døren efter jeg kort ringede på og jeg må sige at billederne er meget vellignende. Jeg vil endda sige at Rachel ser endnu bedre ud i virkeligheden. Og så er hun meget petit… vi ordnede det økonomiske og hun foreslog at vi skulle tage et bad sammen, hvilket jeg absolut ikke ville takke nej til. I badet sæbede hun mig ind over hele kroppen og kælede blidt med min ven, som bestemt syntes om at blive kælet for. Vi gik ind i rummet, hvor Rachel helt afklædt gav mig en dejlig hård olie massage og derefter fik masseret ryggen godt og grundigt med fødderne hvor hun stod op. Der var ikke lette berøringer eller pirring under massagen, men da hun bad mig om at vende mig om, så var synet af hendes super lækre og stramme krop nok til at jeg blev klar. 
Jeg ved ikke om alle får samme kommentar, men hun fik fremstammet “uhhh it’s very Big”. Men med mine 187 og hendes 150 så var jeg nok også stor. Hun startede med at give mig et dejligt bj og jeg fik hurtigt vendt hende om i en 69’er, så jeg kunne nyde hendes lille stramme mis. Hun nød at blive slikket og få et par klask i den lille numse. Hun lagde sig ned på ryggen, spredte benene,  åbnede op for missen og bad mig komme op i hende. Jeg vil spare jer for alle detaljerne, men Rachel er lige så stram som hun er lille og vi begge nød de skiftende stillinger, hvor vi vist begge godt kunne mærke varmen og intensiteten stige. Det blev en af de store og bagefter lå vi og kiggede på hinanden og småsnakkede. Det gav en dejlig følelse af en kæresteoplevelse og Rachel virkede glad og afslappet. 
Da timen var gået tog jeg tøj på og kyssede Rachel farvel og lovede hende, at det ikke var sidste gang vi skulle ses. 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Det lyder som en god oplevelse. Jeg har luret på Rachel og må vist til at tage mig sammen til et besøg.

Er hendes bj med eller uden gummi?

Del dette indlæg


Link til indlæg

De gange jeg har været forbi til 30 min , er valget mellem bj med hætte 800,- eller 1000,- uden :)

Del dette indlæg


Link til indlæg
Gummihovedet skrev, den 3.6.2022 at 00:11:


Jeg ved ikke om alle får samme kommentar, men hun fik fremstammet “uhhh it’s very Big”. Men med mine 187 og hendes 150 så var jeg nok også stor. 

Har jeg aldrig hørt, men har tit fået at vide at min pik er pæn. Ved ikke hvad det betyder, men jeg tager gerne imod ros. :-) har både prøvet GPer hvor jeg var for stor og ikke kunne bruge det hele, og Gper hvor jeg intet kunne mærke. haha det er vildt nok at de kan være så forskellige.

Del dette indlæg


Link til indlæg
Peter F. skrev, 1 time siden:

Er de i det gule hus på Rødovrevej ? Har prøvet at ringe. 
 

Peter F. 

Glem spørgsmål. Har nu læst indlægget godt nok til at regne ud at der kun kan være tale om huset på Rødovrevej. 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...