Hop til indhold

Recommended Posts

Skrevet (edited)

Vanessa, som nu er taget på en velfortjent ferie (derfor intet link), tog imod mig i døren i en semi-gennemsigtig aftenkjole og høje stiletter. Vi hilste pænt på hinanden og afregnede herefter på værelset; 1000 kr. for 30 minutter og med kys. Kyssene var desværre uden den store indlevelse, hvilket en tidligere anmelder har nævnt, meeen skulle jo lige se om det var sandt..

Hun smed sin aftenkjole og stiletterne og wow for fin en lille krop, flotte små naturlige bryster og nogle ret så betagende øjne - ja, det er hende på billederne!

Fik varmet lidt op og hende lagt til rette på sengen og så igang med tungen. Herefter hendes tur med munden inden vi vendte rundt i en 69'er. Desværre uden adgang til numsen. Derefter blev det ridetid (hun rider ganske habilt) og til sidst afslutning med øjnene stift rettet mod den lille fine røv, mens hendes fingrer masserede kuglerne. Meget kan ske på 30 minutter.

Vi snakkede lidt om hendes ferieplaner inden hun fulgte ud og vi sagde tak for i aften. Vanessa virkede ikke til at have travlt med at følge mig ud af døren og var et virkeligt behageligt bekendtskab gennem hele oplevelsen.

De fleste kender sikkert stedet som ligger fint diskret ude på bøh-landet. Der er god mulighed for parkering væk fra vejen.

Redigeret af PoulAfDannebrog

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...