Hop til indhold
Guest Aarhuselsker

Århus, Chao Prayamos

Recommended Posts

Guest Aarhuselsker

Chao Prayamos

Updated Jul 23

Søndre Ringgade 21

8000 Aarhus

Tlf. 91 98 93 12

Egentlig ville jeg hellere sidde i sofaen med kaffen, og kigge ud i haven.

Ved dog den ikke går, thi ude i det ganske danske land sidder hædersmænd og venter på nyt fra landets geografiske krumtap.

Derfor tilsidesætter jeg egne behov, og hensynet til eget helbred og liv, og kaster mig ud i en test af ovenstående sted.

Indgangen ligger ud til Ringgaden. Der er jo ikke synderlig diskret.

Lokalerne er rigtig pæne. Hyggeligt massagerum med to breeeeeede og faste sente. Brusekabine i samme rum.

Pigen der skal massere mig er vel omkring 35-40, pænt ansigt og krøllet hår.

Resten af hende? Det ved jeg da ikke, vi er jo ikke kommet igang med massagen endnu :D

Ned på maven med mig, og en god og systematisk massage af ryg, skuldre, nakke og ben begynder. Ikke helt så brutalt som jeg ynder den, men ok.

Det varer nu ikke mere end 10-15minutter, så skal jeg vende om. Straks fisker hun lille elskeren op i hånden, og spørger om den skal have en tur? Naaaa, kan du ikke mere? Jo da sex - 1000kr.

OK siger jeg. Hun smiler glad, hopper af sengen og smider tøjet!

NU kommmer det så: Hun er slank-to kilo mindre ville jeg betegne hende som mager. Små fine bryster og ikke det fjerneste genert.

Hun hopper op i sengen ( hun er meget væver) og griber straks lille elsker. Jeg benytter lejligheden til at undersøge kroppen nærmere, og hun begynder at pornostønne før jeg rigtig har rørt hende. ÆV, æv. Vælger dog at ignorere det. Det er ikke så højt og vil ikke ødelægge stemningen med kritiske bemærkninger. Så skal der kondom på! Det er godt nok hurtigt. Der er ikke engang gået 20 min siden jeg kom ind af døren.

Jeg stopper hende og trækker hende op til mig. Hun smager dejligt neutralt, og efter et par minutter bliver hun dejlig våd og fedtet. Nu passer stønneriet også bedre med hendes krops reaktioner, Imedens piller hun løs på mig, så nu er det mig der rækker ud efter kondomet. Hun klarer det i et snuptag, og vupti så forsvinder lille elsker.Først ind i munder og så......

Hun er dejlig stram,derfor er der, på trods af nu temmelig meget væde, en fin følelse og friktion. Her viser fordelen ved hendes slanke fitte figur sig. Hun kan simpelthen ride i lang tid. Ingen stakåndethed her. Hun varierer ridtet rigtig fint, og bliver lidt fraværende i bllikket et par minutter, og koncentrerer sig derefter om at kigge på mig og mine reaktioner. Hun er helt tydelig klar over at manden er mest følsom på spidsen. Det er fint, og alt ender som det skal.

Bagefter er hun i et helt overstadigt humør. Tilbyder mig bad, og henter cola til mig imedens. Da hun kommer tilbage må jeg afvise colaen ( det er noget børn drak i USA engang i 80´erne) men spurgte om hun ikke ville med i bad. Hun tøver lidt, men da hun har taget en rød badehætte på for at bade efter mig, siger hun ja da jeg har tigget lidt. Hun er stadig kåd, og der sker en masse dejlige og sjove ting i brusekabinen. Den er standard 60-60cm, men vi kan snildt være der og lave lidt sjov også.

Vi havde ikke aftalt noget om tid, så hun skal ikke have kritik for at jeg var ude efter 40 minutter. Jeg kunne godt have trukket den, selv om hun havde lidt travlt.

Hun taler en blanding af dansk, svensk og engelsk, men er nem at forstå.

Hendes optræden kan godt minde lidt om Wee. Det er dog helt sikkert ikke hende.

Måske kommer jeg igen. Jeg savnede den varme, intense og tætte intimitet jeg oplever et par andre steder i byen, men de steder kommer jeg også jævnligt.

Hendes navn fik jeg desværre ikke. Det er altså uhøfligt af mig.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Tak for din kaffeforsagende og opofrende indsats for fædrelandet og andre – i Århus.

Og tak for en som sædvanlig veloplagt beretning fra din hånd. Det lyder som en god oplevelse, og prikken over i'et var, at du fik lokket hende med i bad til lidt pjank. Det har jeg selv kun oplevet på 505 i Hvidovre.

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest DirtyBeast

Jeg var også hos Chao for nok ca. 1,5 måned siden. Jeg skulle låne deres toilet inden massage, og blev vist ud til et absolut uhumsk og ikke-rengjort toilet ude bagved. Det var så ulækkert, at jeg opgav mit forehavende. Nå, men det kan jo være, de får styr på det senere hen.

Anyway, fik massage med afslutning for de sædvanlige 500 spir af en midt-40erne lille thai. Da hun skulle til at give HJ spurgte hun mig, om hun måtte tage alt tøjet af. Jeg forsikrede mig, at det ikke ville koste ekstra, og hun virkede meget ivrig for at komme af med kludene. Da hun så var nøgen hoppede hun sgu op på mig og satte sig i kneppe position, dog uden at vi kneppede rigtigt. Men hun sagde og gned kussen mod mine kugler, mens hun spillede den af på mig. Det var sgu sjovt at prøve det, første gang jeg har set det i thai miljøet. Hvad kan man kalde det? Pseudo-sex? Hehe.

Og så til sølle 500. Jeg lavede selv kneppe bevægelser tilsidst, mens hun spillede i et infernalsk tempo, og jeg fik således en god gang laden-som-om "sex" og en kraftig udløsning.

Bagefter gik hun i bad først, og sad og vaskede sig på hug imellem benene inde i brusekabinen. Hun sad med ryggen til. Det virkede ikke så fedt. Så gik jeg i bad og så på m tøjet og ud igen.

Alt i alt en god oplevelse, bortset fra det forfærdelige toilet og så det faktum, at thaien havde et stort plaster/bandage agtig på den ene hofte. Om det skyldes sygdom eller andet ved jeg ikke. Men pænt var det ikke. Desuden virkede hun lettere paf, da jeg ragede lidt på hende, mens hun var nøgen...men ja...til 500 kan man sgu ikke klage!

8-)

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest Aarhuselsker

Dirty

Toilettet ser stadig herrens ud. Det er ikke uhumsk, men en støvsuger og ditto klud ville løfte oplevelsen. Tror andre brugere af kælderen har adgang til det også.

Plasteret var væk.

Hun gik også på hug for at vaske blomsten, medens jeg stod i kabinen. Det oplever jeg også andre piger gør i samme situation. Jeg tager det som et udtryk for nærhed og tillid. Det var jo trods alt mig der havde "grisset" hende :D Af og til får man opfordring til at hjælpe. Det afslår jeg aldrig :P

Sådan er vi så forskellige.

Hun virkede på ingen måde forbavset over jeg rørte ved hende - hun virkede faktisk som om hun forventede det, og den måde hun drejede kroppen i stilling under mine hænder mv. indikerede at hun ikke havde det fjerneste imod det. Men ok, jeg slap også det dobbelte af hvad du gjorde.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Nogle, der har nyligere oplevelser om dette sted?

 

Leder efter nye thai-oplevelser her i Århus; ud over mine faste tilholdssteder Amita og Mali Thai... :-) 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...