Hop til indhold

Recommended Posts

Halløj alle sammen,

Jeg går lidt med tankerne om at tage på lidt ferie i Europa her til sommer, gerne til et sted med noget historie, men også et sted hvor man kan møde en pige eller to ;)

Primært har jeg mine øjne sat på Budapest eller Prag, da jeg kan komme dertil direkte, og hotel eller airbnb ikke lader til at være det dyreste?

Jeg har dog lidt svært ved at gennemskue de generelle priser, nogle steder har jeg fundet piger i Prag til €2-300 og det er måske lige i overkanten til hvad jeg havde forestillet mig, når man nu hører at priserne plejer at være markant lavere i østeuropa, men de tider har måske ændret sig eller kigger jeg de forkerte steder?

Jeg har selvfølgelig fundet frem til https://rosszlanyok.hu men også her synes jeg det er svært at danne sig et indtryk, da det ikke rigtig lader til at pigerne skriver priser, og det mere er "lidt på slum" ?

Jeg har også tænkt i at man kan bruge de klassike datingapps som eks Tinder, men dette er jo ikke garant for noget, men er der nogle der har erfaringer herom?

Sidst men ikke mindst, hvordan har pigerne det så med AirBnb kontra hotel? Egentlig finder jeg noget tilfredsstillelse i at leje en airbnb lejlighed, da det er mere privat, men er pigerne mere tilbageholdene når det ikke er 'offentligt' som et hotel?

Pft

Del dette indlæg


Link til indlæg

Med de erfaringer jeg har fra Bulgarien og Rumænien er tiderne med den enorme prisforskel forbi.

Derudover er den billige del af markedet enormt uigennemskueligt og chancen for at blive snydt på alle leder og kanter meget stor.

Synes det var helt utroligt svært at finde noget jeg kunne have tillid til selv om jeg gik op i pris.

Udvalget bliver helt sikkert større ved at bo på hotel end i Airbnb 

 

 

 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Jeg vil vælge Prag - du kan finde piger til 200-300 € men jeg har fået super god service i Prag, for langt mindre - et sted jeg altid vil besøge i Prag er  showpark på det gule marked 

jeg har mange gange boet på airbnb uden problemer - men hotel syntes jeg nu også er til fornuftige penge - vælger du airbnb er det mere diskret med escort, men lidt forskelligt hvordan man har det med det.

jeg foretrækker Prag 1 hvis jeg skal bo der

Del dette indlæg


Link til indlæg

Bare et forslag: Måske skulle du overveje Østrig / Wien.

Mht piger kan du tjekke http://booksusi.com ud. Super side, hvor piger annoncerer og bliver anmeldt på samme side, der også indeholder et forum.

Del dette indlæg


Link til indlæg

200-300? That is very high in my view.  If you are going to pay that much why shall you go to Prag? 

I have been to prague 2 times. I only visited erotic massage places. Very reasonable prices. 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...