Hop til indhold

Recommended Posts

Jeg har kigget meget rundt omkring AL og ES og synes at mange billeder så lidt for godt til at være sandt... Så valgte at besøge Zoe som jeg troede billederne lignede lidt mere sande...

Men desværre. mødte op af en lille Indisk pige som slet ikke lignede hende på billede. Kroppen er heldigvis slank, små bryster og ok ansigt. men ser slet ikke så sød ud som på billedet Jeg synes jeg skulle give den en chance alligevel så bestilte 15 min.

Kom ind til et værelse der var nogenlunde rent. Betalte og gik så i gang. Vil ikke uddybe agten... men man kunne bare mærke at hun slet ikke havde lysten... kigget på hendes mobil hver anden min og vil bare have det overstået. 

Kan desværre ikke anbefale hende. escort-side.dk/Zoe-new-in-Braæstrup?ad-id=16865

Synes jeg savner lidt at folk skriver deres anmeldelser herinde. lige meget om det er godt eller dårligt. Kan hjælpe en broder at tage den rigtige valg næste gang.

 

Del dette indlæg


Link til indlæg
Skrevet (edited)

Del dette indlæg


Link til indlæg

Desværre så sker der også at de piger kan bruge falske billeder... men giver en kanon service. Derfor drømmer man jo altid om at man møder disse piger... på et tidspunkt.

Synd at vi ikke er mere aktiv om at skrive en kort anmeldelse af hvert besøg... så kunne vi andre spare lidt penge...

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...