Hop til indhold
Tsunami

Annoncelight.dk

Recommended Posts

Er det kun mig - eller er der andre (som mig) der er irriteret over - når man søger på en bestemt by på Annoncelight - kommer alt muligt op, som på ingen måde relaterer til den by der er søgt på ? eller er det bare mig som laver fejl når jeg søger ?

Del dette indlæg


Link til indlæg

Ja, det er simpelthen så irriterende og meget amatøragtigt af annoncelight. Det er simpelthen for slapt, at annoncelight ikke får mere styr på denne rodebutik når man søger på siden. 

Del dette indlæg


Link til indlæg
Skrevet (edited)

Det er nærmest umuligt at lave noget der tilfredsstiller alle.  Geografiske søgninger er tæt på umulige - og jeg har været der. Det stiller krav til annoncøren.

Men annoncøren er annoncesidens kunde og ikke os brugere. Såååå...det er et gammelkendt problem der aldrig bliver løst. Dog har escortguide gjort et ihærdigt forsøg. Tror ikke annoncelight har kapaciteten til det samme.

F.eks. den første annonce jeg lige tjekkede https://annoncelight.dk/showad/337398

smider om sig med følgende:

SØBORG .Amager.Sundby. Tårnby. Dragør. Forum. Islands Brygge. Christianshavn. Nyhavn. Sydhavnen. Sluseholmen. Teglholmen. Frederiks Brygge. Enghave Brygge. Havneholmen.Enghave. københavn K. Indre By/ Centrum. Østerbro. Nordhavn. Nordvest. Brønshøj. Emdrup. Søborg. Vigerslev. Avedøre, Østerbro, Nørreport, Frederiksberg, Vesterbro, Valby, , Rødovre, Søborg, Helsingør, Kastrup, Nørrebro, Hvidøvre, Amager, Hallerup, Roskilde, Frederikssund, Gentofte. GLOSTRUP,Vanløse,Lyngby / Gentofte / Hellerup/Gladsaxe / Copenhagen

Redigeret af Rafale

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest 15 cm

Har set en annonce hvor det var mere en 50 bynavne tilknyttet,  -det er meget irriterende og burde ikke være i orden.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...