Hop til indhold
Sexy Flora

Hjælp til sex termer

Recommended Posts

Hej alle der ude

Jeg sys det er lidt pinligt, men jeg har sgu brug for hjælp til alle de sex termer (sex ydelser) der er hehe.

Der er ofte mænd som skriver til mig at de ønsker græsk, dansk, fransk mv. og jeg sidder bare og føler mig som en here nybegynder (hvilket jeg bestemt ikke er indenfor sex dog), da jeg slet ikke er inde i den slags termer og jeg kan ikke rigtig finde hoved og hale i det, sys også nogle gange at folk kalder det samme noget forskelligt alligevel. Jeg er vant til direkte termer som anal, blowjob, slikke fisse mv.

Så kan i hjælpe mig med en ordliste/ordbog hehe? :D

Del dette indlæg


Link til indlæg

Købesextermer er diskuteret i talerige tråde herinde. Her er f.eks. tre tråde, der kan supplere den impornerende liste fra Karsteng.

 

 

 


 
 

 

Del dette indlæg


Link til indlæg
Skrevet (edited)

Tak, @Krebs

Undskyld, men jeg kan ikke prale af, at jeg har testet alle udtrykkene... :D

Redigeret af Karsteng

Del dette indlæg


Link til indlæg
Skrevet (edited)
Karsteng skrev, 1 time siden:

Listen er meget omfattende og god. 
Dog mangler der forkortelser der efterhånden bruges af rigtigt mange i annoncetekster, så det efterhånden er blevet noget der spørges til fra sexkøbernes side lige så ofte som f.eks. græsk og fransk.
Forkortelser som CIM (Cum in mouth) COF (Cum on face) COB (Cum on body) og sikkert andre jeg ikke lige har styr på. 
(Edit: Nå det havde @Krebs så sørget for imens jeg forfattede dette indlæg :wub: )
 

@Sexy Flora 
Det er min erfaring fra dengang jeg var ny at mænd faktisk synes det er ualmindeligt charmerende at en nyudklækket sexarbejder ikke helt har styr på termerne. 
Du kan roligt svare "Hvad er det nu lige det betyder?". Det vil nok være de aller færreste mænd der tænker "Ej det må hun da ha' styr på før hun begynder at sælge sex. Jeg vælger altså en anden eller venter til hun er høvlet nok igennem til at kunne huske det i søvne" sådan sat lidt på spidsen ;) 
Det er bestemt ikke u-sexet at "du lige er kommet ind med 4-toget" og skal øve dig lidt i det hele. Der er masser af eksempler på sexarbejdere der skifter navn og sted og prøver at "starte forfra som den nye pige i klassen" fordi det rent markedsføringsmæssigt er et hit for mange at være ny.
Så... Der er i hvert fald INGEN grund til at du på nogen måde er pinlig over det! Nærmest det modsatte vil jeg påstå. 

Skriv du bare noget i stil med "Jeg kender ikke betegnelserne så godt, så når du skriver til mig, vil du så skrive på almindelig dansk, så jeg forstår det og ikke kommer til at bytte om på spansk og græsk?" eller noget i din egen formulering. 
Så skal du se hvordan både drengerøve og gentlemen vil buldre og tromle i din retning som en flok bøfler til et vandhul i tørketider :D 

Velkommen i Cirkus (nejer dybt og slår armene ud). Glæder mig på dine vegne og ønsker dig al mulig fornøjelse og masser af arbejdsglæde! 

Kærligst, 
Eva <3
 

Redigeret af Eva Nadine

Del dette indlæg


Link til indlæg
Skrevet (edited)

@Eva Nadine 

@Sexy Flora

og alle jer andre derude:)

- - måske afsporer jeg tråden!!

Her er 2 udtryk fra England, kender ikke forkortelser:

Buttered bottom og  Wet deck.   - - smørsmurt bund  og vådt dæk  (skibsdæk)

Begge udtryk dækker over når man kan mærke en anden mands varme spermklat på sit pikhovedet når man trænger op til bunden af skeden.

Dvs, - hun:wub: er lige blevet kneppet og han har tømt sig dybt oppe og en anden overtager hende direkte bagefter og knepper videre med hende.

Det er jo sådan set som ved gangbang når der kneppes uden gummi.

Mange hilsner

Nye tider

- - og lige endnu en afsporing:

Efter sådan en gang knep med flere mænd der alle har tømt sig i hende, er det også sådan at uanset deres race (hvid - gul - sort) og alder så lever alle sædceller videre i hende.

Jeg synes det er fantastisk at kvinders:wub: kønsorgan er sådan indrettet, at vores sædceller trives og lever videre i hinandens væske fra prostata og den væske (sædens medsendte "madpakke") som sædcellerne iblandes i sædblæren inden den iblandes væske fra prostata som samtidig er den største væske mængde og den sædcellerne svømmer i. En pærevælling hvor sædcellerne lever videre de næste 4- 5 dage og alle forsøger at befrugte.

Jeg husker selv en periode i 1976 hvor jeg som 24 årig sammen med en ældre afrikaner - i hvert fald over 50,  var husvenner hos et ægtepar slut 20érne. Dengang var afrikaner yderst sjældne i Danmark; men ikke desto mindre var det lykkedes dem at finde en stor sort pik til hende:wub:

Også lidt frækt at mine unge hvide sædceller svømmet rundt sammen med " ældre sorte sædceller i sort sperm" og vice versa.

Hvis jeg er på SMK ( Statens Musem f Kunst) i Kbh kan jeg kigge i retning af den gade der hedder Rosengade hvor parret:wub::)boede og mindes :)gamle dage.

- - nå et langt skriv og sikkert en afsporing.

Redigeret af Nye tider

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...