Hop til indhold

Recommended Posts

Skrevet (edited)

Godaften de herre, og hvem der nu læser med....

Jeg var her til aften på besøg hos Nicole i Sydhavn, København. Jeg skrev til hende over WhatsApp, og det gik som smurt og vi aftalte en tid. Jeg havde læst lidt om hende, og hendes billeder fangede mig. Hold Kæft en smuk pige, det er 100% hende man møder når man dukker op. Når tilbage hvor jeg startede, hun bor i en meget fin pæn lejelighed, lige ved siden af S-tog, og hvis man tager bilen er der også god parkering, men kom lidt før, da det godt kan være mange biler. Men jeg har nu heldig at parkere lige nede foran lejeligheden. 

Ringede på, og hun åbnede døren for en, og hold kæft hvor er hun smuk og dejlig kvinde der står der, i skal ikke tøve med at besøge hende!! Vi fik taget det kedelige arbejde på plads, og så var det tid til at hygge. Hendes krop tjah, den har man bare lyst til at spise! Hendes røv er perfekt, ikke for stor - hellere ikke for lille, men fyldig og tilpas. Så tog jeg tøjet  af stille og roligt, hun begynder at strippe med røven mens jeg knapper hendes Bh af og så ville jeg ikke komme nærmere på det. Den må i selv opleve, når i kommer dertil hehe. Man for meget for pengene, du går ikke skuffer derfra. 

Havde en 1 time med hende, og den gik rigtigt stærkt - så bestilt lige en ekstra tid. Hun er super sød og snaksagligt, liggede og puttede med hende og snakkede om alt. Da vi lå der så tilbudt hun også en lille massage, det siger man da ikke nej tak til. Ellers forgik det helt som der skulle. 

Hun sagde dog hun ikke ved hvornår hun rejser, måske om 1 uge, 2-3 uger, eller om en måned. MEN I SKAL SLÅ TIL,  I VILLE IKKE MISSE DET 

 

Hun skuffer ikke, det kan jeg garantere for;)) 

 

https://escortguide.dk/P/nicole-prada--63165.html

Redigeret af YoungBoy2000

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...