Hop til indhold

Recommended Posts

Jeg har ikke været aktiv på denne scene før og dette er min første anmeldelse af en GP. Jeg tror heller ikke, at hun er blevet beskrevet herinde.

Efter for nyligt at være blevet single, så var det på tide at komme ud og få tømt løgposen igen. I min søgen havde jeg specifikt kigget efter en dansk kvinde, inden for en rimelig radius fra mig, samt en som gerne ville have alle huller fyldt ud.

Jeg faldt over Lunah på Annoncelight og fik sendt en mail. Hun svarede hurtigt og høfligt på min henvendelse. Super kommunikation, hun er tydelig omkring hvad hun tilbyder og at hendes priser er faste. Rimelige penge efter mit hoved.

Adressen ligger i et gammelt industri område i Esbjerg, og jeg betragter det som et ret privat sted, hvor der ikke er risiko for at tante Olga kommer gående forbi med hunden. Stedet er samtidigt et sted, hvor der i tilstødende lokaler kan eksperimenteres med noget, som ligger uden for min boldgade.

Lunah tog imod mig i det outfit som hun bærer på billederne og det er 100% hende som man ser der. Hun er smilende og venlig og faktisk mere petit end jeg havde regnet med.

Rummet er fint lyst, renligt og ret meget anderledes end jeg havde forventet. Hyggeligt.

Vi startede stille og roligt ud med lidt kys og kærtegn, hvor jeg dykkede ned imellem benene på hende, hvor jeg fandt et dejligt velsmagende venusbjerg. Hendes krop sitrede og hendes ryg stod i en flitsbue undervejs i akten.

Kort efter tog hun kødfløjten i munden og beviste at hun mestrede dette instrument. Det føltes som om, at hun behandlede den som det var sidste gang hun skulle have stift (man er jo sønderjyde).

Inden længe fik hun sat sig tilpas ovenpå mig og red lystigt afsted, hun virkede til at nyde min kalorius, et par forskellige stillinger blev det til inden vi nærmede os det, som var mit ”le point culminant”.

Lunah gav udtryk for, at hun kun havde prøvet græsk en enkelt gang før, så hun bad mig være forsigtig. Glidecremen blev fundet frem og med et par fingre fik jeg udvidet hendes allerhelligste. Piben fik også lige lidt salve og så blev den ellers listet ind i agter, efter lidt langsom indkørsel tog hun ved sine ben og trak dem godt op, så jeg havde fuld adgang. Kødhammeren fik nu lov til at smede så godt som den havde lært og Lunah kvitterede med nogle skønne dybe støn og bad mig give hende mere. Da det var tid til at aflevere min ladning sprang hun som aftalt ned på knæ og kiggede mig dybt i øjnene og bad mig tømme mig i hendes mund - og det takker jeg da ikke nej til.

Herefter blev der nusset lidt i sengen – en fantastik oplevelse må jeg sige og det er forhåbentligt ikke sidste gang, hvor jeg for lov til at stikke sablen i den skede.

Lunah kvittede endda med en mail dagen efter, hvor hun takkede for oplevelsen og fortalte at hun var godt øm efter dansen.

https://www.eroguide.dk/massage-escort/Lunah/

https://annoncelight.dk/showad/341099

 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...