Hop til indhold
GIANT COCK

Cristal... kedelig oplevelse

Recommended Posts

Besøgte Cristal forleden til 30 min med økoblæs. Hun var svær at lave en aftale med da hun ikke taler et ord engelsk...nå, men det lykkedes langt om længe. Da jeg holdt foran huset fik jeg så ikke respons på, at jeg nu var ankommet...skrev nogle gange og prøvede at ringe hende op, men ingen respons...der var nu gået 15 min fra aftalt tidspunkt..... Det holder bare ikke...var lige ved at køre igen, men fik så endelig kontakt og hun sagde så, sjovt nok, at vi ikke havde nogen aftale....hmm....men blev alligevel (nok meget tilfældigt) lukket ind gennem porten. Noget af det mest latterlige jeg har oplevet med gp...og skulle nok være kørt for længst her....tænkte hun nok bare booker med spredhagl, nu når hun har åbent 24-7.....dårlige fornemmelser.

Kommer ind og jo, tror faktisk billederne kan være ægte nok...ser dog ældre ud....vi går i gang og så har vi lige pludselig ikke aftalt økoblow.....hmmm...ja, vi kender alle den historie....hun økoblæser dog kortvarigt på min pik, alt imens hun hele tiden holder øje med sin telefon der bimler og bamler......yes, den er god nok...hun booker sgu nok med spredhagl tænkte jeg. Jeg tog hende til sidst i en doggy med gummi og her skrev hun fandeme videre på sin telefon mens jeg kneppede hende....come on.....det var sååååå latterligt. Gjorde mig hurtigt færdig og skred derfra. Pinlig oplevelse fra start til slut. Virkelig dårlig service.

Cristal: 8/10

Sted: 8/10

Service: 0/10

Gentagelsesfare: 0/10

https://escortguide.dk/P/cristal-best-boobs-in-denmark-63427.html

Del dette indlæg


Link til indlæg

Ja hende havde jeg sgu også i kikkerten - ser ud til at hun har en lækker stor røv a'la Jazmin. Men hvis det er sådan en forestilling, er det jo turn-off fra start til slut.

Tak for anmeldelsen.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Tak for advarslen, @GIANT COCK. Havde hun så de bedste bryster i Danmark? Det er jo noget af en påstand, må man sige. Hvis ja, så er det nogle gange værd at tage en ligegyldig service med i handlen. 

Jeg spurgte under efterlysninger til hendes veninde Hanna ...

... der efter min mening ser endnu mere lækker ud (på billederne). Men nu frygter jeg selvfølgelig at hun også giver elendig service. 

Man kan også få dem sammen, reklamerer de med. Gad vide hvad de så gør med telefonerne?!? 

 

 

Del dette indlæg


Link til indlæg
GIANT COCK skrev, den 26.4.2022 at 08:46:

Jeg tog hende til sidst i en doggy med gummi og her skrev hun fandeme videre på sin telefon mens jeg kneppede hende...

oof -- ærgerligt men også en klassiker -- det har vi alle sammen oplevet :D 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...