Hop til indhold
Guest troublemaker1234

nicole-brazilian-herlev-last-days- wow

Recommended Posts

Gæst

https://escortguide.dk/P/nicole-brazilian-herlev-last-days--63165.html

 

kig på billede 13,14 og 15 - det er præcis den pige jeg mødte, sødt smil da hun åbnede døren, varmt kram og et lækkert kys.

og mig som tabte vejret i et par sekunder over hvor smuk hun var og hvor flot og perfekt hendes krop var - intet var for stort, intet var for småt - alle propertioner var helt perfekt!

hun er fra Brasilien og har boet i flere engelsktalende lande, så hendes engelske er ganske godt - og hun har bestemt noget mellem ørerne, så man kan sagtens tale med hende om alt muligt - det var dog ikke det jeg brugte mine 90 minutter på (Havde købt 1 time, men forlængede helt frivilligt til 90 minutter, da 1 time slet ikke forslog med at udforske dette fantastiske stykke flotte kvinde :x ).

Hun kysser dejligt, hun smager fantastisk, og er man blid og sød, så spinder hun som en sød kælen missekat :wub:

jeg ved ikke om hun også er til det mere hårde og hurtige sex, for det er jeg ikke, så jeg kan kun udtale mig om at hun ihvertfald lod til at nyde de 90 minutter hvor jeg nød hver centimeter af hendes krop.

Enten er hun er i 7 dage mere, eller også har hun været her i 4 dage ud af de 7 dage hun skal være her (fik ikke lige fat i den detalje)

lad mig lige understrege, at INGEN af hendes billeder fanger hvor smuk hun i virkligheden er - billeder 13-14-15 er dem der kommer tættest på, men hun er endnu smykker i virkligheden.

kommer jeg igen ? Ja, jeg er der enten i aften eller i morgen formiddag ! Og igen mindst 3-4 gange inden hun smutter - så der bliver nok kamp om hendes tider <3

 

 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Har været der et par gange og hver gang har hun misbrugt min spinkle drengekrop..:x hun er bare for dejlig, og i dag er hendes sidste dag, så måske er der nogen der får travlt…., da hun ikke vender tilbage !

Del dette indlæg


Link til indlæg
Gæst
Snabel skrev, for 42 minutter siden:

Har været der et par gange og hver gang har hun misbrugt min spinkle drengekrop..:x hun er bare for dejlig, og i dag er hendes sidste dag, så måske er der nogen der får travlt…., da hun ikke vender tilbage !

Så du forsøgte at holde hende hemmeligt for os andre - dammmmm ;-)

tror ikke i dag er sidste dag, er ret sikker på der er 3 dage tilbage - ellers bliver jeg nødtil at bosætte mig mellem hendes ben fra kl 22.00 i aften og indtil hun rejser afsted <3

Og iøvrigt, hun giver ikke mega french selv om det står på menuen (hun tror vist det er noget andet end det er) - bare lige så i ikke bliver skuffet over den ene lille detalje

Redigeret af Gæst

Del dette indlæg


Link til indlæg

Nix, ingen hemmeligheder, men kun alt for lidt tid, til også at skrive om de fede oplevelser der har været…. Har været i kontakt med den skønne i dag om en aftale i morgen eller lørdag , og svaret var, at det var hendes sidste dag i dag, øv..:mellow:.., men så kommer der nok en sporvogn til, og en pige til , og en sporvogn til , og …

Del dette indlæg


Link til indlæg

Jeg har haft kontakt med Nicole over de sidste dage, og i dag lykkedes det endeligt at komme på besøg.

Hvor er det dog befriende at kunne genkende pigen fra billederne. Samme smil og samme glimt i øjet - hele vejen igennem besøget.

Hvis man ønsker at blive snavet i gulvet, så er Nicole pigen.

Det var en helt igennem fantastisk oplevelse, at være på besøg og det kan kun anbefales at komme forbi inden hun rejser.

Del dette indlæg


Link til indlæg
Jørgensen skrev, for 20 timer siden:

Linket fører nu til Nicole Prada i Kbh SV. Er det den samme pige? 

Ja det er hende hun er super dejlig

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...