Hop til indhold
Hans69

Tøsen Natasja vol. 2

Recommended Posts

9 dage skulle der gå, så kunne jeg ikke holde mig væk længere :rolleyes: som tidligere nævnt så var den første time jeg havde @Danske Natasja som tøs slet ikke nok til min krøllede fantasi, så jeg bestilte to timer denne gang, som mellem slavepige, så måtte jeg vel være fyldt op for en tid, men nej sådan skulle det ikke gå.

Jeg mødte op på adressen, et velkendt sted på Frederiksberg kl. præcis 10:00 og blev lukket ind til den skønne tøs.

Jeg havde bedt hende iklæde sig sit dagligdags tøj som hun ville have på hvis man mødte hende på gaden, wow siger jeg bare, hun stod i frækt undertøj…. Jeg spurgte om det var sådan tøsen gik rundt i Københavs gader, nej svarede hun forvirret indtil jeg havde forklaret sagens rette sammenhæng og noteret fejl nr. 1 i den sorte bog til senere afregning.

Vi satte os i sofaen og snakkede lidt, vi havde jo god tid vi kysser lidt, for fanden det er hun god til, det er lige før man falder ud af rollen :wub: Men jeg spørger hende om hvad hun er, “en tøs” svare hun, så spørger jeg hende om hun syntes at slavetøser hører hjemme i møblerne? “Nej” svarer hun og kryber ned på knæ foran Herren, fejl nr. 2 til senere afregning. Jeg spørger tøsen om hvad den tror der skal ske? “Det ved jeg ikke” er svaret, fejl nr. 3, Herren spørger ikke om hvad tøsen ved, men hvad den tror…” Skal den voldtages?” spørger jeg, “Nej” svarer den, “ Hvorfor ikke?” “Fordi det kan jeg ikke lide”, fejl nr 4 & 5. Herren er helt ligeglad med hvad tøsen kan lide, tøsen er til for Herren og forventes at gøre hvad Herren befaler, hvis ikke, så afregnes der…Men vi skal lige have gjort denne sag færdig, så Herren er flink og fortæller at den ikke skal voldtages, da det jo ikke er muligt at voldtage en slavetøs, da dens huller jo altid skal være frit tilgængelige for Herren…

Stadig siddende på knæ spørger jeg igen hvad den er, “ Slavetøs” svare den, og “Hvad mere?” Hun er i tvivl, “Hvad er man når man knepper for penge?” “Luder” svarer den, Det var dygtigt og jeg tager den medbragte knald røde læbestift og skriver LUDER i tøsens pande, så glemmer vi det ikke. “Og hvad hedder det på engelsk? “Whore” “Hvorfor er det et godt ord?” Den er skarp og gætter straks at der er et fint O i midten af whOre når der skrives de to første og sidste bogstaver på hver sin kind, uha det ser godt ud og senere bliver det nemt at sigte efter O’et når pikken skal ned i halsen, for det skal den jo på et tidspunkt, hvis tøsen fortjener det..

Herren udstiller et par regler, herunder at ingen pikhuller er over pikhøjde, med mindre det befales. Til en start ses bort fra dette og tøsen befales at stille sig op til inspektion, tøsen får en chance for at rette op på evt. fejl, “Jeg har trusser på…” uha ja det var en grum fejl, men lige denne gang var den så gratis, men fejl 6 var så at tøsen sagde “Jeg”, der er ikke noget “Jeg” det hedder “tøsen” eller “den”.

Tøsen giver Herren trusserne og han beder den om et O, tøsen åbner og Herren propper trusserne ind i tøsens mund, lige pludselig får Herren en ubændig lyst til et blowjob, men hullet er jo optaget af et par trusser…fejl 7 i den sorte bog. Herrens hænder går på opdagelse på den lækre krop og ender mellem tøsens lår for at mærke om der er adgang, det tror jeg så nok der er, det sejler, “Sig mig står du der og bliver liderlig??” “Ja Herre” “Af hvad?” “Af det Herren gør ved mig” fejl 8, der er heller ikke noget “mig”, tøsen er 3 huller (vi bruger kun de to ;)) og intet andet.

Jeg benyttede lejligheden til, med læbestiften, at skrive “Tæve” henover tævepatterne.

Besøget var jo ikke helt gratis, så Herren spredte en bunke sedler på gulvet og satte mig i sofaen, befalede tæven at hente sedlerne en ad gangen, den kom retur med en seddel i hånden!!, fejl 9, tæver har kun poter og bruger munden til den slags. Det lykkedes at få samlet alle sedler og Herren kunne slappe lidt af mens tæven fik besked på at slikke Herrens pik uha det var godt :razz:

Det var tid til afregning, så vi skulle lige blive enige om straffens størrelse, 9 fejl blev det til, Herren er flink og runder op til 10, et mere rundt tal, hvad mon en fejl skal koste? Et slag foreslår tæven, nu tror Herren at han er lige ved at dø af grin…. Herren har selvfølgelig løsningen, en terning, så kan tæven være heldig at få 60 slag, en sekser giver ligesom altid et ekstra slag og en etter er en ommer, tæven kravler rundt og har jo stadig kun poter så munden må igang igen..Det ender helt festligt med dejligt mange slag og en lækker rød røv<3

Tæven sættes på knæ foran spejlet med sin wand, det kan den godt lide, efter kort tid lukker den øjnene og begynder at stønne, den får besked på at holde øjnkontakt med Herren og bede om lov til at komme. Herren kæler for de lækre tævepatter som desværre er blevet malket lige inden Herren ankom øv. Tæven klynker ”Må jeg komme” “Nej stop” jeg indser at der nok skal flere besøg til hvis det skal lykkedes at lære tæven at der ikke er noget der hedder “Jeg”…

Tæven beder om lov til at tisse, der er ingen kattebakke, så den får undtagelsesvis lov til at bruge toilettet, Herren går dog med for at sikre at der ikke sker noget der ikke skal ske. Tæven sætter sig og Herren stikker et par fingre op i tævefissen og befaler tæven at tisse, det lykkedes ikke og Herren tager fingrene ud og propper dem i det andet pikhul, og får suttet dem rene for fissesaft. Tæven får tisset og rækker ud efter papir, Herren afviser og trækker den ind på sengen og slikker den ren.

Herren har medbragt nogle store jordbær, tager et og propper det op i tævefissen tager et mere og beder tæven gnide fissen med det, det kan den godt lide. Herren tager begge bær i munden tygger dem og spytter dem i munden på tæven for efterfølgende kneppe dem helt ned i halsen. Herefter gummi på og kneppe tæven mens den klynker “Tak for dejlig pik Herre.” Herren kommer og tømmer gummiet udover tævepatterne, uhm det så lækkert ud lige til at slikke rent, men det er jo ikke Herrens opgave, det må der findes en slave til (Natasja kan også mødes  som Domina)

Så var der brug for en lille pause inden finalen.

Natasja er rigtig sød og rar at snakke med, vi kom langt omkring, endda også lidt privat.

Finalen, nogen af jer har læst det før og kan bare stoppe her, det er bare min nye ynglings aktivitet.

Et stk. god flødebolle, tæven på siden på sengen, flødebollen i munden på tæven med ordre om ikke at mase den, Herren knuser chokoladen langs kanten af bunden og fjerner den, nu har vi et stort hvidt O i whOre. Tæven får wanden i hånden og besked om at sætte igang, Herren presser pikken ind i der hvide O og knepper flødebolleskum ned i tævens hals, tæven får besked på at komme med pikken i halsen, det gør den og stønner flødebolleskum ud over Herrens pik og nosser, frækt.

Tævens ansigt er smurt ind i skum og chokolade, Herren slikker ansigtet rent og spytter svineriet i munden på tæven. Nu mangler der bare rengøring af pik og nosser, det klare tæven og Herren slutter med at kneppe tævens hals og afslutte i ansigtet, spermen skrabes ind i tævens mund og der sluttes med et lækkert spermkys 

 

Så skulle man tro man kunne holde et stykke tid, men allerede nu er den gal igen og et nyt besøg er under opsejling, og iøvrigt ved gennemlæsning kan jeg konstatere at er tæven jo blevet snydt, der er jo mere en de 10 fejl som straffen var på, så jeg må på den igen:wub:

https://escortguide.dk/P/tirsdag-1-3-fra-9-14-domina-slavepige-amme-leg-strap-on--62394.html

https://annoncelight.dk/showad/333460

 

 

 

 

Redigeret af Hans69

Del dette indlæg


Link til indlæg

En nydelig anmeldelse at læse. Man føler at man næsten er nødt til at ta turen forbi hos Natasja og oppleve tøsen. Hun trenger sikkert til et par klap på numsen:-)

Del dette indlæg


Link til indlæg

Tak for en fantastisk anmeldelse! Det lyder sindssygt heftigt. Jeg har ingen erfaring med slavepiger, men det er godt nok frækt. Ville slet ikke vide hvad jeg skulle svare til de ting hun sagde. Men det gør du tydeligvis. :)

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...