Hop til indhold
Guest sugarshooter

Loran er stadig super fræk

Recommended Posts

Guest sugarshooter

Havde fornøjelsen af et besøg hos Loran igen, har tidligere anmeldt, men hun fortjener en opfølgning her et halvt års tid senere. Stedet er denne gang på amager, tæt ved en bygning der bruges til at producere noget vi snart ikke længere betaler licens til hvor man i øvrigt nemt kan parkere.

Vi havde aftalt et kinky rollespil, og hun var som en fisk i vandet der gav mig alt det jeg kom efter. Det var ikke billigt, men pengene værd. Det er trods alt få piger der kysser så grådigt, på egen hånd kan tage den gentagende gange helt ned i halsen og smile med øjenkrogene imens. Lade sig dominere og frivilligt vælger den store af de tilgængelig stykker legetøj og tilmed placerer den bagi og spørger om man ikke nok vil bolle hende bagi. 

Hvis man er til hård og kinky pornosex, så kan hun varmt anbefales :) Og billederne er ægte, nej jeg blev ikke bedt om selfie, og ja hun passer sin egen telefon.

 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Har  selv lige booket aftale med hende på søndag - må sige jeg glæder mig mere end jeg normalt gør - som ellers også er en del. Hun virker rigtig sød, svarer hurtigt og fyldestgørende, og på godt engelsk.

Og så tilbyder hun nogle pænt frække services og er IMO ekstremt fræk at kigge på. Selvfølgelig koster det spidsen af en jetjager, men det må jeg leve med.

Giver gerne en update på den anden side.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...