Hop til indhold
Dokken

Hvilken thaipige kan anbefales til fp i Nordsjælland?

Recommended Posts

Hejsa

Jeg har kigget meget på thaipigers annoncer og er altid lidt i tvivl om hvor grænserne ligger for de enkelte. Jeg meget mere interesseret i sex end massage og gider ikke bestille en tid for at blive smurt ind i olie og måske få lidt hånd til sidst.

Jeg har søgt lidt på anmeldelser og kan se at de saftige ydelser ikke altid er annonceret, men jeg synes lidt at det er en jungle at finde rundt i.

Så derfor søger jeg anbefalinger af piger i området Virum, Birkerød, Allerød, Hørsholm  eller det der ligner. Hun må hellere være 25 end 45 men helst ikke ældre og gerne rimelig slank eller i det mindste ikke overvægtig.
 

Håber der dukker noget interessant op :)

På forhånd tak!

Del dette indlæg


Link til indlæg

Jeg valgte at besøge Chili som for tiden holder til i Hornbæk. Det kan varmt anbefales hvis man som jeg er mere til sex end massage. Jeg tror hendes text er skrevet af en anden og akten foregik ikke så ekstremt pornoagtigt som der bliver lagt op til. Men jeg fik noget rigtig skønt megafransk og hun er fantastisk flot og dejlig at være sammen med.

https://annoncelight.dk/showad/337157

 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...