Hop til indhold

Recommended Posts

Hermed mit første anmeldelse af et besøg, efter adskillige år med dårlig samvittighed over ikke at have oprettet mig før. Jeg har haft stor glæde af eroguide, så nu må jeg altså på banen.

Min første anmeldelse burde jo være af den positive slags, da jeg netop pga eroguide sjældent går forkert i byen.

Desværre/heldigvis skulle der en virkelig virkelig dårlig oplevelse til at få mig hertil.

Mest fordi jeg for en gangs skyld overhovedet ikke kan genkende de anmeldelser der ligger af denne pige. 

Jeg besøgte 

https://escortguide.dk/P/relaxing-massage--58175.html

som muligvis også går under navnet Medeea, af hvad jeg kan se herinde.

jeg bestilte 45 minutter med sf, kom til tiden og blev lukket ind i det mørke lokale til tiden.

så langt så godt. Afklædning, afregning, et hurtigt bad og så ind på massagebriksen. 
Efter cirka 10 minutters massage med B2B blev jeg bedt om at vende mig om. Herefter tørrede hun mit udstyr af for olie og så SF i et vanvittigt tempo i et par minutter. Jeg tænkte det var vildt hun allerede ville have jeg skulle komme, så det indlod jeg med nogen besvær. Herefter tog hun olie på igen og prøvede med hånden. Til sidst måtte jeg give fortabt og kom. Hun spurgte om ikke jeg ville have et bad, hvilket jeg naturligvis gerne ville. Da jeg efter 2 minutters bad kom ud, tog mit tøj på og kiggede på uret. Der var gået fra jeg kom ind ad døren til nu præcis 26 minutter. Jeg sagde til hende jeg synes det var mærkeligt det skulle gå så stærkt, hvortil hun svarede det var mig der bare kom for hurtigt. Det gjorde mig ret tosset, da jeg holdt ud længe, og aldrig kommer hurtigt. Hun sagde så at sådan var gamet, og det måtte jeg bare leve med. For første gang nogensinde brokkede jeg mig. Men jeg har heller aldrig prøvet at få næsten halveret tiden. Jeg sagde at jeg kun burde betale for 30 minutter, hvilket hun grinede af, og sagde det var mit problem, jeg kunne bare have bedt om mere massage efter mit bad (hvem ville gøre det?) Og så for første gang nogensinde igen, sagde jeg ligeud, jeg ville give hende en dårlig anmeldelse, følte mig mega snydt, især pga den måde det virkede systematisk med at snyde med tiden. Det reagerede hun på, og så gav hun mig 100 kr tilbage, hvilket jeg tog imod, selv om det på ingen måder kunne redde oplevelsen. For jeg føler egentlig det var ødelagt, allerede da jeg efter 10 minutters tid viste hun bare ville have det overstået, det fjernede totalt min følelse - tanken om det med mig bare skulle overståes.


Det næste her føles måske lidt som en hævn, men ærlig talt synes jeg heller ikke hun var den skønhed hun gøres til herinde. Ingen bryster, og heller ikke et pænt ansigt. Hendes røv og hofter derimod var super. Efter jeg kom hjem prøvede jeg at læse herinde om det var mig eller om andre havde prøvet det samme, og kan se at nogle profiler med mange anmeldelser beskriver det samme problem, at hun snyder med tiden. På en eller anden måde gjorde det mig glad.

Som kunde kan man stort set intet gøre, udover at gå sammen og gøre opmærksom på det. Men for mig tyder det på at hun slet ikke har det mindset der skal til, for at fortjene så gode anmeldelser. Jeg tror ikke helt på den med kemi og god/dårlig dag. Hvis man bevist snyder med tiden, så har man intet imod at snyde sine kunder.
Pixie derimod har jeg besøgt 3 gange, alle gange har været hel fantastisk.

Jeg har stort set aldrig dårlige oplevelser. Nu skal jeg nok komme på banen, så jeg forhåbentlig kan give lidt tilbage, af al den hjælp jeg har fået herinde.

Beklager på forhånd, hvis jeg har lavet fejl i anmeldelsen.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Jeg besøgte Medeea for ca. to måneder siden på Østerbro. Det var en kort massage med fokus på pikken. Det var rigtig godt, og Medeea gjorde det meget fint.

For ca en uge siden var jeg der igen med håb om endnu en gentagelse af succesen fra sidst.

Det gik bare ikke så godt. Der var fra starten (jeg var et par minutter forsinket) en ret kold stemning. Som beskrevet ovenfor. Jeg burde nok bare være gået, men liderligheden vandt.

Det var rutinemæssigt og koldt under massagen og det gik helt galt med handjobbet.

Jeg kommer ikke mere hos Medeea.

 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...