Hop til indhold

Recommended Posts

https://escortguide.dk/P/skinny-lia-vesterbro-100-real-pictures--62744.html

Jeg har været anonym gæst på dette forum uden en bruger de sidste par måneder, og tænkte nu var det min tur til at bidrage til puljen med en anmeldelse, hvilket også som sådan er mit første indlæg.

Det var mit første møde med Lia, og det bliver absolut ikke det sidste. Kunne ikke finde nogle andre anmeldelser selv om hun sagde hun har været i Danmark før. Når, men ikke desto mindre skrev jeg via WhatsApp og fik svar med det samme, vi aftalte en halv time samme aften. Det er hende der passer telefonen, jeg var bare heldig at ramme et tidspunkt hvor hun ikke havde en kunde.
Adressen er nem at nemt at finde og dejligt diskret selv om jeg ikke er i tvivl om de andre beboere i ejendommen nok godt er klar over hvad der forgår. Har selv haft en beboer i min egen opgang der lejede sin lejlighed ud til et par piger.

Da jeg ankom åbnede hun døren iført i et dejligt sæt frækt undertøj, og med det samme var slet ikke tvivl om at det var hende på billederne og aftalen skulle straks laves om til én time i stedet for de 30 min. Efter vi fik lavet aftalen om, betalte jeg og tog et hurtigt bad. Hun startede med en omgang super dejlig massage, derefter body-to-body, blowjob uden kondom (det koster ekstra) og afslutningsvis sex i flere stillinger. Til sidst havde vi en super hyggelig pillowtalk hvor vi fik snakkede om alt i øst og vest. Så meget at vi gik en del over tid. Så hun har absolut ikke travlt med at sparke en ud.

Lia kan helt klart anbefales, hun er både sjov, oprigtigt, snakker helt fint Engelsk uden problemer, også går hun ret langt for at gøre det til en god aften. Bemærk dog, har man en penis der er større end gennemsnittet skal man være lidt forsigtigt, og nogle stillinger kan give problemer. Jeg giver hende 10/10!

Redigeret af KindGentleman
Rettet link

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...