Hop til indhold

Recommended Posts

Nogen, der har besøgt Emi, det nye sted  ? https://escortguide.dk/P/emi-59484.html    (Emi har tidligere været i Rønnede, kan jeg vist godt skrive)

Jeg lavede en aftale med hende, man da jeg ankom til "det lille hus på landet" så det meget besøgt ud med flere biler ved hovedvejen og i indkørslen.

Jeg konfronterede hende med dette pr. sms, men hun bedyrede at det var hendes nabo. Det overskred lidt min grænse, at skulle dyrke sex mens "naboen" i samme lille hus var hjemme. Det skrev jeg så pænt tilbage til Emi, der tog mit forbehold meget ilde op.

 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Jeg var der i tirsdags. Og jeg studsede også over to biler parkeret ved vejen mens indkørslen var fri. Den ene bil en Mercedes med smadret bagude og i slæbetov i fronten var tilsyneladende ikke i køredygtig stand. Dem anden vist en ældre koreaner antager jeg bruges af Emi. Stedet er langt fra indkøb og lidt pudsigt bad Emi mig i telefonen om at købe fyrfadslys med fra Rema1000- jeg er ikke før blevet sendt på indkøbstur:biggrin: af en GP. Jeg havde valgt at genbesøge Emi da mine seneste besøg hos andre piger ikke har været optimale og pga min økonomi som fleksjobber er der ikke råd til så mange fejltagelser.

Efter at have ræssonomeret mig frem til at det ikke var noget suspekt ved de 2 biler gik jeg ind og blev venligt modtaget af Emi og en buldrende brændeovn og fyrfadslysene blev overdraget.

Emis mavedelle er ikke blevet mindre. Billede 10 Her  antyder det meget godt så det skal man kunne leve med,men til gengæld nogle skønne naturlige bryster. Hun var sød og indlevende og vi afsluttede med fællesbad. Jeg havde ikke  indtryk af at der var andre i huset og den nabo hun refererede til som hjælper med indkøb er nok huset på den anden side af vejen. Huset er en gammel rønne men virker rent og hyggeligt.

Jeg kommer gerne igen også fordi jeg fungerer godt med Emi.

Del dette indlæg


Link til indlæg

@John Dillermand

tak for indlæg. Jeg opfattede som at hun delte hus med en ejeren af "den ældre koreaner" - men det kan jo så være forkert.

Emis fysik er som den er og hun skjuler ikke noget. Hun er meget livlig og ikke bange for at bruge sin krop, så jeg har det fint med røv, deller og meloner. Ønsker dog meget, at hun ville give et øko blow :-)

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...