Hop til indhold

Recommended Posts

Hej. 
1 pige  med tre forskellige annoncer. Hun aftaler først en pris og sender adressen. Når man så har ankommet til destinationen, kommer hun ud og lukker dig ind (stemmer overhovedet ikke med de billeder der er postet) som sædvanligt. 

men men, det er nemlig her vendepunktet kommer. Når man er så kommet ind på værelset ligger der en anden kvinde på sengen og feder den af.  Jeg spøger så, hvad hun skal lave her når jeg kun har aftalt for 1 pige..  så siger hun, at jeg skal betale dobbelt, og kommer med en forklaring på,  man skal gange prisen med to da de er to piger.  Prøvede at forklar at jeg kun har brug for en glædespige, men man kunne åbenbart ikke kun vælge en pige - Jeg gider ikke have en yderlige diskussion, så jeg vælger selvfølgelig at forlade stedet med en skam og dårlig oplevelse. Synes det er noget man skal skrive i annoncerne på forhånd så folk kan være opmærksom på det. 


det ihverfald ikke et sted jeg kommer til at besøge igen.

https://annoncelight.dk/showad/322287

https://annoncelight.dk/showad/325789

https://www.escort-side.dk/First-Time-here-in?ad-id=20264

 

Redigeret af Freeak

Del dette indlæg


Link til indlæg

Jeg har "rapporteret" dit indlæg. Ikke fordi, at der er noget galt med det, men det bør ligge under "anmeldelser af piger og klinikker i Jylland" og ikke under "sugarbabes".

Kan du give en "cirka-omtrent-angivelse" af lokationen (uden at opgive præcis adresse), så man også fremover kan undgå fuskerne på stedet

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...