Hop til indhold
Theone

Sweet Pammy !! New in town

Recommended Posts

https://escortguide.dk/P/sweet-pammy-new-in-town-wet-and-horny-3-62708.html

Hej!

Kan ikke finde noget på hende her, så beklager hvis hun allerede har en tråd..

Hun lokker med 15 min for 300 kr. Jeg havde lidt ekstra tid i aftes. Kunne som sagt ikke finde noget på hende, så tog chancen. Hvilket er første gang jeg prøver det! Har altid stolet på folks ord herinde! :)

Stedet er ikke super diskret. Det ligger midt ud til et kryds, med pizzaria osv. Det var mørkt, så lige der ok. Hun var hurtig til at svarer da jeg skrev, og nem at skrive med. Jeg skrev og spurgte om der var andre på adressen 5 min før. Hvilket hun skrev nej til, hun var helt alene. Men det var hun ikke... Det var nu heller ikke hende på billederne der åbnede døren. Jeg gik direkte gennem en stue. Hvor der stod en mand og en dame og lavede aftensmad, duftede faktisk fint..

Jeg fik smidt de 300 kr. Og smidt tøjet. Hun var nok et par kg. over målet fra hende på billedet. Havde jeg haft bare en anelse nosser, var jeg gået. Fordi hun tændte mig ikke direkte. Ikke pga. De ekstra kg. Men fordi hun ganske enkelt ikke virkede ret glad. Hun forstod ikke engelsk, ellers gad hun bare ikke tale. Hun brugte et par lange minutter på at finde det rette musik fra tlf. Samt svarer på beskeder (kunne høre det gennem bluetooth) Endelig vendte hun sin krop mod mig! Men igen, ikke meget glæde at sporer ved denne glædespige.. Det næste minut brugte hun på at sutte mig, men det virkede ikke. Hvilket bare er møj uheldigt! Den ville bare ikke! Det ville hun heller ikke! Hun brugte efter det ene minut. 2-3 min på tlf. Mens jeg forsøgte selv.. Efter et par minutter med det mig rivende i pikken, og hende på tlf. Valgte hun at tage tøj på, jeg beklagede. Hun var ligeglad, smilede ikke engang. Hun fulgte mig så ud.. Skide værre med de 300 kr. Hun havde trods alt mundtøjet fremme i et minuts tid, så hun prøvede, måske ikke ihærdigt. Men prøvede trods alt.

Ville jeg komme tilbage? Nej.. Det var uheldigt at jeg aldrig blev kampklar. Men der var absolut ingen spænding eller tænding at hente hos hende. Fortrød øjeblikket efter, at jeg ikke spurgte om jeg kunne få en bid mad med for mine 300 kr. Så havde det ikke været helt forgæves ;)

Del dette indlæg


Link til indlæg

300kr? Det er dæleme heller ikke meget men spørgsmålet er jo om så 1000 kr ville have gjort nogen forskel.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...