Hop til indhold

Recommended Posts

Jeg har besøgt Eva https://escortguide.dk/P/eva-back-in-copenhagen-guilty-taste-of-pleasure--62660.html og det var virkelig et godt valg!

Inden havde jeg søgt lidt information her i forum, men ikke fundet så meget. Hun har tidligere annonceret som Eva Loren i en ældre annonce som hun ikke bruger mere.

Eva er en fantastisk flot pige med store naturlige bryster, der bare sidder lige som de skal :) og er dejlige at holde på, gramse på, sutte på. Elsker bryster :rolleyes: Eva er ikke så høj men på sine stilletter kommer hun lidt op, ellers må hun jo ligge ned. Billederne på annoncen er helt sikkert af hende og på det link der er til Nympho er der flere billeder. 
 

Vi kom lidt rundt i forskellige discipliner. Begyndte med et godt økoblæs, først siddende og bagefter i 69. Normalt er jeg ikke så interesseret i t give oral til gp, men Evas fisse er bare dejlig! Fuldstændig glat, ren og velduftende. Jeg måtte lige holde igen for ikke at skyde af allerede ved blæset. Fik gummi på og Eva optog ride. Det går hun godt og holder ikke igen, men hendes højde gør at hun har svært ved at ride en stor dreng som mig. Derfor måtte Eva om på ryggen og så fortsatte turen lige til endestationen…

 Vi fik en velfortjent pause og lidt smalltalk. Eva er ikke kun en flot pige, hun kan også føre en samtale og er behageligt selskab. Vi talte engelsk, men hun taler vist også tysk, fransk og spansk.

Da vi havde snakket lidt, skulle jeg have en b2b oliemassage. Først på ryggen, det var pirrende og frækt. Ikke massage som thai, ikke hårdt, men lidt bedre end normalt hos en gp. Og så ligger man jo og venter på at få besked på at vende om :wink: Beskeden kom og det var bedre end forventet. De fantastiske bryster gnubbede sig rundt på mig, pirrede og drillede. Det blev til en ordentlig gang spansk og en rigtig dejlig pikmassage med rigeligt olie. Det gør hun bare godt! Eva sluttede med et energisk blow, dejlig varieret mellem hårdt, dybt og vådt. Hun holder ikke igen og se kigge ned og se brysterne gynge, klaske sammen og glinse af olie mens hun giver et ordentlig blæs, det er sgu dejligt. Fyrede kanonen af for anden gang, ikke i munden så jeg havde forventet men ved håndkraft. 

Eva holder til på et velkendt sted tæt på Vesterbros Torv, men flytter i morgen og tager hjem søndag. 

100% sikker gentagelse fra min side.

Del dette indlæg


Link til indlæg

1000 tak for din anbefalingen af Eva!!!

Jeg manglede lige det sidste skub for skrive til hende, og da 2 andre piger ikke svarede tilbage, gav jeg hende et skud. Hurtigt svar, nem at skrive med og fint engelsk. Resten laver jeg selv lige en anmeldelse af, men de bryster er godt nok nogle der burde støbes en statue af og udstilles på glyptoteket:razz:

 

Dejlig pige som jeg virkelig gerne vil se igen, så tak for anbefalingen! 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...