Hop til indhold
CrashTestTommy

Godkendt: Claudia Østerbro - Dejlig pige

Recommended Posts

https://escortguide.dk/P/last-day-in-oesterbrogade-..claudia-100-real-is-here-..-check-my-new-video..-55493.html

En aften i slutningen af sidste uge besøgte jeg Claudia. Super sød og dejlig pige, som vist allerede er blevet anmeldt en hel del gange på disse sider. 
Vi prøvede at ordne betaling via elektroniske metode, og da det ikke lykkedes, måtte jeg en tur i automaten. Det tog hun helt roligt, og hun bød på et glas vin, da jeg kom tilbage. Jeg havde bestilt 1 time med kys, og selv uden den lille tur til automaten, blev det vist en del længere en det. Vi talte et mix af mit gebrokne spansk, og engelsk som Claudia behersker ganske godt.

Der var en fantastisk kemi, og det mindede vel egentlig mere om sex med en god (hot) vendinde, end med en professionel. Hun har dejlig indlevelse, og god sans for at læse hvad der er brug for, i de forskellige situationer. Det blev et dejligt møde, hvor alle alarm klokker fortalte at jeg hellere måtte se at komme videre inden jeg blev lidt småforelsket i hende. Jeg kan klart anbefale et besøg hos hende. Jeg tror nu har har sidste dag i dag for denne omgang. 

Del dette indlæg


Link til indlæg
CrashTestTommy skrev, for 9 timer siden:

Tænker at det er fordi, hun ikke er i landet i øjeblikket.

Ja. Det må vi gå ud fra.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Hun er utrolig smuk og veldrejet, men jeg havde ingen kemi med hende. Det hele foregik meget mekanisk og det var som om der var en usynlig mur imellem os. Jeg har givet pengene bedre ud andre steder, så jeg kommer ikke igen.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Har aldrig givet pengene bedre ud, hun er absolut top 3 af mine oplevelser, smuk smilende og skøn sex, god kemi og gode orgasmer begge veje, skal besøge hende i gen

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...