Hop til indhold

Recommended Posts

http://massage.side6.dk/alexandra35

Jeg har tidligere efterlyst en anmeldelse af hende i denne tråd viewtopic.php?f=24&t=7870&p=46099&hilit=alexandra#p46099

Men det lod ikke til nogen ville byde ind :evil: og da jeg længe bare havde syntes hun så så lækker, sød og spændende ud, måtte jeg altså bare forsøge at få en tur med hende. Annoncen siger 35 år men det er vist + oms og moms, men billederne i annoncen er virkelig flotte og ægte, så man kan se hvad man får og bliver absolut ikke snydt.

Jeg havde forsøgt at ringe af og til, men stødte hver gang på en tlf. svarer, som opfordrede mig til at indtale en besked, men denne formiddag blev røret til min forbavselse taget og jeg stammede om det var Alexandra? - nej, det var hendes veninde? Så kunne jeg altså ikke dy mig og spurgte, om jeg kunne træffe hende også, da hun lød meget sød i telefonen. Nej - det kunne jeg altså ikke, men om der var noget jeg gerne ville vide? Nu er jeg den lidt generte type, der ikke der bryder sig om at spørge til det ene og det andet, så jeg nøjes som regel med at spørge til prisen på ½ time, fordi det plejer at give en god indikation på priserne på stedet generelt. Kr. 1100,- lød svaret - god nok lidt i overkanten, så jeg spurgte om det var med græsk - nej så kostede det 1800,-, men om jeg ville bestille en tid. Vi aftalte så efter lidt betænkningstid en tid til samme aften kl. 1930.

Jeg ankom til det aftalte tidspunkt i silende regn - der holdt godt nok en bil i forvejen, men jeg havde jo bestilt tid og gik op til døren, hvor der var påklistret en lille :arrow: , troede det var for at indikere hvor ringeklokken sad - men nej, man skulle gå hen langs huset til et grønt rækværk, hvor jeg kunne se der sad et rødt hjerte. Jeg havde begået den fejl ikke at køre forbi et par gange først og kigge stedet ud. Her sad der til gengæld 2 ringeklokker - jeg valgte den øverste - så gik der lidt tid og jeg hørte en dør blive lukket op og kunne se en stor flot paraply, der nærmede sig. Lågen blev åbnet med noget besvær og jeg kunne nu se at den slanke og stilfuldt sortklædte feminine dame under paraplyen var Alexandra herself.

Hun havde de sødeste smilende øjne og viste mig med fagter "this way please", hen til døren og ind på et stort lyst nyistandsat værelse med rustiklofter, smagfuldt og pænt indrettet med mørke plisségardiner for vinduerne, en stor sofa, et designer tøjstativ i metal, der var formet som en dame, men hvor der desværre ikke var plads til andet end min hat, en stor seng, pæne lamper og næsten det bedste af det hele: en lampe med lysdæmper i loftet, så man selv kunne bestemme om man ville have det lyst eller mørkt :D:D - og jeg vil helst have det lyst og Alexandra havde med sin slanke og velholdte krop heller ikke noget at skjule :P Nogle ville måske mene brysterne trængte til lidt fyld, men hun var bare så lækker at det ikke gjorde noget. Hun var heller ikke oversminket, men bare helt naturlig med et fint og kønt indtagende ansigt.

Vi satte os i sofaen og hun viste mig det røde menukort - her stod ½ time kun til kr. 1000,-, så den tog jeg. Ellers var prislisten måske ikke den billigste og lidt mærkelig, bla. stod 1 time til kr. 2000,- :roll: og især superfransk og græsk var dyrt. Alexandra fik pengene og sagde der ville gå et kort stykke tid - der gik nu ret lang tid - måske 7 - 8 min, før hun kom ind igen nu klædt i højhælede røde knæhøje lakstøvler og ellers næsten ingenting. Desværre tog hun dette flotte undertøj af næsten med det samme og beholdt kun lakstøvlerne på - sådan lidt dressed to kill from Russia with låwe.

Nu ville jeg jo gerne have stået og nusset, tungekysset og hilst ordentligt på hende, men det blev ikke til så meget, udover hun hurtigt konstaterede at jeg var en "Big Man" som hun sagde på engelsk med sin dybe rruuusssiske accent og kommanderede mig over på sengen.

Her fik jeg heldigvis lov til at kæle lidt mere med hende og hun så virkelig ud til at nyde, at jeg rørte hende og det så ud til hun fik en kraftig orgasme, men hun var nu også ret interesseret i ham der "the Biig Maan" monterede et kondom og begyndte at deepthroate, men hun havde nu ikke mere held med det, end andre piger hidtil har haft. Men jeg må sige, hun gjorde virkelig et ihærdigt forsøg og det så ud til hun nød det - og hun blev bare ved, især, da jeg endelig fik lov til at slikke hendes glatte fisse med store lækre og superbløde skamlæber i en 69er.

Bagefter fortalte hun at danske mænd i modsætning til russiske godt kunne lide at - her gjorde hun slikkebevægelser med tungen :P og at danske mænd, som regel havde store jern, medens russiske kunne være både "big and small". Hun mente også at store pikke kun var gode til store kvinder - men her måtte jeg godt nok fortælle hende, at især små thaipiger er glade for store pikke - kun afrikanske kvinder er bange for at blive delt i to.

Nu skulle vi jo ikke lade endnu et forsøg med deepthroat gå uforsøgt hen, så efter lidt sprogvanskeligheder fik jeg hende til at forstå, at hun skulle ligge sig med hovedet ud over kanten af sengen, medens jeg stak den helt ned i halsen på hende - men nej, det kunne bare ikke lade sig gøre og jeg forsøgte så at tease hende lidt ved at svinge jernet fra side til side, men så tog fanden ved hende - hun fangede den ind og gjorde endnu et kraftig forsøg på at presse mig langt ned i halsen på sig, som heller ikke lykkedes "Biiig Maaan" sagde hun bare og "no fix".

Vi kælede og nussede lidt igen og "the Biiiig Maaaan var nu rigtigt varmet op til at spidde hende og jeg fik hende over på siden, så jeg bedre kunne udholde at give hende en ordentlig tur - og det må jeg sige - hun måtte bide i en pude flere gange og jeg fik bare lov til at styre tempoet op og ned, så hun fik en laaang tur, hvor hun rigtig blev stødt igennem til bunden.

Så ville hun imidlertid prøve at deepthroate "the Biiiiig Maaaaan" igen, før hun valgte at sætte sig øverst og tage en solid ridetur. Af og til hoppede hun af og prøvede at deepthroate igen, så øjnene vendte sig i hovedet på hende. "No fix", sagde hun beklagende flere gange - hun var næsten for serviceminded :D

Med lidt fagter og gebærder, fik jeg hende vendt om - nå "DååagieStyle" - den var hun helt med på :P og måtte igen ned og bide i puden, medens jeg holdt fast i hendes frække slanke røv og bare kørte derudad og vekslede mellem korte og dybe stød til bunden.

Jeg fik hende nu placeret med hovedet på en pude, så jeg siddende overskrævs kunne kneppe hende i munden et stykke tid, så øjnene igen vendte sig i hovedet på hende og hun forsøgte endnu engang at presse mig igennem til roden, før jeg fik hende over på siden igen og gennempulede hende på ny i fissen og jeg var lige ved at komme, da hun åbenbart hellere ville slikke mig frækt, deepthroate, spille pik og se mig komme, medens jeg stimulerede hendes kusse, som nærmest havde sit eget liv og bevægede sig ind og ud. Hun tørrede mig nu grundigt af og tilbød mig lidt sensitiv massage på ryggen til slut, så jeg lige kunne komme lidt til mig selv igen og "Man go to sleep now", men hun var vist lidt bange for jeg også skulle ligge mig til at sove :D

Hun fortalte nu at hendes kunder, som havde været i Lovsang, havde været noget utilfredse med at møde den falske langhårede Alexandra. De kunne jo ikke forstå, hun ikke bare kunne tage parykken af, fordi de ville jo have den frække korthårede blondinefrækkert.

Alexandra syntes ellers det var "Biiig Måney" at gå til frisør i Danmark, selvom hun gik til herrefrisør :lol: , men hun skulle kun blive i Hampen måneden ud - så skulle hun hjem til Letland og have ordnet hår 8-)

Hun var virkelig sød og rar at tale med, selvom hendes engelske er meget begrænset, tysk og dansk er "little little", men vil man nyde en sød, køn, slank, moden, feminin, seviceminded, selvbevist dame, selvom hun brugte "sorry, sorry" lidt for mange gange og ikke er den bedste til engelsk - så er det Hampen man skal tage til.

Hun tog nu en rød badekåbe på, foldede paraplyen ud og fulgte mig ud til lågen, hvor hun fik endnu et kram og et kys på munden.

Så er det man smiler og nyder hele hjemturen, selvom det øsregner

Del dette indlæg


Link til indlæg

Fik lige tid til at køre forbi stedet forleden og kunne se at man bare kan parkere bag værkstedsbygningen, hvor der er et stakit - lidt mere diskret end foran bygningerne - i hvert fald sværere at se henne fra cafeteriat, hvis man holder i firmavogn el.lign. let genkendeligt køretøj.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Fik lige lyst til at besøge Alexandra igen, fordi hun minder om en, jeg gerne ville have hyppet, ringede og bestilte tid og ankom næsten på slaget. Alexandra kom selv ud og lukkede op, desværre var hun denne gang helt usminket, selvom jeg havde bestilt tid og hun burde vide jeg kom. Var heller ikke helt sikker på hun genkendte mig lige med det samme, men jeg blev vist ind på det dejlige store lyse værelse, hvor alt virker nyt og friskt.

Vi aftalte ½ time som sidst og hun sagde: "two minuts". Ja, ja tænkte jeg og gav mig til at bladre lidt i Ugens Rapport og et andet blad, der var lagt frem til inspiration - jeg vidste nok at der ligesom sidst godt kunne gå lidt længere tid - og jeg nåede da også at kigge dem begge 2 mere eller mindre igennem og var allerede lidt tændt, inden hun endelig dukkede op i noget sort lingeri og sorte højhælede sko. Hun ville straks tage toppen af men jeg fik hende dog denne gang til at vente lidt og fik rigtig lejlighed til at beundre hendes flotte slanke stænger, som passede perfekt i et par sorte sko. Jeg måtte simpelthen sætte mig ned på hug og begynde med at trække hendes trusser af, så jeg kunne slikke hendes store bløde skamlæber.

Hun ville dog gerne have mig hen på sengen, men jeg var slet ikke færdig med at slikke og hun kunne nu bare læne sig tilbage, nyde det og klemte mig gang på gang mellem hendes smækre lår, medens hun fik den ene orgasme efter den anden. Hun ville imidlertid også gerne slikke, selv nosserne fik en lille tur inden hun forsøgte at sætte Deep throath rekord - og jeg tror faktisk hun lykkedes med at komme lidt dybere denne gang, men der var stadig langt til roden, som hun undskyldte med et "sorry - big baby". Til gengæld havde hun ikke noget problem med at sætte sig op på mig og tage den rigtig dybt - det føltes som om jeg var helt oppe i livmoderen og sige hallo. Havde hun været gravid, havde jeg kunnet kneppe både mor og datter på engang, selvom det sidste nok havde være pædofili.

Det er ikke alle piger, der er lige gode til at ride, men det her var bare kanon og hun var meget vedholdende og forstod at variere på den helt rigtige måde, så jeg ikke kørte træt. Nu prøvede vi en omgang missionær og halvvejs liggende på siden, hvor jeg også kunne bevæge hende imod mig uden at få ondt i ryggen, samtidigt med at jeg stødte skiftevis snart dybt og snart lidt op i hende i et passende tempo, indtil jeg satte mig op på hende og kneppede hende i munden, samtidig med jeg holdt om hendes hoved - noget som mange piger ikke bryder sig om, selvom man gør det meget forsigtigt, men Alexandra tog bare imod og kørte selv videre, så og jeg var lige ved at komme, før jeg bad hende vende sig om til en omgang doggystyle.

Det kørte bare det her og efter en god omgang baghyler, fik jeg hende til at flytte det ene ben ind, så jeg kunne vælte hende om på siden, uden at glide ud af hende og så tog vi ellers en heftig futfut-tur, hvor jeg havde rigtig godt fat om hendes hofter og bare gav den gasgas, især da hun strakte benene mere og mere ud og sagde noget i retning af: "that´s good" medens jeg endnu en gang kom helt op til livmoderen, så jeg var lige ved at komme. Valgte dog at stå af i Roskilde, gummiet røg af og med lidt hjælp fra hende, lagde en god omgang creme de la creme ud over hendes frække små bryster.

Jeg var nu helt udtømt og hun tilbød lidt afslappende massage - ville have jeg skulle vende mig om på ryggen, selvom hun burde kunne se det ikke lige lod sig gøre de første par minutter, så jeg fik hende til at ligge i arm og nusnusse lidt istedetfor.

Jeg fik nu lov til at låne badeværelset, hvor termostatbruseren blev stillet helt over på det kolde, så organet kunne få en tiltrængt nedkøling efter den hårde omgang. Medens jeg sad i sofaen og klædte mig på, gik hun omkring og ryddede lidt op, kun iført de sorte sko, så jeg rigtig kunne betragte hendes slanke velformede krop og vuggende hofter - så det tog lidt lang tid at komme i tøjet.

Alexandra er rigtig hyggelig og sød at være sammen med, selvom hun af og til virker lidt kejtet i et misforstået forsøg på at gøre en tilpas. Hvor ville det være dejligt om hun var lidt bedre til dansk eller engelsk, for hun er bare en af dem, man får lyst til at besøge igen og igen, fordi hun giver sig selv helt hen - og så er hun bare for lækker. Hun tager dog snart hjem til Letland et stykke tid.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Fik lige lyst til at besøge Alexandra igen, fordi hun minder om en, jeg gerne ville have hyppet,

Hej Jernsvin,

Igen en fremragende anmeldelse fra din hånd! Altid en fornøjelse at læse dine velskrevne beretninger om dine... bedrifter :twisted:

Og.. så glæder det mig jo bare i det hele taget at høre når du har haft en god oplevelse.

mvh

Manica

Del dette indlæg


Link til indlæg

Igen en fremragende anmeldelse fra din hånd! Altid en fornøjelse at læse dine velskrevne beretninger om dine... bedrifter :twisted:

Og.. så glæder det mig jo bare i det hele taget at høre når du har haft en god oplevelse.

Hej Manica, Jeg kan kun sige ilm. Du er nemlig heller ikke ueffen til at skrive beretninger - det jo nærmest sprøjter ud af dig :D

Del dette indlæg


Link til indlæg

Lige en opdatering: Stedet og et sted i Vorbasse har åbenbart fået en ny hjemmeside http://www.aleksandraparadise.dk/

, som jeg dog synes er lidt forvirrende - så vil nok anbefale at man ringer og finder ud af hvilken pige, der er aktuel de forskellige steder + evt. laver en tidsbestilling.

Telefon : 9198 2268 · 5034 7391

NB. det er normalt en dansk pige, der tager telefonen.

I denne uge er det åbenbart hende her du kan møde i Hampen: http://www.aleksandraparadise.dk/?Emeli

Ifølge annoncen på side 6 skulle Alexandra så være i Vorbasse, men hun sagde ellers sidst hun skulle hjem til Letland et stykke tid: http://side6.dk/resultatside/?q=5851 - og på hjemmesiden fremgår det nærmest, at hun skulle kunne træffes i Hampen.

Et par af pigerne er ellers gengangere fra Lovsang, hvor jeg tidligere har besøgt http://www.aleksandraparadise.dk/?Laura , som jeg syntes var rigtig sød og sexet, men da der i Lovsang var for mørkekammeragtig og hun ikke kunne tænde mere lys - valgte jeg at gå igen, da jeg ikke vil betale for mørkekammersex - det kan jeg få så rigeligt gratis herhjemme - men der er det så også bedst med lyset helt slukket :evil:

http://www.aleksandraparadise.dk/?Helena , mener jeg også optræder/har optrådt i Lovsang - er ikke sikker på, om det ikke er hende jeg kalder den russiske kampvogn.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Lige en opdatering: Stedet og et sted i Vorbasse har åbenbart fået en ny hjemmeside http://www.aleksandraparadise.dk/

, som jeg dog synes er lidt forvirrende - så vil nok anbefale at man ringer og finder ud af hvilken pige, der er aktuel de forskellige steder + evt. laver en tidsbestilling.

Telefon : 9198 2268 · 5034 7391

NB. det er normalt en dansk pige, der tager telefonen.

I denne uge er det åbenbart hende her du kan møde i Hampen: http://www.aleksandraparadise.dk/?Emeli

Ifølge annoncen på side 6 skulle Alexandra så være i Vorbasse, men hun sagde ellers sidst hun skulle hjem til Letland et stykke tid: http://side6.dk/resultatside/?q=5851- og på hjemmesiden fremgår det nærmest, at hun skulle kunne træffes i Hampen.

Et par af pigerne er ellers gengangere fra Lovsang, hvor jeg tidligere har besøgt http://www.aleksandraparadise.dk/?Laura, som jeg syntes var rigtig sød og sexet, men da der i Lovsang var for mørkekammeragtig og hun ikke kunne tænde mere lys - valgte jeg at gå igen, da jeg ikke vil betale for mørkekammersex - det kan jeg få så rigeligt gratis herhjemme - men der er det så også bedst med lyset helt slukket :evil:

http://www.aleksandraparadise.dk/?Helena, mener jeg også optræder/har optrådt i Lovsang - er ikke sikker på, om det ikke er hende jeg kalder den russiske kampvogn.

Det er rigtigt, at Helena har været på Lovsangsdal - Og jo, hun er en xl - pige, hvilket nogle finder attraktivt... :-P ..Hun har til gengæld et par ret store, ægte babser, et sødt ansigt og væsen og taler godt Engelsk...SS..P.S. Lysforholdende på stedet er der ikke gjort noget ved ( bliver det nok heller ikke ),og da vores smukke træer ud til vejen, er blevet fjernet, er det osse så som så med diskretionen..!!.. :ugeek:

Del dette indlæg


Link til indlæg

Jeg havde længe haft lyst til igen at besøge Alexandra,

 

http://side6.dk/resultatside/?q=5637

 

og nu faldt vejen forbi og jeg ringede derfor for at bestille en tid og aftalte "om 10 min" med hendes veninde.

 

Stedet er ved at blive sat lidt i stand, så der er lavet en ny mere diskret P-plads bag huset, hvor man kan gå lige ind, ringe på, sætte sig i en lænestol og evt. læse lidt i de fremlagte pornoblade, mens man venter.

 

Alexandra kom nu rimelig hurtigt og hilste på, selvom hun beklagede at hun lige havde haft en "big sleep" og ikke var rigtig vågnet eller klar, men hun viste mig ind i det nye bollerum, som desværre er noget mindre end det andet. Belysningen var OK, men kunne godt have været bedre - jeg bemærkede bare ikke om der ligesom i det andet var lysdæmper.

 

Jeg betalte kr. 1000,- for ½ time og ventede lidt inden Alexandra kom igen. Jeg ville gerne have startet med at stå op og nusse lidt med hende, men det lykkedes ikke rigtigt og hun tog desværre selv alt for hurtigt BHen af, hvorpå jeg begyndt at slikke hendes brystvorter - trusserne fik jeg dog fornøjelsen af at trække ned og kunne nu siddende nyde synet af hendes glatbarberede fisse med de lækre små udhængende skamlæber, som absolut kan kandidere til titlen, som Jyllands lækreste.

 

Hun vedblev dog med at insistere på at jeg skulle lægge mig over på sengen og lagde sig da også kort ned ved siden af mig - men så ville hun have mig om på maven, for at give erostiske berøringer ned langs ryggen og bruge thaitricket med lige at lade en finger af og til ganske let berøre pikhovedet - og det forbliver man jo ikke upåvirket af, men jeg havde nu lyst til først at slikke den lækre fisse. Desværre brød hun sig ikke om at mit skæg stak, så jeg kunne ikke rigtig gå til den, men måtte nøjes med kun at slikke med tungespidsen, men det respondere hun nu også udmærket på, så jeg fik lov til at slikke hende i rimelig lang tid og jeg kunne mærke hun alligevel nød det i rigt mål.

 

Nu skulle jeg imidlertid have gummi på for hun ville også slikke, det hun kaldte "the big Magister", men der gik nu ikke lang tid før hun forlangte at jeg skulle "Fuck me" og jeg nåede kun lige at konstatere at hun var rimelig våd, før jeg stødte laaaangsomt i bund - og Alexandra er så slank at man kan mærke bunden :D - og så var det bare at holde jernet i bund i smørhullet og køre rundt og rundt, mens hun fik den ene orgasme efter den anden og samtidig nev mig ansporende i brystvorterne. Jeg prøvede også lidt ud og ind og lidt over på siden, men hun kunne ikke få nok og ville have mig ovenpå igen, så hun rigtig kunne mærke mig helt oppe i sig - og jeg kørte rundt og rundt.

 

Jeg var dog efterhånden ved at være lidt træt og tog hende så et stykke tid bagfra liggende på siden og hun mente jeg nu skulle "finish", men jeg havde nu lyst til også selv at spille pik og sprøjte på hendes bryster, men overlod det nu til hende selv at rykke skind, gøre mig helt færdig og lægge bremsespor ud over sine frække små bryster med de store brystvorter.

 

Desværre er Alexandra ikke så god til hverken dansk eller engelsk, men hun fortalte da, at hun vor noget imponeret af at en så lille mand, kunne have så stor en "Magister" - ja, det kan da godt være hun mente "medister"  ;)

Redigeret af Jernsvinet

Del dette indlæg


Link til indlæg

Hun ser nu fræk ud

 

Hun har desværre fået lavet nye billeder og ny frisure - men stadig kort - på de gamle billeder så hun meget sødere ud - og så med et rigtig frækt uudgrundeligt smil om læberne + hun var iført frækt undertøj  :wink:

 

De andre piger på stedet har jeg dog ikke besøgt, da jeg ikke finder dem så interessante. Men det er et rent og pænt nyistandsat sted med diskrete adgangsforhold.

Redigeret af Jernsvinet

Del dette indlæg


Link til indlæg

Er det den samme Alexandra som i Hampenpigernes annonce på Escortguide i dag: http://side6.dk/resultatside/?q=hampenpigerne ? Hun ser sprød ud :wink:

 

Ja, hun laver bare lidt om på navnet af og til: Alixandra, Aliksandra, Alexandre mm. er den samme ligesom frisuren og makeupen kan ændres. Jeg synes dog hun var mere fræk og sød til at starte med - synes måske det nye look er lidt for proff, men som hun står der helt nøgen kun iført lårlange røde støvler, er hun uimodståelig og lige til at slikke, men hun er ikke nem at få lov til at slikke stående og hun har også lidt imod stikkende skægvækst.

 

Men absolut en oplevelse af de bedre - det er desværre sjældent at møde en moden kvinde, der er så slank, flot, smuk og feminin  :P

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest Silkeborggrisen

Jeg syntes lige at jeg vil genoplive denne tråd, da jeg har var en tur forbi Hampen for et par dage siden  :)

http://side6.dk/massage-escort/hampenpigerne/5637

Jo jo, hun er ikke en af de yngste piger man kan finde, men hun er turen værd, og det er 100% hende på billederne, det er jo allerede en god start ;-)

Stedet er fint. Det ligger lidt for sig selv, og man kan parkerer i en lille gårdsplads med plankeværk hele vejen omkring, herfra kan man så gå direkte ind i forgangen og ringe på. så man skal på ingen måde stå til udstilling.

Da ALIXANDRA åbner døren, er det iført pænt undertøj, og jeg bliver hurtigt vist ind i "soveværelset" hvor jeg får den røde seddel i hånden. Jeg beslutter mig hurtigt for at det skal være Græsk som koster 1000,-
Det kom jeg ikke til at fortryde 8-)

Det hele starter med lidt blid rygmassage, hvor hun bruger både hænder, bryster og læber flittigt, hen over ryggen.. så er man jo ligesom godt igang.
herefter om på ryggen, og så kom der gummi på drengen, og så fik jeg ellers en gang fransk med så meget dybde på, at det næsten var for godt. så jeg måtte bede hende stoppe et øjeblik.
En kort pause og så satte hun sig ellers op, og jeg fik en ridetur, det kan hun også finde ud af, og med et par dejlige naturlige bryster at sutte på imens, så nyder man bare turen. Lidt tid med det, så byttede vi plads, så jeg kunne kneppe hende, og det var med benene spredt og knæene helt oppe ved skulderne, så jeg kunne komme helt i bund :-P

Nu var hun så ved at være varmet godt op og klar til det det hele jo handlede om, altså det græske. efter en hurtig gang glidecreme fik jeg lov til stille og roligt at presse den ind, hun lagde stadig, så jeg stille og roligt kunne komme helt i bund, og det kom jeg.... og så ellers stille og roligt mere "fart" på, og efter et stykke tid med roligt tempo, så var hun klar til at få den "hårdt"... og jeg ved ikke hvordan i andre har det, men det holder jeg ikke til ret lang tid i en stram røv... så afslutningen blev nået :-D:-D

Hun trak gummimanden af, og tørrede mig af, og så blev jeg bedt om at lægge mig på maven igen, og så fik jeg ellers en blid afsluttende massage.

Da det var klaret var der også mulighed for et bad, igen pænt og rent badeværelse med masser af rene håndklæder, så ikke noget at klage over.

Alt i alt gik der et sted mellem 35-40 min fra jeg gik ind ad døren, til jeg forlod hende igen, så jeg syntes bestemt at jeg fik fuld valuta for mine 1000,- kr.

Altså kan hun klart anbefales her fra ;-)

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...