Hop til indhold
TommySlave

Mistress Samanta

Recommended Posts

Hej. Det er meget sjældent at jeg anmelder herinde, men vil gøre en undtagelse. Mistress Samanta har ved flere lejligheder givet mig sessioner som jeg aldrig vil glemme. Altid er hun velforberedt og modtager mig i sit lækre latex outfit. Hun er gavmild med tiden og holder hvad hun lover. Jeg er aldrig gået skuffet fra hende , og besøger hende om muligt hver eneste gang hun er i Danmark. Hun er endnu smukkere end på billederne og bag hendes autoritære ydre bor også et varmt menneske. Hendes nuværende lokale på Gasværksvej er pænt, rent og forholdsvist veludstyret. Jeg kan varmt anbefale hende både til de nye mere forsigtige, og til de mere hardcore. Tak Mistress Samanta fordi du altid leverer. Vi ses snart igen.

Kærlig hilsen

Slave Tommy ⚘️

https://annoncelight.dk/search/Samanta?region=100&type=any&height_min=150&height_max=200&weight_min=50&weight_max=300&age_min=18&age_max=80&escort=0&place=0&handicapped=0&old=0&trans=0

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...