Hop til indhold
sydjyden

Tiger / Gina i Vejle

Recommended Posts

Hej Sydjyden

Du bliver overhovedet ikke skuffet hvis du vælger Tiger, hun er mega lækker og super sød og så yder hun en fantastisk omgang sex “Mit Alles”

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest #2tiltango
sydjyden skrev, for 7 timer siden:

Hej - er ret ny mht Thai, men nysgerrig. Går jeg det rigtige sted hen, hvis jeg ender hos disse to piger? Nogen som kender dem - og hvem skal jeg dog vælge? :) https://annoncelight.dk/showad/335894

Det kommer an på hvad, du gerne vil have. Hvis du vil have en ordentlig, klassisk thaimassage, så er der nok bedre steder, men hvis du ligeså meget gør det for sexen, så er det ikke helt forkert ;) Jeg har besøgt Tiger to gange, den første gang var som andre anmeldelser går på, en oplevelse af en kvinde, som er meget glad for sig selv. Den anden gang var hun mere afdæmpet. Begge gange var gode, og jeg er ikke afvisende for at besøge hende igen, hvis jeg kommer forbi Vejle. Jeg kender ikke til Gina, men søg på hende eller på hendes tidligere navn Tangmo.

Del dette indlæg


Link til indlæg
sydjyden skrev, for 8 timer siden:

Hej - er ret ny mht Thai, men nysgerrig. Går jeg det rigtige sted hen, hvis jeg ender hos disse to piger? Nogen som kender dem - og hvem skal jeg dog vælge? :)https://annoncelight.dk/showad/335894

Jeg har besøgt Gina (tidligere kendt som Young Tangmo), som også har hendes egen annonce https://annoncelight.dk/showad/326979. Du kan læse min anmeldelse af hende her:

https://www.eroguide.dk/forum/topic/148581-new-girl-vejle-young-tangmo/?tab=comments#comment-1364566

Bemærk, at Gina kun er her i DK 2 dage endnu.

Jeg har desværre ikke besøgt Tiger endnu, men du kan finde masser af anmeldelser af Tiger/Rose her på sitet.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...