Hop til indhold
Broder Numsi

Tjekkiet - Prag - Darlings Carbaret

Recommended Posts

Stedet http://www.kabaret.cz/

(promo video fra stedet)

Lokation 10/10

Atmosfære 9/10

Piger 8/10

Priser 5/10

There can be only one og det gælder også for Darlings Carbaret i Prag.

Dette er den perfekte kombination af Natklub, Gentlemans Club, Stipshow Club, Lady Company Club, Lap / Table dance, Private Dance og Bordel i top klasse.

Lad det være sagt med det samme - et besøg i Prag bør og skal være et besøg i Darlings også. Men lad det i samme åndedrag være sagt, at har du en lav økonomi eller får ondt i maven over at bruge et stort budget på én aften, så søg alternativet. (Showpark http://en.showpark.info/)

Darlings er en klub i 2 etager stue og 1 sal med balkon. Herudover er der mange etager opad som kun besøges via elevator når der skal udføres private dances eller knaldes.

Klubben har nogle af de flotteste piger i Prag og er kun overgået af Gold Fingers http://www.goldfingers.cz/homepage/default?fx=1&advert=1, hvor pigerne er helt outstanding smukke, men de yder under ingen omstændigheder andre services end lesbian show og private dances.

-

Klubben er placeret central i Prag 1 - oppe i toppen af området på en sidevej - du kan næsten ikke undgå skiltet. Lad dig ikke narre af "sælgerne" på gaden der forsøger at hive dig ind i alle de andre klubber som Atlas, Hot Peppers etc. Der er ingen alternativer til Darlings, så tro ikke på deres salgstaler.

Indgangen er 300 træ penge ca. 90 danske og der er 0 services med i indgangen. Der findes borde på begge etager af klubben og du kan sidde ned, men de er forbeholdt dem som køber flasker, så kommer du på en travl aften og kun køber 1 øl af gangen, kan du opleve at dit bord bliver anvist til et selskab der køber flasker.

En øl er ca. 90 danske og en flaske absolut vodka inkl. 6 mixers er ca. 1250.

Så er prisrammen ligesom sat og giver et billede af de andre priser

Der er i midten er klubben, som omdrejningspunkt, en stor scene hvor stripperstangen kan kører op og ned, så der skiftes hele tiden mellem pole strip dancing og decideret sceneshows. Det kan være alt fra Carbaret til Live Sex Shows med CIM eller Lesbian shows med Ass to Ass dildoer, mens de bliver pisket af en MILF i skolelærer uniform.

Antallet af piger på en fre/lør aften er omkring 60-80 som er i konstant rotation på de 2 etager og ovenpå hvor de yder services.

Næsten alle kan knaldes, men enkelte gør det ikke

Priserne er

Table Dance ca 300 danske

Private dance inkl. fri gramse gramse i privat bås oven på 600 danske

30 min sex med standard BJ og sex med kondom 1000 danske

Det er relativt høje priser, men pigerne er også i den meget smukke ende af den østeuropæiske skala og du vil ikke finde det dyrt når du ser dem.

-

Det er fuldstændig umuligt at beskrive klubben i detaljer og den atmosfære der er derinde - det kan måske bedst beskrives som om luften er elektrisk og man bliver høj af den Buzz der er derinde, også selvom man ikke har drukket.

Når du sidder ved et bord vil pigerne gøre sig til og hvis du køber en flaske er det næsten for meget. Dette er også min eneste anke på stedet, at pigerne er så aggressive og presser hårdt på for at du skal købe dem en "lady drink" til ca. 200 danske som hun kan suge på 10 min.

Men har du budgettet i orden, kører med flasker og har råd til at købe drinks til pigerne, og er af sted med nogle drenge, så kan du få dit livs aften, for lige så nærgående de er, lige så meget gang er der i dem og de fester igennem sammen med dig.

Hvis du kører drinks med dem hen over aftenen og så tager dem med op til sex, så kan du også ofte få lov til en del mere end bare standard sex.

-

Jeg er godt klar over at vi herinde primært beskriver sexoplevelser og dem har jeg også haft her og de er i den gode ende af skalaen, alene af den årsag at pigerne er smukke piger med flotte kroppe og yderst professionelle, men i denne anmeldelse er der også en opfordring til at give jer selv en komplet oplevelse, med fantastisk show, strip, table dance, lap dance og så som afslutning forrygende sex med en smuk smuk pige.

Pigerne findes i alle farver og former, men der er primært slanke blondiner og mørkhårede piger med veltrænede kroppe og 50% har plastik bryster, som dog oftest er godt proportioneret.

Se videoen oppe i toppen - det er faktisk ikke langt fra virkeligheden og giver et godt billede af hvor vild klubben er i sin helhed.

Er du I Prag - så miss ikke denne oplevelse, men del den gerne med en ven, hvis du ikke rejser alene.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Jeg har været på Darlings en del gange, så er helt på linje med din beretning, senere fandt jeg ud af at sex på Darlings er ret dyrt, der er andre alternativer i rundt omkring i byen, så det er billigt at komme ind få et par øl og se på shows og hygge mig, så tager jeg ud i byen bagefter.

Jeg er dog uenig i et par punkter.

Ikke alle piger på Darlings kan knaldes ! Jeg har flere gange forsøgt at få de smukke danse/stripperpiger med ovenpå men de siger de kun danser og de danser godt, jeg lægger meget vægt på dansen og stripteasing når jeg går på stripklub. Teknikken og det artistiske skal være godt, og det formår pigerne på Darlings at gøre. Deres shows er fantastiske og alle fornøjelserne værd. Sex med disse piger er so-so, stedet til trækker turister så pigerne har ingen interesse i at yder top service.

Det er smukke ja, men jeg vil sige FKK-piger er lige så smukke og yder top service.

Det fede ved Darlings at du har stripper pigerne over alt i klubben, i hver hjørne stripper de så er der lapdance næsten over alt.

Pigerne hos Gold Fingers er ikke så flotte som på Darlings og Gold Fingers er en ren stribclub, her kommer pigerne også hen og ville have du køber ladydrinks eller flasker.

Atlas er også godt men ikke på niveau med Darlings. Atlas har mange mørke piger hvis man er til den dur.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Hej Nille

Tak for kommentaren ;)

Du skriver af du ikke er enig i det hele og skriver så at ikke alle kan knaldes! Det syntes jeg nu også var det jeg skrev ;) at nogle er kun dansere. Det er dog min erfaring at dem der siger dette nogle gange godt kan alligevel hvis man køber et par drinls og der er god Kemi (vi kan jo kalde det screening af kunden) men som du skriver så er der nogle enkelte som er helt faste på at de kun danser.

Angående om sexen er god er som alting inde på dette forum subjektivt som

Bare pokker, dem jeg har prøvet var virkelig gode og indlevende og smukke og hotte. Men med 60-80 på job er det svært at garantere noget, mit budget var desværre ikke til at prøvekøre dem alle ;)

Angående din observation om Goldfingers, hvornår var du der sidst? Vi var der her i Juli og de var rene 10/10 i udseende, og deres table dances var også en del bedre end Darlings, men som jeg også skrev i anmeldelsen og som du også pointerer, så er der ingen sex på GF og derfor er det de blå nossers holdeplads, når de nu kan gejle en så meget op.

Angående lady drinks og flasker så er det korttekt at de på GF er mindst lige så irriterende som Darling med at bede om drinks, men det virker som et generelt koncept i den branche, forskellen er bare at på GF kan det ikke lede til mere eller ekstra belønning ved sex som CIM eller Anal uden elstra regning, så incitamentet for det på GF er lavt ;)

Angående flasker så køber vi altid kun det ( ikke for at lyde smart eller arrogant)men vi tager lige så meget i byen der for at drikle os ned og da vi ikke kan drikke os ned i kun øl er flasker den mest økonomiske løsning.

Jeg er enig med dig I at der findes alternativer jeg listede også Showpark som et og hvis I søger på nettet har de også gude smukke escorte

Der kan komme hjem til hotellet.samt K5relax som er rent bordel med flotte piger også

Men vi har været mange år i Prag i træk nu og har besøgt næsten alle steder store som små: Atlas, K5, showpark, AAA club, Captain Nemo, Gildfingers, Darlings, Hot Peppers, Duplex, Sweet Paradise, Empire og flere jeg sikkert har glemt og hvis man leder efter hele pakken, både et godt skrald og en fantastisk aften, så er ser ingen over og ingen ved siden af Darlings.

Angående FKK så er jeg kun enig og antager at du tænker FKk Artemis for der er intet sted hvor pigerne er så smukke og yder så god service som der, men denne anmeldse skal vurderes ifht. Tjekkiet og miljøet der. Jeg kan desværre ikke kommentere på FKK i Prag for dem har jeg ikke besøgt, men har læst mig til at de er sløje.

Men som jeg også skriver i min egen Artemis anmeldelse, at hvis der er et paradis på jorden så er det Artemis Berlin, så der bliver vi nok aldrig uenige Nille ;D

Men som sagt tak for dit feedback, en vurdering er jo altid 100% subjektiv, så må læseren selv drage sin konklussion på stedet efterfølgende.

God weekend alle sammen, den er lige på trapperne.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Vi er på linje med hinanden hvad angår FKK, der er bedre FKK-klubber end Artemis, og jeg har besøgt mange FKK-er :D

Jeg kender også de steder du nævner i Prag, K5, Sweet Paradise, Showpark mv.. også en del private lejligheder.

Darlings er uden tvivl. det bedste underholdningscenter i Prag, men det koster også mere med drinks og sex, min pointe er at efter jeg har købt meget sex på Darlings, konkluderer at jeg kan få bedre og billigere sex andet sted end Darlings. Så det jeg gør er at tage på Darlings evt. med venner og forretningsforbindelser hygger mig/os og får bygget en sexy stemning op, derefter tager på andre bordeller eller til private piger. Det er den bedste kombi.

Men skulle jeg vælge i dag, mellem Prag (har været der mange gange) og FKK, så ville jeg tage på FKK hvor pigerne er flottere eller er lige så flotte som på Darlings, og jeg kan hygge mig med FKK pigerne så meget jeg vil uden LD (ladydrinks) og have sex så meget jeg vil for mindre penge end Darlings...

Prag er blevet for turistpræget, nu ved jeg ikke hvor gamle du er men det er nok også et temperament spørgsmål om man synes Prag er en fed party by. Jeg har før i tiden synes Prag var en fed by, men nu har jeg været der en del gange... så den er ikke spændende længere.

Jeg tager i stedet for på Samya, FKK World, Villa Vertigo Artemis mv. og party med FKK pigerne, der er både strip og dans, mad og drikke, hygge med pigerne, wellness mv. Jeg tror jeg er blevet mere mageligt.

Hvis Darlings have et koncept som FKK, så ville det være den ultimative oplevelse på planeten.

Men Ja jeg ville også tage på Darlings når jeg er i Prag ! Så vi er ikke uenig, jeg lufter bare tankerne om alternative muligheder.

Del dette indlæg


Link til indlæg

man er nok nødt til at atge hvert land på egne præmisser - giver det mening af sammenligne Thailand med Holland ..ikke umiddelbart i min optik. Hvert land sin charme. pris/ydelsesforholdet er nok bedst i Tyskland (altså i EU sammenhæng)

Og tager man isoleret tyskland - så er....

det lette svar er Oase :) - sådan samlet set

hele molevitten - Oase Frankfurt

natklubstemning - Palace Frankfurt

nærhed Artemis Berlin (fra Kbh) Atmos Hamborg (fra Århus)

Loungestemning - Golden Time NRW

Fickfabrik - World Frankfurt

Del dette indlæg


Link til indlæg

man er nok nødt til at atge hvert land på egne præmisser - giver det mening af sammenligne Thailand med Holland ..ikke umiddelbart i min optik. Hvert land sin charme. pris/ydelsesforholdet er nok bedst i Tyskland (altså i EU sammenhæng)

Og tager man isoleret tyskland - så er....

det lette svar er Oase :) - sådan samlet set

hele molevitten - Oase Frankfurt

natklubstemning - Palace Frankfurt

nærhed Artemis Berlin (fra Kbh) Atmos Hamborg (fra Århus)

Loungestemning - Golden Time NRW

Fickfabrik - World Frankfurt

Ja Oase er godt, jeg hælder mere til Oase end World, men det er små nuancer og personlig smag som afgører klubvalg, jeg plejer at tage the Big3: World Oasa og Palace, når jeg alligevel er i området. Kontakterne skal jo holdes vedlige :D

Thailand er ikke bedst på pris/ydelsesforholdet, Indonesien, Vietnam evt. Philippine er bedre.

Men de fleste danskere tager nok bare til Thailand for det ved man hvad er.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Priserne stemmer ikke helt overens med den oplevelse jeg havde i lørdags på Darling...

Man kan købe øl, helt ned til 27,- dkk (99 Koruna), og en af de billigere flasker (vodka), ned til omkring 800,- dkk

Du kan få live sex show (på underetagen, på bordet lige foran dig) til 136,- dkk og pigerne har lidt forskellige rater, nogle kræver 630,- dkk for 20 min. sex og andre 820,- dkk for 30 min sex (Som er inklusivt alt, hvertfald dem jeg snakkede med)
De tilbyder forskellige private og live shows i de forskellige rum.

Syntes faktisk ikke deres priser er specielt høje i forhold til de små skod steder som ligger hist og her, når man tænker på pigernes udseende, antallet af piger, og stedet i sig selv.. 

Jeg kan HELT klart anbefale at skal man til Prag, er de et besøg værd, bed evt. om en rundvisning, INDEN du betaler :wink:

 

Er HELT enig i at stemningen på stedet er helt fantastisk, og timerne flyver afsted, inden man får set sig om.. Følte på intet tidspunk noget pres fra pigerne om at skulle købe noget til dem, og de spurgte på intet tidspunkt efter noget drikke, de tilbød dog sex og live shows på dit bord.

Redigeret af Sommerfyr

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...