Hop til indhold
Gæst

Urszula - Meiereistrasse 3 (Engelsburg), Flenborg

Recommended Posts

Gæst

Jeg tilbragte en times tid her til aften hos Urszula, som er en ny Engelsburg-pige i Flensborg:

http://engelsburg-fl.de/models/urszula_page.htm

Billederne passer nogenlunde, men hun er ældre end hun ser ud på dem, så de er nok ikke helt frisk-lavede. Der står, at hun er 36, men jeg tror også man skal lægge lidt til der. Muligvis på den anden side af de 40. Kropsmæssigt er hun slank, men har ikke den flotteste figur jeg har set. Hun har temmelig store, naturlige bryster som er gode at røre ved, om end tyngdekraften er ved at sætte ind.

Når alt det så er sagt, har hun her til aften leveret en ydelse over for mig, som nok er i min personlige top 3 blandt alle de købesex-oplevelser jeg har haft. Hun er rigtig sød, venlig og smilende. Fuld indlevelse, ikke noget holdt tilbage, ikke noget tidspres. Det var som om hun vidste nøjagtigt, hvad der skulle til for at gejle mig op.

Hvis man er til unge, smækre pornomodeller, skal man finde en anden. Men hvis man er til en moden, lidenskabelig GFE kvinde, og udseendet ikke er absolut topprioritet, så er hun rigtig god.

Priserne er ca. de sædvanlige hos Engelsburg. Hun spurgte om jeg havde været der før, hvilket jeg svarede nej til (jeg har ikke været på den adresse før). Så fik jeg hele smøren: standard 50 EUR for en halv times quickie, 70 EUR for en halv time med FN og kys, 100 EUR for 45 minutter (her holdt hun op med at nævne ekstra) og 130 EUR for 1 time. Jeg tog sidstnævnte, da jeg havde en god fornemmelse af at hun ville levere varen, og jeg blev ikke skuffet. Det gav mig den nævnte time med en lidenskabelig kvinde, masser af kyssen, sutten og slikken og en ok massage i halvlegen.

Hun er kun i Flensborg til og med lørdag, og så kommer hun først igen til næste år. Hun fortalte mig, at lejligheden simpelt hen er fuldt booket indtil da. Jeg går ud fra, at det var Engelsburg-lejlighederne generelt, hun mente.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Endelig kom Urszula tilbage til Flensburg. Jeg var forbi hende på Glücksburger Str. i eftermiddag, og det var ganske som første gang. Hun kommer tilbage igen i Juli.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...