Hop til indhold

Recommended Posts

Så er Ada tilbage efter lang tid. Og det er en kæmpe gave drenge. Jeg har været hos Ada før og det er kun positivt og en fornøjelse. Hun lever virkelige op til forventningerne. Man har nærmest ventede på hun kom tilbage, fordi hun er så dejlig som hun er. 
 

Skrev til hende i morges, om en aftale for 2 timer siden, og den svarede hun med det samme på, og jeg ankom så derovre, og det var hende på billederne, og ikke en eller anden der har brugt hendes billeder, så hun kunne narre folk. Jeg tog et hurigt bad, og kom ud til hende, hvor hun ventede i sengen i værelset. Hun startede med at give det vildeste Bj og det var den jeg havde set frem til, fordi i hendes anden review, var der blevet skrevet at hun giver et meget godt Bj og det kan jeg love for hun gøre. Hun gøre det med smil på læben og som sagt hun lever op til det. Jeg valgte at slikke hende mens hun gav det perfekte Bj. Altså 69’eren. Hun var meget glad for doggy og den er jeg også glad for, så den blev valgt, og så efter cowgirl, hvor hun virkelige får hoppet igennem. Kunne godt lide hun stønnede imens hun hoppede, og bare gav de frækkeste blik imens. 
 

Hendes røv 9/10 

Bryster 10/10 de sidder som de skal. Jeg er mere til bryster og de fandme dejlige. 
 

gøre jer selv en tjeneste og besøg hende, hun skuffer jer ikke drenge!! Gøre det!! 

https://escortguide.dk/P/ada-62215.html

 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Hvor holder hun til henne… man kan læse sig til at det er Frederiksberg, men lidt nærmere kan vi vel godt komme det? Og ikke mindst… er det diskret?

Del dette indlæg


Link til indlæg
Kubrick skrev, for 19 minutter siden:

Hvor holder hun til henne… man kan læse sig til at det er Frederiksberg, men lidt nærmere kan vi vel godt komme det? Og ikke mindst… er det diskret?

Det er fuldkommen diskret

Del dette indlæg


Link til indlæg

Long-time reader, first-time writer.

Firstly, thank you to everyone who has written their experiences in this forum, It has really helped! Wants to issue a warning that Ada is not available at the agreed time. Which in my case led to me not being able to visit her. This was in mid-February.

David

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...