Hop til indhold

Recommended Posts

Hej alle

Nogen gange synes jeg det er spændende at se hvad der gemmer bag de nye eller små annoncer på Annoncelight. Der oplever jeg virkelig man kan finde guld.

Faldt over Mariefrb som har en umiddelbart imødekommende og fræk annonce med anal ink. i menuen Mariefrb

Det startede godt med en hurtigt og venlig dialog på sms, hvor jeg bestilte 45 min efter aftale. Det gik ligeledes nemt med at få adressen og komme op i lejligheden.

Derfra gik det desværre ned af bakke. Hun var utrolig kort for hovedet og kommanderede mig til hvor tøj og sko skulle stilles.

Lejligheden var desuden meget mørk, snusket og generelt rodet. Om er hun er 32 ved jeg ikke men billedet der er i annoncen passer meget godt og hun er en køn kvinde. Hendes attitude idag var desværre ikke imødekommende.

Blev beordret ned på en madras i stuen, hvorefter hun gav efter omstændighederne et godt blowjob. Hun blev dog ved selvom jeg to gange bad hende om at stoppe.

Jeg ville nu bare have det bedste ud af den dårlige situation og kom, så jeg kunne komme videre.

Hun var utroligt hurtigt stående ved sengen og gav mig en vådserviet til kondom.

Jeg kunne godt mærke at selvom jeg havde betalt for 45min, og måske naivt tænkte at det var med 2 udløsninger, så ville hun have mig ud af døren.

Efter lidt akavat smalltalk smuttede jeg og kiggede på mobilen. Der var gået ca. 12 min.

Om det var dagsformen eller generelt skal jeg ikke kunne sige, men jeg kan desværre ikke anbefale et besøg.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Tak for din anmeldelse. Man kan dog ikke sige du tog en for holdet, for der er vel 5 gamle tråde allerede. Navnet har før været Maria og Veronica.

Se fx

 

 

 

Redigeret af Advarsel

Del dette indlæg


Link til indlæg
Advarsel skrev, for 21 minutter siden:

Tak for din anmeldelse. Man kan dog ikke sige du tog en for holdet, for der er vel 5 gamle tråde allerede. Navnet har før været Maria og Veronica.

Se fx

 

 

 

Fair nok jeg søgte efter det hun kalder sig nu og annonce ID.

Må undersøge nærmere end anden gang, dyre lærepenge.

Del dette indlæg


Link til indlæg
IngeniørNSJ skrev, Lige nu:

Må undersøge nærmere end anden gang, dyre lærepenge.

Det er jo svært, hvis man ikke har læst med længe og annoncen er ny og navnet er ændret.

Hvis du ikke kan søge noget frem, så er det en god ide at lave en efterlysning - selvom det ikke er en garanti.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Jeg har også været forbi. Jeg betalte for 1 time.  Jeg var ude efter 15 minutter.  Det startede fint med sms korrespondancen. Da jeg så kommer op spørg hun pænt, hvor meget jeg vil blive, jeg siger 1 time. Blowjob og alm sex.

 

Når men hun beordrede mig til, at tage tøjet af og stille det på en stol, hun giver mig et blowjob i 5 minutters tid.  Så spørg jeg hende så, om vi ikke skal gøre det, og det kunne vi godt. Okay så.  Jeg prøver så, at stikke den ind i 'missen' og hun siger nej , det skal være anal.  Og jeg siger så, at jeg ikke er til anal. Og at hun ingen stedet har skrevet, at det kun var anal. Det er vel ikke alle, der er til det. Sådet er en god information, lige, at give ud. Og så siger hun til mig, hvis du vil stikke den ind i min mis, så skal du give mig en million, har du det? Øh tænker jeg.. hvad sker der lige her. Og hun fortsætter med, at snakke om, alt muligt, som på en måde er truende, jeg spørg hende om hun ikke bare kan give mig halvdelen tilbage, og så siger hun nej, det kan jeg ikke. Hvis jeg ikke vil have anal sex. Så kan jeg bare gå. Og så gik jeg selvfølgelig. 

Jeg ved ikke om jeg er den eneste der har haft den oplevelse, men i skal nok lige passe på, når i besøger hende.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Jeg havde ligesom xazia lidt den samme oplevelse. Hun ville ikke i missen, og grunden til dette var at hun ikke ville risikere at blive gravid. Til det indvendte jeg at hun jo havde givet mig et kondom på, hvorefter hun replicerede at sådan et kan jo gå i stykker. Og joh, det er jo også rigtig nok, så det giver egentlig meget god mening at ræsonnere sådan. Gad vide hvordan hendes kollegaer klarer den problematik?

Jeg synes nu at det var en meget spøjst at besøge hende, så hvis man er træt af intetsigende samlebåndssex, så er hun måske en mulighed. Ikke fordi hun er god til det - slet ikke - hun var ret dårlig til det,  men på grund af de absurde situationer der kan opstå. Da jeg kom ind i hendes mørke og rodede lejlighed, stod hun med en nissehue på og gloede olmt på mig ala hvem-er-du-og-hvorfor-er-det-lige-at-vi-skal-have-sex-sammen agtig. Som andre har beskrevet det, har hun sjove ideer omkring hvor tøjet skal ligge. Det var meget vigtigt at det blev lagt i korridoren på gulvet, og jeg skulle beholde strømperne på! Da jeg spurgte pænt lidt senere, fik jeg lov at tage dem af. Hun gav sig så til at file løs uden nogle indlevelse, og senere gav hun sig selv en omgang med dildoen. Derefter en ok fin blowjob, hvorefter vi gik over til sexakten, og her var det altså at jeg kun måtte stikke den op i røven. Hun råbte  op som i en dårlig porno b-film, for ligesom at være helt sikker på at naboerne var klar over hvad hun havde gang i. Da jeg var kommet forvandlede hun sig pludselig til en sex terapeut. Hun anbefalede at jeg en anden gang skulle vente lidt med at trække den ud, da jeg så ville kunne mærke safterne svømme rundt i kondomet, med en større erotisk oplevelse til følge. Her begyndte jeg så at grine, hvorefter at hun konkluderede at det var tegn på at det havde været godt!

Bagefter fik jeg lov til at gå ud på toilettet for at vaske mine hænder, bare jeg ikke vaskede min pik i hendes håndvask. For at være sikker på at jeg overholdt dette, fulgte hun mig med ud på toilettet, men det var egentlig også hyggeligt nok. Alt i alt synes jeg at jeg havde en oplevelse ud over det sædvanlige, men jeg kan ikke love at andre er ligeså heldige:) 

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest SmallPenuzSyndrome

Hun burde jo banlyses fra AL. Men det gør de ikke for det handler kun om penge.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Hun må sku være på noget sjovt … har oplevet tilsvarende og mødt hende på gaden en dag.

Tydeligt en pige med udfordringer… gad vide om hun bare skal have modspil …. 
 

Jeg fik et godt blow … indtil hun var irriteret over jeg ikke kom hurtigt nok… hun red mig lidt 

Derefter ville hun bare kneppes i ræven og det ku næsten ikke blive hårdt nok 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Strange.. https://annoncelight.dk/showad/335181

Læste lige med igen - gad vide hvad der sker når man har besøgt hende en gang, har efterfølgende læst at andre var begejstrede over hendes anale evner - måske skal man bare have en mere kontante attitude..

Kan dog se at prisen er steget, så jeg tror ikke jeg tager changen igen, men glæder mig til at læse med

Del dette indlæg


Link til indlæg

Er faktisk fristet til at besøge hende, om ikke andet end for at få knalde hende hårdt  i numsen. Hvordan er hendes deepthroat? Kan hun tage den helt til roden? 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...