Hop til indhold

Recommended Posts

Jeg har besøgt Katja idag og selvom det bare var et kort besøg på under 15min, så synes jeg det var ret så skønt. 
 

Jeg fik et skønt blowjob med masser af deepthroat og afslutning i munden. Jeg havde lidt svært ved at komme, så hun tog også hånden lidt til hjælp og det var bare superlækkert.

Det er helt klart hende på billederne, som måske er et par år gamle. Hun er super lækker og var iført den sorte bodystocking som kan ses på nogle af billederne. Jeg fik derfor desværre ikke set så meget af hendes krop, men hun ser sprød ud og jeg ser meget frem til at møde hende på en længerevarende aftale.

Ind imellem støder man på piger der kan være svære at snakke med, enten pga sproglige vanskeligheder, generthed eller andet, men Katja er rigtig god til at snakke og har en stærk karisma og en dejlig imødekommende udstråling. 
 

Netop det med attitude og udstråling har jeg måske en tendens til ikke at vægte særligt højt, men hvor er det bare skønt at møde piger med en god attitude, i en verden hvor ligegyldighed og dårligt skjult uvilje desværre ikke er en sjældenhed.

Hermed mine varmeste anbefalinger af Katja, som tager hjem d 15/1

 

https://escortguide.dk/P/-sexy-katja-deep-throat-gfe--59505.html

Del dette indlæg


Link til indlæg

Jeg blev lokket af et så godt tilbud. Og Katja reklamerer i overskriften af sin annonce "***SEXY*KATJA*Deep throat*GFE***". 

Men der var ingen af delene. Hun var sød nok, men stresset. Det var heller ikke så dyrt. Men hun kunne bare ikke få den ned i halsen. Og det er jo hele meningen med deepthroat.

Det hele foregik i en lidt for professionel atmosfære. Det hastede lidt for meget. Det lykkedes ikke for hende at få gang i sagerne. Så jeg måtte gå hjem uden udløsning.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...