Hop til indhold
Syden

Ny web - Flensborg piger

Recommended Posts

http://fl-girls.com

Første gang jeg ser denne side....måske fremtidens gode oversigt for Flensborg.

Jeg har heller ikke lige set den før - eller de yderligere links, nederst på siden - man skal lige kende lidt til forkortelserne i SH (Schleswig-Holstein) og MVP (Mecklenburg-Vorpommern) for at kunnw finde rundt :D

Del dette indlæg


Link til indlæg

Jeg er nok mere til hende sexy Sally - hun ser sød ud :-) nogen der har været der ??

Eller måske Katharina ?? nogen der har været der - hun ser fræk ud

Nogen der ved om nogle af dem laver megafransk, og lader mig komme i mund/ansigt ??

Del dette indlæg


Link til indlæg

hvis der står FT (französich Total) er det normalt med afslutning i munden

hende her da både venlig og imødekommende ud http://fl-girls.com/profiles/view/5047/Carla

Jo, Feldstrasse 18 annoncerer af og til med nogle flotte piger - men det er ikke lykkedes mig endnu at møde nogen af dem - og sidst var der så mørkt i entreen ovenpå, at jeg knapt kunne se hende der var der istedetfor - så jeg gik igen.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Nogen der kender til dette tyske marked ?? jeg bor lige på den anden side af grænsen, men har aldrig prøvet at tage til Flensborg...

Duer Harisleer Strasse ?? plejer de at være gode og ægte billeder ??

og er FT fransk med cum i mund ??

ellers nogle der kan fortælle om gode piger på de gader dernede ??

Del dette indlæg


Link til indlæg

Nogen der kender til dette tyske marked ?? jeg bor lige på den anden side af grænsen, men har aldrig prøvet at tage til Flensborg...

Flensborg er OK, men overvej Kiel.

Jeg var en tur i Flensborg. Pigen jeg havde udset mig på Batteriestrase viste sig ikke at være er alligevel (oplevet før). En Trans åbnede døren, han var nu meget flink og forklarede at hun var et andet sted som jeg opgav at finde og heller ikke havde lyst til fordi hele kvarteret virkede så nedkørt og deprimerende, med krydsfiner for vinduerne, affald i trappeopgangen, gamle madrasser i gården mv at jeg lidt mistede modet. Jeg opsøgte dog nr. 2 på min liste, en pige på Harrislee str. Her blev døren ikke åbnet. Jeg opgav derefter Flensburg for denne dag.

Jeg tog istedet til Eros centrene i Kiel. Det er kun ca. en lille time mere kørsel, men her er masser af flotte piger. Det er laufhaus konceptet, dvs. man går rundt på gange forbi pigerne der sidder foran eller i deres værelser. Et frækt syn, med så mange villige lækre piger, som fedter for en med smil og små bemærkninger uden at de er anmassende. Nogle er næsten for modelflotte og unge til mig. De er også oppe og koste den stolte sum af 50 EUR. Jeg holdt mig til den mere alm. type men stadig flotte synes jeg. Her fik jeg fik fransk og dansk hos en flot pige for 30 EUR (20 min) og efterfølgende en dejlig "sloppy" oliesvensk hos en utrolig flot blond polak i en lille kort nylonunderkjole - mums. Også for 30 EUR. Begge piger omkring 30-35 år. Ikke nogen plagen om ekstraydelser. Afslappet betjening med lidt hyggesnak. http://www.eroscenterkiel.de (Der er flere ved siden af dette. 4 ialt.)

Nå lad nu det ligge. Tilbage til Flensborg

Ellers er Flensborg normalt et besøg værd. Mange piger befinder sig i Nordstadt indenfor gåafstand, den del af byen der er nord for havnen og gågaden. En deprimerende nedslidt bydel, hvor man tror man befinder sig i en af Europas yderkanter (og det gør man måske også). Og for typisk 50 EUR får du normalt 20 min ok sex. Specielle ønsker som den tyske specialitet "Gesichtsbesamung" kan normalt også ofte arrangeres til rimelige priser. Desværre er der ikke noget Eros center som i Kiel, så man kan ikke kigge på godterne først. Der var et Eros center ved havnen, men det er nu forlængst væk. I den legendariske Olof Samson Gang (lille gade ved havnen) hvor kvinderne sad i vinduerne er det vist slut med den slags aktiviteter. Der var enkelte aldrende damer tilbage for nogle år siden.

Men for hyggens skyld og for at bibringe turen et kulturelt islæt bør man slentre igennem.

http://de.wikipedia.org/wiki/Oluf-Samsons-Gang

Iflg. Wiki war der i 70´erne op til 70 kvinder aktive i Olof Samson Gang. Og området var det betydeligste af den slags mellem Reeperbahn og Istedgade står der.

http://www.flensburgjournal.de/2012/10/ ... die-damen/

Helt klart et godt tip til den, der besøger Flensborg med de historiske briller på. Når man slentrer op ad gaden med de toppede brosten med en smøg i hånden - måske for at samle kræfter til det næste bordelbesøg - kan man lade tankerne gå tilbage til det muntre liv, der udspillede sig her i gaden under det tyske Wirtschaftswunder.

damen.jpg

Jeg kan give flg. råd hvis du vil til Flensburg.

1, Check hjemmesider hjemmefra. Lav en liste med 3-5 piger og steder som kunne være relevante incl. tlf. nr. Husk pigerne skifter ofte, så den skal være nærmest dags-aktuel

http://www.fair-girls.de/

http://www.markt.de/flensburg/Kontakte/ ... /suche.htm

2. Hvis du er interesseret i en bestemt pige så ring evt. på dagen og hør om hun er der. Ofte er hende den flotteste pige fra hjemmesiden der "tilfældigvis" ikke.

3. Hav altid en plan, B, C og D hvis det første sted kikser. Det er vigtigt at du har nogle alternativer og ikke bare går planløst rundt og stemmer dørklokker.

4. Hvis du vil til Kiel så sæt GPS´en på Flämische Str. Kiel

5. Og sidst men ikke mindst, skriv en beretning her.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Stor tak til Nylonlover for den grundige indføring i Flensborg og Kiels natteliv :D

Se evt. denne tråd ang. Eroscenter mv. i Kiel: viewtopic.php?f=49&t=339

Mht. til Flensborg glemte du vist at nævne FKK i Jaruplund http://en.the-pclub.de/

Nok lidt dyrere, men man kan blive hele dagen, tage bad, gå i sauna, spabab, se pornofilm eller bare sidde i baren og flirte med de halvnøgne piger i de lækre lokaler.

De har for øvrigt lige fået en lille thaipige på programmet: http://en.the-pclub.de/girls/page/2

fandt også lige denne side:

http://www.gentsnav.com/clubs_girls_bar ... sburg.html

Del dette indlæg


Link til indlæg
Gæst

Der er skrevet en masse om Flensborg igennem tiden. Dem, der kun lige har prøvet nogle få gange, og ikke ved hvor de skal kigge, har af og til meldt om halvdårlige oplevelser, men jeg synes at vi, der af og til kommer der, gennemsnitligt har et bedre indtryk af byen.

Man skal sætte sig ind i, hvor man finder tingene. Bl.a. ved at læse en masse i dette forum. Dernæst ved at orientere sig på diverse hjemmesider. Der bliver ofte refereret til http://www.fair-girls.com, men personligt foretrækker jeg http://www.sexnord.net, pga de større billeder og bedre beskrivelser. Der er dog ikke helt så mange annoncer.

Generelt vil jeg anbefale Engelsburg-dynastiet (http://engelsburg-fl.de/). Men det kommer lidt an på, hvad man foretrækker. Der plejer ikke at være fake billeder der.

Man skal være klar over, at det meste af aktiviteten foregår i mindre lejligheder med en eller to piger i. Så der er en hvis fare for, at de er optaget, og så bliver døren ikke åbnet. Så det er godt at have flere alternativer klar.

Jeg kan godt se, at hvis man kommer lidt længere væk fra, betyder en time ekstra til Kiel nok ikke så meget, men så kan man jo blive ved. Men for dem, der bor 25 km fra Flensburg, så giver det jo pludselig en noget længere tur til Kiel...

Del dette indlæg


Link til indlæg

Herr Baron, jeg er helt enig i dine betragtninger, jeg fortrækker også Engelsburg, det virker faktisk som de mest reele, både hvad beskrivelser samt fotos angår.

Fair girls og sex nord er dog gode supplementer.

Jeg er kommet i FL i de seneste 4-5 år, og eneste minus er at pigerne intet dansk kan, til tider knap engelsk eller tysk, så er der kun krops sproget tilbage.

Generelt gode oplevelser, men der er fusere ind imellem, oftest er det grundet den dårlige kommunikation der er når 2 mennesker i kan tale sammen.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Personligt er jeg kommet nogle gange i FL efterhånden da jeg kun bor 30 min væk.

Har efterhånden gennemskuet hvor man skal tage hen hvis man gerne vil have kvalitet for pengene. Feldstrasse 18 er et af stederne.

Det jeg har svært ved er bare at gennemskue hvor i byen man kan regne med 30 min for 50 og hvor det er omvendt.

Det er min erfaring at Latinaerne tager 80 for 30 minutter, imens de polske piger ofte tager 50.

Men nu er jeg ret vild med det latina slæng jeg har oplevet i FL, så jeg punger gerne ud for lidt ekstra kvalitet.

Jeg synes ofte der er meget mere indlevelse end hos de polske piger. + latinaerne er meget mere sexede både kropsmæssigt men også på udstråling (dem jeg har oplevet).

Der kommer oftere gode positive overraskelser sammen med latina pigerne. Som da én gik ned og tog begge mine kugler i munden under fransk , jeg tænkte hold da op !! :P Eller da en anden red så godt at hun nærmest twerkede henover min pik , jeg tænkte igen WOW ! :D

Derudover er stemningen bare meget mere løs og en enkelt gang har jeg oplevet en hel times intens GF sex , super fedt..

Så bare lige mit tip til kvalitet i FL.

Skal siges at jeg kan spansk og jeg har på fornemmelsen at det giver en del pluspoint hos latina pigerne da de meget ofte ikke kan kommunikere så godt på andre sprog :)

Del dette indlæg


Link til indlæg
nylonlover skrev, den 20. okt. 2013 at 00:53:

 

 

 

Flensborg er OK, men overvej Kiel.

 

Jeg var en tur i Flensborg. Pigen jeg havde udset mig på Batteriestrase viste sig ikke at være er alligevel (oplevet før). En Trans åbnede døren, han var nu meget flink og forklarede at hun var et andet sted som jeg opgav at finde og heller ikke havde lyst til fordi hele kvarteret virkede så nedkørt og deprimerende, med krydsfiner for vinduerne, affald i trappeopgangen, gamle madrasser i gården mv at jeg lidt mistede modet. Jeg opsøgte dog nr. 2 på min liste, en pige på Harrislee str. Her blev døren ikke åbnet. Jeg opgav derefter Flensburg for denne dag.

 

Jeg tog istedet til Eros centrene i Kiel. Det er kun ca. en lille time mere kørsel, men her er masser af flotte piger. Det er laufhaus konceptet, dvs. man går rundt på gange forbi pigerne der sidder foran eller i deres værelser. Et frækt syn, med så mange villige lækre piger, som fedter for en med smil og små bemærkninger uden at de er anmassende. Nogle er næsten for modelflotte og unge til mig. De er også oppe og koste den stolte sum af 50 EUR. Jeg holdt mig til den mere alm. type men stadig flotte synes jeg. Her fik jeg fik fransk og dansk hos en flot pige for 30 EUR (20 min) og efterfølgende en dejlig "sloppy" oliesvensk hos en utrolig flot blond polak i en lille kort nylonunderkjole - mums. Også for 30 EUR. Begge piger omkring 30-35 år. Ikke nogen plagen om ekstraydelser. Afslappet betjening med lidt hyggesnak. http://www.eroscenterkiel.de (Der er flere ved siden af dette. 4 ialt.)

Nå lad nu det ligge. Tilbage til Flensborg

 

Ellers er Flensborg normalt et besøg værd. Mange piger befinder sig i Nordstadt indenfor gåafstand, den del af byen der er nord for havnen og gågaden. En deprimerende nedslidt bydel, hvor man tror man befinder sig i en af Europas yderkanter (og det gør man måske også). Og for typisk 50 EUR får du normalt 20 min ok sex. Specielle ønsker som den tyske specialitet "Gesichtsbesamung" kan normalt også ofte arrangeres til rimelige priser. Desværre er der ikke noget Eros center som i Kiel, så man kan ikke kigge på godterne først. Der var et Eros center ved havnen, men det er nu forlængst væk. I den legendariske Olof Samson Gang (lille gade ved havnen) hvor kvinderne sad i vinduerne er det vist slut med den slags aktiviteter. Der var enkelte aldrende damer tilbage for nogle år siden.

 

Men for hyggens skyld og for at bibringe turen et kulturelt islæt bør man slentre igennem.

http://de.wikipedia.org/wiki/Oluf-Samsons-Gang

Iflg. Wiki war der i 70´erne op til 70 kvinder aktive i Olof Samson Gang. Og området var det betydeligste af den slags mellem Reeperbahn og Istedgade står der.

http://www.flensburgjournal.de/2012/10/ ... die-damen/

Helt klart et godt tip til den, der besøger Flensborg med de historiske briller på. Når man slentrer op ad gaden med de toppede brosten med en smøg i hånden - måske for at samle kræfter til det næste bordelbesøg - kan man lade tankerne gå tilbage til det muntre liv, der udspillede sig her i gaden under det tyske Wirtschaftswunder.

 

damen.jpg

 

Jeg kan give flg. råd hvis du vil til Flensburg.

1, Check hjemmesider hjemmefra. Lav en liste med 3-5 piger og steder som kunne være relevante incl. tlf. nr. Husk pigerne skifter ofte, så den skal være nærmest dags-aktuel

http://www.fair-girls.de/

http://www.markt.de/flensburg/Kontakte/ ... /suche.htm

2. Hvis du er interesseret i en bestemt pige så ring evt. på dagen og hør om hun er der. Ofte er hende den flotteste pige fra hjemmesiden der "tilfældigvis" ikke.

3. Hav altid en plan, B, C og D hvis det første sted kikser. Det er vigtigt at du har nogle alternativer og ikke bare går planløst rundt og stemmer dørklokker.

4. Hvis du vil til Kiel så sæt GPS´en på Flämische Str. Kiel

5. Og sidst men ikke mindst, skriv en beretning her.

Det var på Oluf-samsung gang at min "mødom" blev taget.

For et par år siden gik jeg en tur gennem gaden igen, midt på dagen, der var en "dame" der nok kunne få de fleste mænd til at løbe skrigende bort.

 

Redigeret af Gungner
Tilføjelse

Del dette indlæg


Link til indlæg
Gungner skrev, for 18 timer siden:

Det var på Oluf-samsung gang at min "mødom" blev taget.

For et par år siden gik jeg en tur gennem gaden igen, midt på dagen, der var en "dame" der nok kunne få de fleste mænd til at løbe skrigende bort.

 

Ak ja, disse minder :). Mener du at der for kun "et par år" siden var kvinder i gaden? Jeg kommer der kun sjældent, men det er nok 5-10 år siden jeg har sety nogen. der var endda også et eros-center for enden af gaden engang for endnu længere tid siden, måske 20 år siden.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Da man åbnede Eroscenter håbede komunen at damerne ville flytte derhen og man kunne renovere gaden; men det gik ikke helt sådan. Der kom en arkitekt og på et tidspunkt var der en butik med surfudstyr.

Jeg er ikke gået igennem gaden om aftenen; men har nogle gange slentret den vej når jeg skulle brænde lidt tid af. Der var flere vinduer med en pude i karmen, jeg så dog som sagt kun en og hun var temmelig brugt.

Del dette indlæg


Link til indlæg

For mange år siden cirka 25 år

da kom jeg i gaden , det var bare lækker at gå en tur og kikke ind af vinduerne til pigerne ;-)

man gik altid 2 til 3 gange op og ned af gaden før man bestemte hvem der skulle prøves :-P

det var tider dengang :-D

Del dette indlæg


Link til indlæg

Hvis du kører ned langs havnen

så skal gps nok finde hende

kan godt være lidt trigge når du kommer om til vejen hvor hun er 

mener der er vejarbejde der og så er der også einbann Strasse 

men hel og lykke ;-)

Del dette indlæg


Link til indlæg
jadukada skrev, 1 time siden:

Tænker jeg vil køre en tur over grænsen i løbet af kommende uge, er Flensburg, Glücksburgerstr. 49 nem nok at finde via GPS?

Ja, det er sådan set nemt nok - det er vejen mod Glücksburg på den anden side af "die Förde" - og som nævnt ensrettet og du skal parkere i venstre side - og så vidt jeg husker en gul etageejendom - og jeg har på fornemmelsen at der er flere piger i den opgang, som ikke lige annoncerer altid - synes jeg så sådan flere navneskilte med typiske "arbejdsnavne" - men det er lidt mere modne, men velholdte og slanke damer - og stedet ligger også lidt udenfor minefeltet.

Skulle du ikke få gevinst, fortsætte du bare ligefrem og så mod højre, så du kommer rundt og mod syd, udenom byen - så ender du på et tidspunkt i Jarplund :grin:

Redigeret af Jernsvinet

Del dette indlæg


Link til indlæg
Pallemand skrev, den 1. okt. 2013 at 09:05:

Nogen der kender til dette tyske marked ?? jeg bor lige på den anden side af grænsen, men har aldrig prøvet at tage til Flensborg...

 

Duer Harisleer Strasse ?? plejer de at være gode og ægte billeder ??

 

og er FT fransk med cum i mund ??

 

ellers nogle der kan fortælle om gode piger på de gader dernede ??

Hvis du vælger engelsburg pigerne eller feldstrasse 18 har du en god chanse for en god behandling

Dajana  er også et godt bud for gog behandling. 

http://www.fair-girls.de/Flensburg/413

Del dette indlæg


Link til indlæg
Bull1958 skrev, for 2 timer siden:

Hvis du kører ned langs havnen

så skal gps nok finde hende

kan godt være lidt trigge når du kommer om til vejen hvor hun er 

mener der er vejarbejde der og så er der også einbann Strasse 

men hel og lykke ;-)

Kør op til enden af gaden, på venstre side er der en boligblok hvor man kan parkere.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Mange tak for svarene, det bliver desværre først i næste uge jeg får tid til at køre syd over.
Det arbejde tager for møj af ens fritid 8-)

Hvis der er andre søde piger i området som jeg kan have i baghånden, må i endelig sige til :)

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...