Hop til indhold

Recommended Posts

En moden kvinde med stil, former og en fantastisk indlevelse.

Selvom at det er 3 måneder siden vil jeg alligevel dele denne oplevelse med alle som kunne bruge en super sexoplevelse i Nordjylland.

Hun kalder sig Aalborgs Nikita, men hedder sikkert noget andet.

http://www.salgssex.dk/23-ad-escortads/ ... rgs-nikita

Havde forsøgt at træffe hende nogle gange, men da hun åbenbart har andet at lave var det lidt svært at komme igennem. Men en SMS var løsningen, jeg fik svar og vi arrangerede et møde kort efter.

Stedet som ligger i Aalborg V er ikke noget særligt, en privat lejlighed under renovering. Men der er en seng og en dejlig kvinde - hvad mere behøver man.

Det praktiske er hurtigt overstået da hendes menu begrænser sig til ½-1 time plus nogle tillæg for anal og lign. Jeg valgte ½ times blidt med superfransk til 700,-

Efter at være kommet ned på sengen startede et langt dejligt forspil. Nikita ved virkelig hvordan man bruger hænder og krop og sammen med ekstremt dybe våde kys fik hun virkelig tændt op. I løbet af meget kort tid sørgede hun for at man fik følelsen af at have kendt hende altid - fantastisk.

Nu var vi klar til superfransk, hvilket Nikita er en mester i. Hun slikker, suger og driller så man skal holde meget igen for ikke at give efter.

Herefter stod den på gummi og sammenleje. Nikita ridder fantastik og hun er en drøm bagfra. Under hele seancen blev der kysset, gramset så nydelsen var total. Efter at have taget hende bagfra kom jeg dybt oppe i hende og trak mig ud. Men her stoppede hun ikke. Af med gummiet, hvorefter hun gik igang med at tænde op igen så vi kunne fortsætte.

Reaktionen udeblev ikke og med masser af berøring, kys og sex kom jeg til sidst ud over hendes svedige krop.

Efter et bad stod jeg samlet 50 minutter senere ude på gaden, fuldstændig tømt for alt.

Del dette indlæg


Link til indlæg
Gæst

Dejlig anmeldelse og lækkert at høre Nikita ikke skuffede - har også luret på hende igennem længere tid :)

Del dette indlæg


Link til indlæg

Dejlig anmeldelse og lækkert at høre Nikita ikke skuffede - har også luret på hende igennem længere tid :)

Nikita skuffer ikke. Jeg har besøgt hende to gange nu og begge gange har hun været helt forrygende.

Hvis man er til GFE så er hun helt i top.

Jeg har dog ikke prøvet anal eller andre af de mere avancerede ting som hun tilbyder, men hvis du prøver dette hører jeg gerne.

God fornøjelse!

Del dette indlæg


Link til indlæg
Gæst

Jeg har nu besøgt Nikita og må indrømme hun ikke lige var min kop te. Der var ikke rigtig kemi, og jeg var personligt ikke så vild med hende.

Jeg må vist bare konstatere at jeg efter en del forsøg, endnu har min først gode MILF-oplevelse foran mig. Hvorvidt den nogensinde kommer, må tiden vise.

Del dette indlæg


Link til indlæg
Gæst

Til GFE-fan: Kan du uddybe, hvad det var, der gik galt? Er hun for stor? Angiver 74 kg, og det er trods alt lidt at skulle holde i gang....

 

Jeg tror jeg havde forventet en moden kvinde der var lidt mere "fast i kødet" om man så må sige - en MILF. Dette var blot en moden kvinde.

 

Hun var sådan set sød og imødekommende, men jeg må indrømme at hverken hendes krop eller omgivelser gjorde at jeg blev tændt.

Jeg havde bestilt en time med anal, men vi kom aldrig videre end lidt massage og et blowjob før jeg måtte afbryde - der var simpelthen ingen effekt i de nedre regioner. Jeg spurgte ikke efter pengene tilbage, men det burde jeg have gjort i bagklogskabens lys. Jeg gik derfra 1500 kr. fattigere.

Redigeret af GFE_fan

Del dette indlæg


Link til indlæg

Bliver lige nød til at kommentere denne tråd. Hun er ganske rigtig ikke af petite typen men en dejlig moden pige og et supergodt GFE-bekendtskab. Har selv haft fornøjelsen et par gange og besøger hende gerne igen.

Smag og behag er heldigvis forskellig, men at skrive at hun er uengageret og lignende kan jeg ikke nikke genkendende til.

Giv hende en chance og du vil ikke fortryde.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Tak til Fjotte -  og hvis issen læser med: Du har været både her og og hos frækkert, som jeg forsøger at få lavet en aftale med. Hvad siger du til Nikita? Er hun for stor og for slap i kødet ? Og er de ikke særlig gode billeder ægte? Jeg elsker en god fast røv, den mangler åbenbart ?

Del dette indlæg


Link til indlæg
Gæst

Nikita er sød og nem at snakke med og er med på det meste når man får hende varmet op, dog ikke uden gummi. Men græsk er hun virkelig god til.

"Fast" kan man dog ikke kalde hende, men det er vel heller ikke naturlig for en på 40++.

Så er du til en petit dame med faste baller er det nok ikke Nikita du skal besøge. Jeg er selv stoppet med at besøge hende da det var blevet lidt for "løst".

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest issen

Du kan roligt besøge nikita.dejligt pige ser også godt ud.alt det der løse hud er fordi hun har tabt sig meget. Og så det ikke lige fuldt med bare en dejlig stor ende.

Del dette indlæg


Link til indlæg

WAT!? Man kan ikke besøge Nikita, når man kun er sølle 32 år gammel? Annoncen er lidt uklar. Betyder "du er minimum 40år" at kunden skal være minimum 40? Det er som om der mangler noget i sætningen.

Del dette indlæg


Link til indlæg
Citat

Ja du skal være fyldt 40år... Hun er sgu ellers dejlig, skal vist ha besøgt hende igen snart :-) 

 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...